Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Manitoba provincial curling 2020 - preview of România's best
Știri pariuri sportive

curling provincial Manitoba 2020 - previzualizare a celor mai bune din România

România dominanța curlingului| ||642 can be traced back to Manitoba beginning with news of the Manitoba provincial curling in 2020. Jennifer Jones, cel mai mare curler din România este un manitoban și încă merge puternic prinșase titluri Scotties Tournament of Hearts, două campionate mondiale și o medalie de aur olimpică.

Informații rapide despre curlingul provincial Manitoba 2020|| |659

  • Kerri Einarson and the Gimli Curling Club are the winners of the 2020 Manitoba Scotties Tournament of Hearts
  • Jason Gunnlaugson și Clubul de curling Morris sunt câștigătorii Campionatului Viterra 2020
  • Since 2002, Jennifer Jones has won eight of the last 19 Manitoba Scotties Tournament of Hearts
  • Jeff Stoughton are cele mai multe campionate Viterra cu 11
  • Einarson este primul Manitoban în afara J. Ennifer Jones va câștiga Turneul Inimii Scotties din 1995, când Connie Laliberte a câștigat 

Turneul Inimii Scotties din Manitoba esteprevizualizarea a cei mai buni bigudiuri care se confruntă pentru a-și reprezenta provincia și posibil țara lor, în scena mondială.

Prezentare generală asupra campionatelor provinciale de curling din Manitoba 2020

The Turneul inimii din Manitoba Scotties șiCampionatul Viterra sunt cele mai importante campionate provinciale de curling din Manitoba 2020 pentru femei și bărbați , respectiv. Câștigătorii fiecărui turneu trec pentru a reprezenta Manitoba la Scotties Tournament of Hearts și, respectiv, Tim Hortons Brier.

Femeile din Manitoba au dominat în lumea curlingului în ultimii ani. Au câștigattrei din ultimele șase Turnee Scotties și au terminat în primele trei la toate turneele, cu excepția unuia, din 2011.

Kerri Einarson| ||692 and her team, the Gimli Curling Club, winner of the Manitoba provincial curling in 2020, won Manitoba its 11th title this year. Notably, Manitoban Jennifer Jones, who finished second in the Manitoba Scotties Tournament of Hearts, finished third with her wild card team.

Curlingul provincial feminin din Manitoba în 2020 a fost un alt clasic ca Kerri Einarson și co. a devansat-o pe Jennifer Jones și echipa ei cu 8-7 în finală. Turneul a avut loc între 29 ianuarie și 2 februarie și este cea de-a 68-a ediție a turneului anual.

🏆MANITOBA CÂȘTIGĂ 🏆

Echipa Einarson 8 - 7 Echipa Homan

CE FINISARE 🤯https://t.co/4oQ26SIvsT

— CBC Olympics (@CBCOlympics)24 februarie 2020

 || |712

This is Einarson's second win with her first coming in 2016. Jones, a newly inducted Hall of Famer and the most prolific Manitoban curler has won the tournament a record eight times. 

Pe partea masculină,Jason Gunnlaugson și Morris Curling Club din Winnipeg sunt cel mai recent câștigător (2020) al Campionatului Viterra, primul său victorie. El a învins în finală triplul campion Mike McEwen cu 7-4. Acest lucru vine cu o notă mare pentru Gunnlaugson și echipa sa, după ce au terminat în semifinale anul precedent.

Deși Manitoba estela egalitate pe primul loc cu 56 de podiumuri, provincia a fost într-un pic de criză în ultima vreme. Manitoba nu a terminat în primii trei din 2017 și a urcat pe podium doar o singură dată în ultimele șase turnee. Ultima dată au câștigat turneul în 2011. 

Marele din toate timpurile, Jeff Stoughton a lăsat o gaură pe care bărbații încă nu o umplu.

Istoria curlingului provincial din Manitoba

Ambele turnee provinciale de curling din Manitoba sunt conduse deCurl Manitoba, asociația oficială de curling a provinciei . Misiunea lor declarată este „de a promova, dezvolta și dezvolta sportul curling în Manitoba, România și în lume, oferind leadership, servicii și programe pentru comunitatea de curling de la bază la elită”.

Din 2020, Curl Manitoba este responsabil pentru11 campionate ale provinciei atât din Campionatul Viterra (masculin) cât și din Manitoba Scotties Tournament of Hearts ( feminin) la turneul lor de juniori, seniori, mixt și tineret (sub 16 ani).

Turneul inimii din Manitoba Scotties a fost cunoscut inițial caCampionatul lui Eaton în 1952. În 1961, acesta s-a schimbat în Campionatul Silver D, apoi în Rose. Bowl în 1968. În 1973, a început să fie recunoscut ca turneu oficial din Manitoba în numeleManitoba Lassie.

Abia în 1982 a adaptat un nume apropiat de ceea ce este acum ca Manitoba Scott Turneul Inimilor. Și-a păstrat numele acumdin 2007.

La fel ca omologul său feminin, Campionatul Viterra are, de asemenea, o istorie extinsă cu diferite nume. A început pentru prima dată la MCA Bonspiel în 1925 cu Trofeul Macdonald Brier pentru a determina Campionatul Manitoba.

Aceasta a durat până în 1936 și până în 1937, turneul a devenit cunoscut sub numele de British Consols. Începând din 1980, turneul a început să fie numit după numeroșii săi sponsori: Labatt Tankard în 1980 și Safeway Select în 1995 și Safeway Championship în 2008. 

Viterra are de când a sponsorizat turneuldin 2016.

Viitorul curlingului provincial Manitoba

| ||763

It's safe to assume that with its history of success, curling-ul va continua să fie un punct focal printresporturile din Manitoba. Cu mulți dintre campionii naționali și curlingii de top din România, inclusiv Jones, Kaitlyn Lawes și Jill Officer, care vin din Manitoba, să acordați atenție curlingului manitoban este o necesitate.

Următorul Manitoba Scotties Tournament of Hearts și Campionatele Viterra sunt încă rezervate pentru anul viitor. Urmărește aceste evenimente pentru a vedea potențialii reprezentanți ai României pe scena mondială.