Sâmbătă, 17.02.2018 - 05:51 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 17/02/2018 - 05:51 EST

Cote la Campionatul Final Fanionului Ligii Americane 2018

2018 American League Pennant Outright Championship Odds

Începe cursa către MLB 2018 World Series

După o iarnă în România lungă, rece și plină de zăpadă, scoateți sandalele și umbrele pe măsură ce sezonul 2018 din Major League Baseball a sosit în sfârșit. După o lună de antrenamente de primăvară, apoi o162 de meciuri prin sezonul regulat, plus trei runde de playoff, o echipă va rămâne în picioare ca echipă de top în Liga Americană. Există o mână de echipe, deși cele mai multe dintre ele de lungă durată, care ne-ar putea oferi al zecelea câștigător diferit AL Pennant în ultimele 14 sezoane.

Mulțumită jocului dramatic al Astros pentru titlul AL din sezonul trecut - 14 din sezonul trecut. 15Liga Americană Echipele dețin acum cel puțin un Fanion ALCS de la înființarea sa în 1969. Bună ziua... Am apelat la Seattle. Vrei să te alături petrecerii? Informații despre baseball - Houston este singura franciză MLB cu ALCS șiNLCS coroane, deoarece „Stros a revendicat Campionatul Ligii Naționale în 2005. Cote pentru acțiunea MLB 2018, de la Ziua deschiderii până la finala în timpulClasic de toamnă, sunt ÎN DIRECT pe tot parcursul sezonului aici la CSB.

Rezultate / ProgrameMLB - Regular

Vor revendica Houston Astros titluri ALCS consecutive?

Când Kansas City Royals și Seattle Pilots (Milwaukee Brewers) s-au alăturat clasamentelor AL în 1969, împreună cu Montreal Expos (Washington Nationals) și San Diego Padres în NL, MLB a crescut la 24 de echipe. Acea expansiune a dus la formarea diviziilor de est și de vest de ambele părți și au fost introduse în joc seria de campionate ale ligii. Din 2002, inclusiv titlul de la Anaheim Angles care a pus capăt unei curse dominante de patru ani la New York Yankees, zece echipe din AL au câștigat ultimele 16 ALCS Fanioane. Red Sox (3) Rangers, Royals, Yankees și Tigers (2) sunt în fruntea drumului.

Cu marcaje ale unei echipe dinastiei, Houston caută să revendice pentru prima dată titluri consecutive din AL. de când Kansas City a transformat dubla în 2014 și 2015. Cu anul de contract între paranteze, cei mai buni patru lovitori ai Astros au revenit la lovituri cu Alex Bregman ('20), George Springer ('21), Carlos Correa ('22) și MVP 2017 din AL. Jose Altuve ('23) sunt toți închiși pe termen lung - și au 28 de ani sau mai puțin. Lansarea de pornire va fi decentă dar cartierul are încă câteva semne de întrebare. Focurile de artificii ar fi magice dacă Astros și Yankees, actualul top doi, cretă laSportsInteraction, conectați-vă din nou.

ClasamentMLB - Obișnuit

Bronx Bash Brothers Se pregătesc să-l apuce și să-l smulgă în New York 

Le iubesc sau le detest ei, Imperiul Răului este gata să lovească din nou. Bogații clasici devin din ce în ce mai bogați - New York-ul i-a atras pe restul baseballului, în timp ce l-au atras pe MVP NL 2017 și pe regele Home Run Giancarlo Stanton din Miami în timpul extrasezonului.Yankees sunt pe cale să cumpere un alt titlu ALCS, deoarece i-au reușit și pe relevi Aroldis Chapman, David Robertson și Tommy Kahnle în ultimii doi ani. Stanton a lovit 59 de muste mari sezonul trecut și se alătură vice-campionului HR Aaron Judge, care a introdus 52 de mingi pe scaune în drum spre fuge cu premiul AL Începătorul anului.

Aceleași echipe nu s-au încadrat. off în ALCS, în sezoane consecutive, de când Yankees și Boston Red Sox au împărțit o pereche de Fanioane AL în 2003 (NYY) și 2004 (BOS). Având în vedere nivelul de talent al finaliștilor din AL din 2017 - acel șir de 13 ani poate fi rupt în acest sezon. Ar marca a cincea oară când echipele au luptat pentru titlul AL doi ani la rând. Trei dintre repetări au avut loc într-o perioadă de zece ani, din 1969 până în 1978, când Orioles, Twins, Athletics, Yankees și Royals stăteau în lumina reflectoarelor. Acum este cel mai bun moment pentru a intra peFloruri ALCS linii, deoarece sunt coapte pentru alegere.

MLB 2018 American League Championship Odds

Concurenții de la Mid-Chalk Toți au un titlu AL Potențial

Cleveland și Boston sunt singurele alte echipe cu un preț din trei cifre. Red Sox a câștigat al cincilea titlu din Liga Americană în 2013, în timp ce indienii și-au câștigat a treia coroană în 2016. Beantown Boys încă nu are putere, dar ar trebui să fie în vânătoarea Wild Card, în timp ce Tribu-ul va domina cu ușurință divizia centrală AL, docilă. Aruncând o cheie în diverseFantasy Baseball opțiuni de pariere, Los Angeles a câștigat prețuitul pitcher/hitter/fielder Shohei Ohtani. Asta îi aduce pe Mike Trout și Angeles înapoi să-i tachineze pe parioși ca fiind al cincilea favoriți. Deși creta adesea - singurul titlu al Halo a fost în 2002. 

România's Crew completează primul nivel, Toronto fiind chiar în spatele LAA. Privim fereastra Blue Jays care se închide încet de câțiva ani. Jose Bautista este un agent liber (se poate întoarce cu un contract de 1 an), dar nucleul lui Donaldson, Pillar și Smoak rămâne pe loc. Nu ne place herghelia aia RHP Marcus Stroman șiJays s-au chinuit peste 400.000 de dolari în salariu - și și și că a câștigat ghearele din front office. Deși adăugarea de combustibil la focul lui Stroman ar putea fi o veste proastă pentru lovitori. În timp ce au făcut trei lovituri (1995, 2000, '01), Seattle căută în continuare un prim trofeu ALCS în franciză.

Uriașii din Liga Marii Americane sunt în dificultate

Uneori uitate, ca instrument valoros de pariuri, liniile futures acționează adesea ca forma lucrurilor care vor veni pentru cei defavorizați de presezon.Caserii de pariuri, de obicei, nu ratează semnul atunci când plesnesc etichete grase pe pui. La urma urmei, de câte ori avem un sezon în stil Leicester City (5000:1)? De aceea, îi sfătuim întotdeauna pe pariori să calce ușor atunci când ating câinii mari. Dacă trebuie să vă scufundați în deep-end - faceți-o cu o investiție modestă. După dubla lor dublă (2014 și 2015), Kanas City poate părea atrăgător, dar Royals va fi una dintre echipele cu cel mai mic punctaj din Majors în acest sezon.

Baltimore a alergat, înainte de a cădea în fața Royals în 2014, dar Orioles vor face bine pentru a termina pe locul patru în AL Est. O-urile sunt o mizerie și devin din ce în ce mai dezordonate și s-ar putea să termine ultimii în urma lui Tampa Bay Rays. DeșiDivizia Centrală MLB va fi proastă dincolo de Cleveland - Seattle merită o atenție minoră, deoarece s-ar putea provoca în AL West. Deși nu există pariuri sigure, trebuie făcute mișcări înțelepte în timpul sezonului MLB. Aceasta include pariurile pe baseball la casele de pariuri prezentate în lista CSB Top Five. Profită de deceniile lor de experiență MLB.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :MLB News

  Mai multe articole...
  Știri MLB - 13/04/21
  La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
  What to Expect from the Blue Jays this season?

  Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||1248.

  MLB News - 15/07/20
  Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
  Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

  Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Expozițiile de la Montreal,| ||1275 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

  Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la sfărâmarea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

  Știri MLB|| |1300 - 27/03/20
  Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
  Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

  Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

  Știri MLB - 27/03/20
  Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
  Top 10 MLB Best Selling Jerseys

  Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii favoriți atunci când ies la joc – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.