Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Royal Assent Granted, Bill C-218 A Rubber Stamp Away From Being Enacted
Legal

Asentimentul regal este acordat, Bill C-218 O ștampilă de cauciuc nu poate fi adoptată

Bill C-218 continuă să depășească obstacolele ca un campion olimpic. Proiectul de lege a primitAsentiment regal de către biroul guvernatorului general la 29 iunie, proiectul de lege C-218, cunoscut și sub numele de Legea privind pariurile sportive sigure și reglementate, arlegalizarea pariurilor sportive individuale în toată România. Este la un pas de a fi promulgat. Tot ceea ce este nevoie acum este ca David Lametti, ministrul justiției și procurorul general al României, sau cabinetul federal să stabilească o dată de lansare.

Acordul regal acordat proiectului de lege C-218

  • Proiectul de lege C-218, carelegalizează pariurile sportive individuale în România, a primit Avizul Regal de către biroul Guvernatorului General pe 29 iunie
  • Șapte zile mai devreme, proiectul de lege a fost adoptat de Senatul României
  • Așteaptă promulgarea de către guvernul federal liberal de guvernământ înainte ca România să poată face pariuri sportive individuale

Proiectul C- 218 este până la pasul final.Legea României privind pariurile sportive sigure și reglementate stă în prezent pe biroul lui David Lametti,Ministrul Justiției și Procurorul General al României.|| |675 Either Lametti or the cabinet of Prime Minister Justin Trudeau's ruling federal Liberal government will termina pasul final al călătoriei de a deveni lege a proiectului de lege prin stabilirea unei date. pentru factura laintra în vigoare.

Aceasta este practic o măsură de timbru de cauciuc. Într-o engleză simplă, înseamnă căguvernul trebuie să stabilească o dată de lansare pentru pariurile sportive legale în țară. Şansele de pariuri sunt că aceastăzi va sosi mai devreme decât mai târziu.

It took all of seven days for the Biroul guvernatorului general să acordeConsimțământul regal luiProiectul de lege C-218 după ce a trecut prin a treia lectură în Senatul României pe 22 iunie. Proiectul de lege C-218 a luat ființă caProiectul de lege a unui membru privat introdus de parlamentarul conservator din Saskatchewan Kevin Waugh.

Pariurile sportive eraudeja legale în România, deși doar sub formă de parlays - o serie de pariuri combinate într-un singur pariu. Proiectul de lege C-218 pur și simplumodifică Codul Penal al României pentru a permite pariurile sportive individuale.

Lametti laudă Decizia

În timp ce aceasta nu guvernul său a introdus legea C-218 în lege, ci guvernul este cel caredecizia finală cu privire la momentul în care legea va fi promulgată în toată țara. Lametti a adunat laude în legătură cu vestea că a fost acordat acordul regal pentru proiectul de lege.

"Sunt bucuros să salutConsimțământul regal al proiectului de lege C-218 a unui membru privat, un act de modificare a Codului Penal, care va aduce practica obișnuită a pariurilor sportive cu un singur eveniment într-un mediu legal, reglementat și sigur, consolidând în același timp economia noastră și susținând locuri de muncă bine plătite pentru România”, a spus Lametti într-un comunicat. .

Lametti s-a grăbit, de asemenea, să sublinieze că, deși liberalii nu s-au ocupat de subiectul acestui proiect de lege,guvernul susține pe deplin noua lege, deși a spus vag când ar putea pune legea în mișcare.

"Federația Guvernul sprijină această reformă a legii”, a spus Lametti. „Proiectul de lege C-218 modifică paragraful 207(4)(b) din Codul penal pentru a permite provinciilor și teritoriilor să efectueze și să gestioneze pariuri pe un singur evenimentconduct and manage single event betting pentru orice eveniment sportiv, cu excepția curse de cai, care va fi menținută de guvernul federal. Guvernul federala propus amendamente similare prin Legea C-13 în noiembrie 2020 și sunt mulțumit că amendamentele au fost adoptate în cele din urmă din proiectul de lege C-218 sunt aliniate cu această lucrare fundamentală.Proiectul de lege C-218 va intra în vigoare într-o zi care va fi stabilită prin ordin al guvernatorului în consiliu.|| |753

"These amendamente la Codul Penal oferă provinciilor și teritoriilor libertatea de a desfășura și gestiona pariuri sportive cu un singur eveniment în jurisdicțiile lor respective și oferă României posibilitatea de aplasați pariuri într-un mediu reglementat fie online, fie în facilități fizice."

Provințe așteaptă drumul 

Câteva dintre cele din România 10 provincii au fostpreparing behind the scenes pentru a fi gata să lanseze pariuri sportive unice în câteva zile de la intrarea în vigoare a legii.

În provincii precumAlberta (PlayAlberta.ca)și Columbia Britanică (PlayNow.com), unde pariurile online sunt deja legale, ei așteaptă doar cuvântul că potsă-și lanseze platformele de pariuri sportive individuale. Ambele provincii vor să își pună în funcțiune site-urile cât mai curând posibil, deoarece 100 la sută dinveniturile obținute de aceste platforme online se întorc în cuferele provinciilor pentru a ajuta programele locale cum ar fi educația și îngrijirea sănătății.

With a population of 14 million, Ontario este liderul industriei în domeniul jocurilor de noroc în toată țara, odată ce pariurile sportive individuale sunt adoptate. Guvernul provincial a dejapublicat un document de discuție care explică modul în care intenționează ca pariurile sportive individuale să funcționeze în Ontario.

Cum să pariezi pe sport în România?

Doar pentru căProiectul de lege C-218 nu a fost încă adoptat, asta nu înseamnă că România nu mai poate paria pe sport. Există un număr desite-uri de pariuri online de top care le vor oferi pariorilor șansa de a paria la evenimente sportive. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans șicăutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VerificațiBet99 șiInteracțiune sportivă ca exemple.

Ofertelebonus de înscriere care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei un | ||821risk-free first bet ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive