Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Sportsbooks Back Mobile Sports Betting In California
Legale

Pariuri sportive Înapoi Pariuri sportive mobile în California

Un grup de lobby de giganți puternici ai pariurilor sportive online, inclusivDraftKings, FanDuel and BetMGM propunpariuri sportive online legalizate și reglementate în California care ar aduce beneficii sănătății mintale și celor fără adăpost. O inițiativă separată privind buletinul de vot în timpulAlegerile de stat din California din noiembrie 2022 va solicita aprobarea pentru site-uri legale și reglementatesite-uri de pariuri sportive cu amănuntul la cazinourile tribale și circuitele de curse din statul de aur.

Pariuri sportive susțin pariuri mobile în California

  • Un grup de lobby de giganți puternici ai pariurilor sportive online propun pariuri sportive online legalizate și reglementate în California, care ar aduce beneficii sănătății mintale și celor fără adăpost
  • DraftKings, FanDuel și BetMGM se numără printre site-urile de pariuri din spatele legii California Solutions to Homelessness and Mental Health Support Act
  • O inițiativă de aprobare a pariurilor sportive legale și reglementate în California va fi la vot în timpul alegerile intermediare din noiembrie 2022

Unii dintre cei mai maricei mai mari jucători din industria sportului online legal și reglementat din SUA își îndoiesc mușchii puternici în pentru cabătălia pentru controlul pariurilor sportive din statul California în favoarea lor.

Un grup de lobby format dinpowerful online sports betting giants propun pariuri sportive online legalizate și reglementate în California, care ar beneficia de menta Sănătatea și cei fără adăpost.DraftKings, FanDuel și BetMGM sunt printre site-urile de pariuri din spateleCalifornia Solutions to Homelessness and Mental Health Support Act.

Campania este gestionată de Dana Williamson, cândvaconsilier al fostului guvernator al Californiei Jerry Brown. Alți actori politici importanți implicați în plan au lucrat în trecut cuactualul guvernator al Californiei Gavin Newsom, vicepreședintele SUA Kamala Harris și fostul președinte american Barack Obama.

O inițiativă separată de aprobare a pariurilor sportive legale și reglementate în California va fi pe buletinul de vot în timpul alegerilor intermediare din noiembrie 2022.

Slow On The Uptake

California este cunoscută drept Statul de Aur. Cu toate acestea, cândse referă la pariuri sportive, seamănă mai mult cu fabula gâștei decât a depus oul de aur. Deoarecepariurile sportive au fost legalizate în SUA printr-o decizie a Curții Supreme din SUA din 2018, multe state aus-au mutat rapid la capitalizarea on this opportunity to gain added revenue for their states.

California nu a fost una dintre ele, iar experții din industrie cred că Statul de Aur ratează o oportunitate de aur.

Chris Grove is a managing director for Eilers and Krejcik Gaming. Sunt o firmă de cercetare careconsiliază parlamentarii statului California cu privire la problema pariurilor sportive legalizate și reglementate. Grove crede că trecerea în fiecare zi fără pariuri sportive în California estecostează banii statului miliarde de nespus în venituri pierdute.

"California este ușor cel mai mare premiu de pe piața pariurilor sportive din SUA”, a declarat Grove pentru Los Angeles Times. El estimează că legalizareaparii sportive cu amănuntul ar putea genera venituri anuale brute de 1 miliard de dolari pentru statul California. Intră în ecuațiepariurile sportive online și mobile și acel pot de venit total ar crește la 3 miliarde de dolari.

Alte estimări sunt că pariurile sportive legale și reglementate ar puteagenera până la 500 de milioane de dolari venituri fiscale anuale pentru stat.

Spre deosebire de România, care a adoptat recent un proiect de lege care a schimbatLegile jocurilor de noroc din România pentru a permite pariurile sportive individuale, în prezent Californiainterzice toate formele de pariuri sportive în stat, altele decât cursele de cai.

Luptă cu entități de jocuri de noroc

De ceCalifornia depune un ou în loc să apuce această gâscă de aur de gât șia scutura toți banii ăștia gratis? Politicagrupurilor opuse din industria jocurilor de noroc din stat este piatra de poticnire care împiedică California să profite de pariuri sportive.

Triburile Primelor Națiuni din California. controlează industria cazinourilor. Există 18 organizații tribale care s-au unit pentru a formaCoaliția pentru autorizarea pariurilor sportive reglementate. Acel grup de lobby a obținut 1 milion de semnături necesare pentru a obțineinițiativa de pariuri sportive cu amănuntul la buletinul de vot din noiembrie 2022.

Același grup de lobbya lucrat pentru a învinge legislația în California State House care ar filegalizat pariurile sportive într-o bază mai largă, inclusiv card non-tribal cluburi și site-uri de pariuri online și mobile sancționate de stat.

The numai propunerea actualăpermite pariurile sportive cu amănuntul la cazinourile tribale și la circuitele de curse de stat. De asemenea,interzice toate pariurile la orice eveniment sportiv universitar care implică școli din California.

Cluburile de cărți lucrează cuCalifornia Asociația de jocuri să facă lobby împotriva acestei inițiative. Grupul lor, numitNo on the Gambling Power Grab, a strâns peste 1 milion de dolari pentru a-și sprijini lupta.

Grupurile native cred că atunci când au li s-a acordat dreptul de aexploata cazinourile statului, le-a dat, de asemenea, control asupra tuturor celorlaltenoile forme de jocuri de noroc în California. Ei cred că deschiderea acestor aproximativ 50 de cluburi de cărția fost împotriva acestui acord iar grupurile tribale s-au opus existenței lor|796 ever since.

Noua coaliție vede inițiativa lor ca fiindcomplementară inițiativei tribale pentru controlul pariurilor sportive cu amănuntul. Unii speră că cele trei părți pot colabora cu oficialii guvernamentali pentru aîncheia un acord comun înainte de alegerile din 2022. Cu toate acestea, având în vedereconsternarea care există de zeci de ani între grupurile tribale și cluburile de cărți, asta pare optimist.

Pro Sports Bonanza

Este ușor de înțeles de cesite-uri de top pariuri sportive sunt nerăbdători să mine Statul de Aur. California găzduieștemai multe francize sportive profesionale majore decât orice stat din Uniune.

Existăcinci echipe MLB (Los Angeles Dodgers, Los Angeles Angels, San Francisco Giants, San Diego Padres, Oakland Athletics) patruNBA echipe (Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers, Golden State Warriors, Sacramento Kings), treiNFL echipe (Los Angeles Rams, Los Angeles Chargers, San Francisco 49ers),trei cluburi NHL (Los Angeles Kings, Anaheim Ducks, San Jose Sharks),trei MLS francize (Los Angeles Galaxy, Los Angeles FC, San Jose Earthquakes) și oechipă WNBA (Los Angeles Sparks).