Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Legal News: Optimism Growing That Bill C-218 Will Be Passed This Week
Legal

Știri juridice: Optimismul crește că proiectul de lege C-218 va fi adoptat în această săptămână

Acolo este precautoptimism în cadrul guvernului România că proiectul de lege C-218, care ar legaliza pariurile sportive unice în România, va trece prin a treia lectură în Senat înainte de sfârșitul actuala sesiune a Parlamentului, poate chiar în această săptămână.actuala sesiune a Parlamentului se va încheia pe 25 iunie, astfel încâtproiectul de lege trebuie adoptat înainte de acest termen limită , sau să fie preluat din nou când începe sesiunea de toamnă în septembrie.

România aşteaptă a treia lectură

  • Senatorii sunt optimişti cu prudenţă că proiectul de lege C-218, care ar legaliza pariurile sportive individuale în România, va fi adoptată în curând
  • Unii din Senat cred că s-ar putea întâmpla încă de săptămâna aceasta
  • Actuala sesiune a Parlamentului României se încheie pe 25 iunie

Tuesday could prove to be a historic day for sports betting in România. Proiectul de lege C-218 este în curs de a treia lectură în Senat. Cunoscută și sub denumirea deLegea privind pariurile sportive sigure și reglementate, legea C-218 ar legaliza pariurile cu puncte unice de la o coastă la alta din România.

Dacă va fi adoptată. , Proiectul de lege C-218 ar urmasă înainteze pentru aprobarea regală din biroul guvernatorului general. Dacă se acordă aprobarea regală, proiectul de lege devine lege.

Senatorul David Wells, sponsorul proiectului de lege la Senat , începe să creadă că linia de sosire va fi depășită în curând de Bill C-218.

Sunt prudent optimist", a declarat senatorul Wells pentru National Post. „Nu vreau niciodatăspuneți că aceasta este o afacere încheiată până când este o afacere încheiată. Am văzut de prea multe ori unde am crezut că lucrurile sunt date și nu a mers așa. . . dar sunt prudent optimist cu privire la ceea ce esteam primit un sprijin larg printre colegii mei și printre România."

Un proiect de lege simplist

Un aspect pe care susținătorii proiectului de lege îl consideră că îl ajută să avanseze atât de constant este că C-218 nu este un proiect de lege complicat. Pur și simplu, este unlege de modificare a Codului Penal în ceea ce privește pariurile sportive.

În prezent, este ilegal conform Codului Penal Româniasă plaseze un pariază pe un singur eveniment sportiv. Parlays -pariurile combinate pe două sau mai multe evenimente sportive - sunt totuși legale. În esență, proiectul de lege C-218 nu urmărește să scrie noi legi. Obiectivul proiectului de lege este modificarea legii actuale.

Această simplitate este cea care ajută latransformarea facturii prin pașii necesari către legalizare. De fapt, proiectul de lege a ajuns la a treia lectură în Senatfără un singur amendament să fie adus conținutului său.

Ar trebui să fie primită legea C-218. prin cea de-a treia lectură în Senat, fără niciun amendament, nu estenu este nevoie ca acesta să fie returnat Camerei Comunelor pentru dezbateri ulterioare. Proiectul de lege va ajunge direct la biroul guvernatorului general pentru a fi ratificat prin acordul regal.

Schimbarea peisajului

Discuția despre problemele legate de pariurile sportive individuale de data aceasta este într-adevăr nu este diferit de dezbaterile anterioare cândfacturi similare pentru a legaliza pariurile sportive individualenu au reuşit să navigheze procesul parlamentar.

"Mă ocup de 11 ani", a declarat Paul Burns, președintele Asociației România Gaming, pentru National Post. „Conversația, destul de amuzantă, o mulțime este aceeași:nevoia de reglementare, supravegherea, protecția jucătorilor, aducereabeneficii economice|| |749 within the country."

De data aceasta, peisajul din jurul pariurilor sportive individuale în România s-a mutat dramatic către o natură de susținere. Cea mai semnificativă evoluție în acest sens care pare să fi afectat inimile și mințile persoanelor implicate în această dezbatere a fostdecizia Curții Supreme din SUA din 2018 de a legaliza pariurile sportive în acea țară. .

"Tu" vădpublicitatea și promoțiile, (legenda NHL) Wayne Gretzky fiind semnat de Bet MGM (ca ambasador al mărcii)," a spus Burns. „Apare pe televizoarele oamenilor, apare pe fluxurile lor de streaming. Statele Uniteau îmbrățișat acest lucru.”

La fel și || |772major sports leagues pe care vor fi plasate majoritatea pariurilor sportive individuale din România. NHL, NFL, NBA, MLB, CFL și NASCAR se numără printremării entități sportive profesionale care au fost odinioară ferm rezistente la toate formele de jocuri de noroc. De data aceasta, toți și-au acordat sprijinul în spatele cauzei,recunoscând beneficiile pe care le pot obține prin parteneriatul cu marile companii de pariuri.

The România Centre for Ethics in Sport is another supporter of Proiectul de lege C-218, atâta timp cât stoutgaranții din partea organismelor de reglementare sunt la locul lor. „Detectarea aranjare a meciurilor care afectează sportul din România nu poate fi realizată dacă jocurile de noroc se desfășoară în străinătate pe site-uri reglementate sau nereglementate”, au menționat aceștia în depunerea lor la Senat.

Ceva rezistență evident

România Justice Minister David Lametti of the ruling Liberal Party a depus un proiect de lege guvernamental care ar legaliza pariurile într-un singur joc toamna trecută. Cu toate acestea, din motive procedurale, proiectul de lege care trece prin Parlament este aproape identicproiect de lege de membru privat care a fost prezentat de parlamentarul conservator Kevin Waugh din Saskatchewan.

Not every entity is in lockstep matching in support of Bill C-218. Native groups who control a significant portion of the offshore gambling that is oferte în prezent în România sunt îngrijorate de modul în care interesele lor vor fi protejate în viitor, dacă legea C-218 devine lege.

Care este următorul pas?

Ar trebui să prevaleze optimismul șipresupunând că Bill C-218 trece prin a treia lectură în Senat,data cheie în calendar rămâne 25 iunie. Atâta timp cât proiectul de lege este pus în mâinile biroului guvernatorului general la așteaptă Acordul Regal înainte de încheierea acestei sesiuni a Parlamentului, acesta poate fi adoptat în lege.

Președintele României Richard Wagner este în prezent însărcinat cu îndeplinirea atribuțiilor funcției de administrator. a României.

Dacă factura este mutată înainte, șansele sunt mari ca pariurile sportive individuale să fie disponibile în toateprovinciile României până în toamna acestui an.

Cu toate acestea , dacă proiectul de lege nu este mutat pentru avizul regal înainte desfârșitul acestei sesiuni parlamentare, atunci toate pariurile sunt oprite. Dezbaterea ar urma să se reia la convocarea sesiunii de toamnă, în septembrie. Totuși, dacă ar fi convocatealegeri federale înainte de acea dată,atunci proiectul de lege ar muri și întregul proces ar reveni la pasul unu.