Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Luni, 17.07.2017 - 04:28 EDT

Fișă cheat pentru pariuri MLB Trade Deadline 2017

2017 MLB Trade Deadline Betting Cheat Sheet

Strategia comercială MLB

Cu All-Star break vine o idee mai bună despre care echipe vor deveni cumpărători și vor deveni concurenți serioși și acele echipe care vor intra în modul de vânzare și vor furniza cumpărătorilor piesele lipsă în schimbul creșterii viitoare.

Echipele fac schimb, de asemenea, cu anumiți jucători care nu au avut performanțe până la egalitate. Deci ce sa întâmplat deja? Într-o înțelegere South Side-North Side,Chicago White Sox l-au împărțit pe pitcherul stângaci Jose Quintana (4-8, 4,49 ERA)Chicago Cubs în schimbul celor 4 potențiali de joc: Dylan Cease, Bryant Flete, Eloy Jimenez și Matt Rose. Acest lucru a fost făcut pentru a schimba rotația lor de pornire, care din punct de vedere statistic nu s-a descurcat la fel de bine ca în timpul sezonului lor World Series din 2016. 

De remarcat, de asemenea, Bartolo Colon, în vârstă de 44 de ani (2-8, 8.14 ERA) a fost schimbat laMinnesota Twins, după un sezon slab cu Atlanta Braves. În primul său joc pentru Rochester în AAA, el a fost bombardat pentru 4 runde la 4 lovituri și are deja o efectivă de 9,82.

O altă tranzacție interesantă îi vede peNew York Yankees achiziționând 1B Garrett Cooper de la Milwaukee Brewers în schimbul lui Tyler Webb. Yankees fac un impuls în divizie și cu toate problemele lor de la prima bază în acest sezon, acest schimb ar putea fi benefic.

Berarii sunt, de asemenea, într-o formă bună, iar Webb a fost un aruncător excelent la minori. , în ciuda faptului că s-a chinuit puțin în timpul jocurilor sale cu Yankees.

Cine urmează?

Cu tranzacțiile terminate în afara drumului, este timpul să ne uităm la potențialele mișcări. Echipele noastre de North Side și South Side Chicago încă nu au terminat de zguduit lucrurile.

Chiar și când Cubs au achiziționat Quintana, se pare că ei încă merg dupăOakland Athletics titularul dreptaci Sonny Gray. Acesta va înlocui probabil actualii titulari Jake Arrieta și John Lackey, care vor deveni agenți liberi la sfârșitul sezonului. A existat interes pentru Gray și de la Astros și Brewers.Nici White Sox nu au trecut prin vânzare, pentru că Melky Cabrera și Todd Frazier ar fi făcut cumpărături.

The Baltimore Orioles sunt în afara imaginii playoff-ului în acest moment, așa că este firesc că au existat rapoarte că au făcut cumpărături pe Zach Britton. În mod surprinzător, Los Angeles Dodgers, care au un personal solid de pitching peste tot, par să întrebe despre mâna dreaptă. Cel mai probabil, el va fi folosit ca ajutor de configurare înainte de apropierea lor.

The Texas Rangers sunt în jurul valorii de .500 și sunt al treilea în divizia lor, dar au încă o șansă la locul Wild Card. Se pare că ei ascultă oferte pentru începători Yu Darvish și Cole Hamels. Darvish este un agent liber la sfârșitul sezonului. Cât despre Hamels, clauza sa de interzicere a tranzacțiilor include 20 de echipe, plus, cu costul său de 23,5 milioane de dolari în 2018 și opțiunea de club de 20 de milioane de dolari în 2019, el va fi un vânzător greu.

Pablo Sandoval a fost DFA de cătreRed Sox și aud potențiale oferte pentru el. Clubul a decis să plătească cei 48,66 milioane de dolari rămasi din afacerea sa. 3B ar putea ajunge înapoi la San Francisco, destul de surprinzător, deoarece a jucat acolo unele dintre cele mai bune mingi de baseball ale sale. De asemenea, Giants nu au nimic de pierdut. San Diego ar putea ridica și Kung Fu Panda, deoarece au mare nevoie de un bărbat la 3B.

În ceea ce priveșteToronto Blue Jays, cu toții am văzut cum merge sezonul lor. După un început dur, ei vor căuta să renunțe la niște agenți liberi iminenți precum Francisco Liriano și Marco Estrada. Sezonul nu s-a încheiat încă complet, deoarece sunt doar 5 jocuri dintr-un loc Wild Card și ar trebui să fie programate pentru o a doua repriză, ceea ce i-ar putea apropia suficient de mult încât orice ar fi posibil.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Efectele comerțului

  Deci cum vor afecta aceste tranzacții și zvonuri comerciale cotele pe viitor? Nu am atins o mulțime de echipe, dar, de exemplu, dacăNaționali dobândesc câțiva aruncători decente de relief, vor avea o listă foarte bine rotunjită.NL West este totuși divizia la care trebuie să ne uităm, D-Backs, Rockies și Dodgers concurând toți pentru primul loc. Totuși, sunt buzunarele adânci ale LA care ar putea dicta restul sezonului. Se pare că Marlinii își păstrează majoritatea jucătorilor de renume.

  Previziunea mea este că Cubs vor avea multă valoare în viitor... dacă îi stingem. Ei sunt încă Campioni Mondiali și, cu noile lor achiziții de pitching (potențial), vor fi supraevaluați cu siguranță. Statisticile avansate arată că scăderea lor în acest sezon nu este în principal din cauza titularilor, ci din cauza apărării din spatele lor. Sezonul trecut, apărarea lor a fost una dintre cele mai bune din ligă, iar asta a umflat percepția oamenilor cu privire la lanciorii de start.

  Anul acesta, apărarea lui Cubs nu este la fel de bună și aceasta este problema. nu pitching-ul, deci repararea zonei greșite nu va ajuta echipa, dar oamenii vorgândi sunt toate rezolvate acum. Cu excepția cazului în care găsesc o modalitate de a-și repara apărarea, fade Cubs, care cu siguranță vor fi supraevaluați. Asigurați-vă că ajungeți laInteracțiune sportivă deoarece acțiunea din a doua jumătate este deja în curs!

  Rezultate / ProgrameMLB

  Anunțați-ne cine credeți că va fi tranzacționat și care vor fi efectele asupra cotelor în secțiunea de comentarii de mai jos!

  Categorie :MLB News

  Mai multe articole...
  Știri MLB - 13/04/21
  La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon? 
  What to Expect from the Blue Jays this season?

  Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie una dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021| ||1252.

  Știri MLB - 15/07/20
  Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 
  Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

  Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Montreal Expos,| ||1279 with rumours continuing to circle around the return of The ‘Spos to La Belle Province.

  Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la prăbușirea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

  Știri MLB|| |1304 - 27/03/20
  Joey Votto: Parte din Contingentul MLB România 
  Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

  Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul Sezonul MLB.

  Știri MLB - 27/03/20
  Sus Cele mai bine vândute 10 tricouri MLB 
  Top 10 MLB Best Selling Jerseys

  Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la joc – înfășurându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând untricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.