Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Știri MLB|| |636

What to Expect from the Blue Jays this season?

La ce să vă așteptați de la Blue Jays în acest sezon?

Articol postat marți, 13 aprilie - 05:15 EDT

Cu echipa ocupată în extrasezon și tinerii care câștigă experiență în 2020 –Blue Jays ar trebui să fie unul dintrecele mai bune echipe din Liga Americană în 2021.

Pariuri prop la Expos de la Montreal: Expos se va întoarce la MLB până în 2022? 

Articol postat miercuri, 15 iulie - 06:35 EDT

Montreal Expos Prop Bets: Will Expos Return to MLB By 2022?

Anul 2019 a marcat cea de-a 50-a aniversare a Montreal Expos, cu zvonuri care continuă să circule în jurul revenirii The 'Spos laLa Belle Province.

Prima echipă din România din MLB și-a pierdut franciza când liga a permis echipei să se mute la Washington - dar baseballul nu s-a demodat niciodată înMontreal, cu jocuri expoziționale care se vând în mod constant la sfărâmarea Stadionul Olimpic. Stephen Bronfman, fiul fostului proprietar al Expos, Charles, rămâne prudent optimist pentru o nouă eră a baseballului Expos de la Montreal.

Joey Votto: Parte Of The MLB România Contingent 

Articol postat vineri, 27 martie - 12:05 EDT

Joey Votto: Part Of The MLB România Contingent

Consultați cei mai importanti jucători din România din următorul sezon MLB.

Top 10 cele mai vândute MLB Tricouri 

Articol postat vineri, 27 martie - 09:38 EDT

Top 10 MLB Best Selling Jerseys|| |683

Few things top heading out to the ballpark in the middle of the summer, with a couple of friends and grabbing a few beers and a hot dog. Of course, many fans want to represent their favourite teams and players when heading out to the game – wrapping themselves in their team’s colours and donning a tricoul jucătorilor lor preferați. Iată cele mai bine vândute tricouri MLB din top 10.

Cele mai bogate francize MLB 2020 

Articol postat vineri, 20 martie - 07:05 EDT

2020 MLB Richest Franchises

MLB might be considered by some to be one of the less popular of the Big Four leagues here in North America, but it's still one of the richest. Almost on par with the NFL, the MLB has a different kind of excitement, built on build-up and suspense. Some teams have perfected the formula, so join us as we'll be discussing 5 of the league's top-earning and cele mai bogate francize!

MLB 2020: Clasamentul celor mai căutați jucători de baseball din acest an || |700

Article posted on Thursday 19 March - 06:00 EDT

MLB 2020: Ranking This Year's Most Wanted Baseball Players

Cu atât de mulți jucători de alege dintre, este dificil să o reducă la doar 10 jucători. Mike Trout și Cody Bellinger vor fi cu siguranță pe listă, dar cine altcineva? Aflați cine mai li se alătură pe listă, în timp ce clasificăm cei mai atrăgători jucători ai ligii pe care toți caută.

Statistici arbitrilor MLB: oameni cu handicap în spatele casei 

Articol postat joi, 27 septembrie - 13:24 EDT

MLB Umpire stats: handicapping men behind home plate
Există atât de multe pentru pariuri pe baseball. Lansarea de pornire, accidentări, terenul de minge și chiar omul din spatele plăcii care cheamă jocul.

Hidicarea pistoleților de start MLB pentru pariuri pe baseball 

Articol postat vineri, 21 Septembrie - 06:07 EDT

Handicapping MLB Starting Pitchers For Baseball Betting
Major League Baseball se învârte în jurul lansării, cu atât mai mult când playoff-urile se desfășoară în octombrie. Concurenții cu bâte mari și jucători slick vor merge doar atât de departe cât le permite personalul de lansare. Ca atare, handicaparea pitcherilor titulari dezvăluie șansele ca o echipă să câștige un joc de minge individual. Cluburile de baseball cu cei mai buni pitcheri titulari au o șansă mult mai mare de a câștiga fanioane și inele din World Series.

Strategia de pariuri pentru playoff de baseball|| |719 

Articol postat sâmbătă, 15 septembrie - 14:26 EDT

Baseball Playoff Betting Strategy
Cu doar două săptămâni rămase însezonul regulat MLB, este timpul să începem să ne pregătim pentru playoff-urile MLB. În timp ce Boston Red Sox sunt cea mai bună echipă din baseball, Houston Astros ar putea fi cel mai bun pariu pentru a câștiga World Series. De asemenea, găsiți clasamentul nostru de putere în playoff MLB și cele mai bune strategii de urmat atunci când pariați pe futures MLB și pe jocurile playoff MLB în 2018.

Şanse de a câştiga Seria Mondială a MLB 

Articol postat luni, 10 septembrie - 04:26 EDT

Odds to win the MLB's World Series
În vreme ce zilele de vară rămân doar ca un De amintit, cursa pentru World Series 2018 începe să se încălzească. Casele de pariuri sportive online îi au pe cei mai buni câini din Liga Americană ca favoriți pentru a câștiga Seria Mondială 2018, dar totuși nu puteți exclude unele dintre cluburile mai înflăcărate din Liga Națională blocate în curse strânse de playoff. Iată cele mai bune pariuri de făcut pe 2018 World Series Futures.

MLB Home Run Derby Best Bets 

Articol postat vineri, 13 iulie - 04:05 EDT

MLB Home Run Derby Best Bets
Cel mai distractiv eveniment din baseball revine pe măsură ce Derby-ul Home Run 2018 începe. Atât fanii MLB ocazionali, cât și cei dispăruți, se conectează pentru a-i vedea pe oameni ca Bryce Harper și Javier Baez reluând ceea ce este o iterație grea din Liga Națională a clasicului anual. Derby-ul este difuzat pe Rogers Sportsnet, la 20:00 ET, luni, 16 iulie, din Nationals Park din Washington DC.

2018 Cote la campionatul final al fanionului din Liga Americană 

Articol postat sâmbătă, 17 februarie - 05:51 EST

2018 American League Pennant Outright Championship Odds
Baseball-ul s-a întors Baby! Deși nu intenționează să privească dincolo de o vară de distracție la soare, care este mult prea scurtă în Great White North, cursa către Seria Mondială de Baseball Major League 2018 începe serios pe 29 martie 2018. Poate Houston să se întoarcă la -înapoi? Bronx Bash Brothers va da drumul New York-ului înapoi la Classic toamna? Aceste întrebări și multe altele vor primi răspuns în următoarele șapte luni.

Top 5 cele mai palpitante povești MLB de urmărit în 2018|| |745 

Articol postat marți, 23 ianuarie - 05:18 EST

Top 5 Most Thrilling MLB Storylines To Watch in 2018
Sezonul 2018 MLB este chiar după colț, iar anul promite să fie unul dintre cele mai interesant peste un timp. De la debutul lui Shohei Ohtani până la un masterclass de jucători care se apropie de agenție liberă, vom arunca o privire la cele mai bune și mai incitante povești pe care să le urmăriți.

MLB Arbitration Explained 

Articol postat vineri, 12 ianuarie - 06:26 EST

MLB Arbitration Explained
Arbitrajul poate fi o bătaie de cap, dar uneori necesar. Sezonul 2018 începe luna viitoare și mai sunt câțiva jucători care nu sunt siguri care vor fi salariile lor. Ce este mai exact arbitrajul și cine pare probabil să intre în discuțiile infame?

Cele mai mari supărări ale boxului din 2017 

Articol postat joi, 28 decembrie - 06:04 EST

Boxing's Biggest Upsets of 2017
Supărările care le-au schimbat viața se întâmplă la fel de rare ca o eclipsă de lună în box, dar 2017 a văzut nu unul, nu două, ci până la cinci evenimente când un underdog a depășit șanse aparent insurmontabile și a câștigat. Sadam Ali, Jeff Horn și Tony Bellew au transmis unde de șoc simțite în întreaga lume a boxului când au venit de nicăieri aparent pentru a-și învinge omologii lor cunoscuti. Și nu au fost singurii.

2018 MLB Favorites & Underdogs 

Article posted on Wednesday 27 December - 06:50 EST

2018 MLB Favourites & Underdogs
Cu noul an aproape, aragazul este în plină explozie pe măsură ce contractele sunt semnate și tranzacțiile sunt finalizate. Deși trebuie să așteptăm câteva luni pentru a vedea dacă aceste mișcări au meritat, piețele deja ne oferă o indicație despre cine este fierbinte și cine nu. Vom arunca o privire la care echipe au cea mai bună lovitură... precum și câteva nestemate ascunse.

MLB 2018: NY Mets Opening Odds 

Articol postat luni 04 Decembrie - 07:17 EST

MLB 2018: NY Mets Opening Odds
La doar doi ani după ce au jucat un club de calibru World Series, New York Mets i-a dezamăgit pe fani în mod clasic Met, cu un sezon abisal. Având în vedere 2017 și cât de imprevizibili sunt, ar putea această echipă să aibă valoare sezonul viitor pentru a lua campionatul?

MLB 2018: St. Louis Cardinals Opening Odds 

Articol postat vineri, 1 decembrie - 15:05 EST

MLB 2018: St. Louis Cardinals Opening Odds
După ce a ratat playoff-urile ani consecutivi pentru prima dată Din sezoanele 2007 și 2008, St. Louis Cardinals vor căuta să aducă trofeul World Series înapoi la NL Central. Deși au prețul ca o șansă lungă, au de fapt o șansă decentă?

Chicaco Cubs MLB Futures 2018 Opening Lines 

Articol postat joi, 23 noiembrie - 03:39 EST

Chicaco Cubs MLB Futures 2018 Opening Lines
Recent demontați ca campioni apărați ai World Series, Chicago Cubs a avut un 2017 destul de slab, dar totuși au reușit un postsezon respectabil alerga. Din păcate, 2018 pare a fi și mai incert, deoarece ar putea pierde câțiva începători din cauza agenției libere. Merită prețul lor futures de deschidere?

Linii de deschidere a Houston Astros 2018 

Article posted on Wednesday 15 November - 03:51 EST

2018 Houston Astros Opening Lines
Astăzi, vom arunca o privire la Houston Astros și la cotele lor viitoare pentru sezonul 2018. Campionii Mondiali au avut un 2017 grozav și sunt favorizați să câștige titlul World Series și anul viitor. Stând în vârf, singura cale de a merge este în jos, dar această echipă se va clatina în viitor?