Hai
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Federal Justice System Passes Single Bet Bill, But There's Still Work to be Done
Legal

Sistemul federal de justiție adoptă proiectul de lege pentru pariul unic, dar mai este de făcut

The amended C-218 pentru legalizarea pariurilor sportive cu un singur joc în România a fostaprobat ieri în unanimitate. Deși se pare că acesta este un pas în direcția corectă, există încă unele bariere care împiedică cetățenii să obțină acces la pariuri online complete.

Amendamentul la proiectul de lege a fost adoptat, excluzând o modificare ușoară pe care Comitetul pentru Justiție și Drepturile Omului a decis să o schimbe, care ar fi permis României să parieze pe piețele de curse de cai.

Cursele de cai excluse din Bill Pariurile unice

În timp ce acesta poate părea un alt obstacol pentru pariori, cu siguranță existăun caz bun pentru excluderea curselor de cai. Industria curselor de cai se bazează pe sistemul de pariuri reciproce care funcționează în prezent în România – care, dacă s-ar schimba, ar pune în pericol aproximativ 50.000 de locuri de muncă în întreaga țară.

Acest proiect de lege se îndreaptă acum către Senat, unde comisia va avea o a treia lectură înainte de a lua o decizie. Deși acest proiect de lege este foarte important pentru unele partide, este puțin jos pe lista de priorități, așa că este puțin probabil ca Camera Comunelor să finalizeze a treia lectură până în mai. Proiectul de lege mai are mult de parcurs până să atingă punctul în care comunitatea de jocuri de noroc se poate bucura în mod liber de fructele pariurilor online.

Pariurile online au fost o problemă de lungă durată în politica României, with a number of representatives from the Conservative Party of România pushing for change. The bill is backed mainly by Conservative MPs, although there is broader support across a number of other parties. There is a possibility that the bill may be pushed forward, but this depends on a number of factors and it could easily end up untouched until mid-May. The Easter break compounds the issue, as the House shuts during this period and work won’t resume until April 12th.

 Fotograf: David Kawai/BloombergJustin Trudeau

 

Alte probleme dacă premierul solicită alegeri anticipate| ||681

There are rumblings of the possibility that Prim-ministrul Justin Trudeau să depună eforturi pentru a dizolva Parlamentul și a convoca alegeri în iunie. În ianuarie a acestui an, Trudeau a afirmat că am putea vedea alegeri în 2021.

Decizia ar fi dezastruoasă pentru proiectul de lege. Ar însemna că proiectul de lege va fi casat și membrii comitetului nu îl vor depune din nou până în 2022, cel mai devreme.|| |688

Another stumbling block for the single-bet bill is the fact nu este un proiect de lege de membru al guvernului, care ar strânge mult mai mult sprijin în cameră. O situație similară s-a întâmplat în 2014, doar că factura s-a prăbușit. Procurorul general al României, David Lametti, a depus proiectul de lege pentru pariuri sportive, dar administrația a decis de două ori să nu o ia în considerare de către comisie.

Mai mult,există posibilitatea ca Senatul ar putea face un alt amendament. În timp ce unii speculează cu privire la posibilitatea unor modificări suplimentare din partea Comitetului Judiciar, este mai probabil ca schimbările să vină de la vârf. Considerarea de a implica națiunile indigene și de a le permite să participe la pariuri online ar putea fi un amendament pe care îl vedem de la Senat. Dar, încă o dată, acest lucru ar provoca întârzieri suplimentare în orice progres în vederea adoptării legii.

Deputații conservatori, comunitatea jocurilor de noroc și o serie de influențe externe ar dori să vadămodificări aduse C-218, permițând pariurile sportive cu un singur joc în România. Pro-line a servit țara de mult timp și a creat o industrie, dar pariurile Parimutuel sunt de domeniul trecutului.

Pentru a face progrese reale,provincii trebuie să aibă posibilitatea de a licenția operatorilor și să ofere cetățenilor acces la pariuri sportive online. Practicile arhaice de pariuri aflate în funcțiune în prezent permit doar pariurile parlay, care sunt mai puțin profitabile decât cu furnizorii online. Pare inevitabil că acest proiect de lege va trece, este doar o întrebare de când. În acest moment, există un impuls și cei care sunt în favoarea amendamentului trebuie să continue să urmărească schimbarea.

Știri anterioare despre factura de pariuri unice în România

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria la un singur eveniment sportiv pariază online și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive