Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Legal News: What Are The Next Steps For Bill C-218?
Legal

Legal News: Care sunt următorii pași pentru proiectul de lege C-218?

Românias vor fi în curând să poatăjuca pariuri sportive individuale în toată țara datorită Senatului Românieia optat pentru adoptarea proiectului de lege C-218 without amendments, meaning it is in the portal to become a law. However, that doesn't mean that Pariorii sportivi din România știu când vor putea face acele pariuri. Mai sunt câțiva pași care trebuie făcuți înainte ca legea să fie adoptată în toată țara.

România Aprobat Pariuri sportive individuale

  • România a aprobat pariurile sportive unice la nivel național odată cu adoptarea Proiectul de lege C-218
  • Proiectul de lege a primit acordul regal de la biroul guvernatorului general pe 29 iunie
  • Tot ce a mai rămas este ca guvernul liberal federal de guvernământ să stabilească o dată pentru ca legea să intra în vigoare

Românias va putea în curând săsă plaseze pariuri sportive individuale în toată țara. Cat de curand? Acesta este răspunsul, în prezent, fără un răspuns cert, deși cei din industrie cred că va fi mai devreme decât mai târziu.

Odată cu 22 iunieaprobarea legii C-218| ||673 by the Senate of România, the bill known as Legea privind pariurile sportive sigure și reglementate legalizează pariurile sportive individuale de la o coastă la alta în țară. Acest pas a fost urmat de oficiul guvernatorului general al Românieiacordarea avizului regal la proiectul de lege. Această formalitate de ștampilă care declară oficial orice proiect de lege care a trecut prin procesul parlamentar ca lege a avut loc pe 29 iunie. Deoarece România nu are în prezent un guvernator general din cauzademisia lui Julie Payette la începutul acestui an, această sarcină ceremonială a fost îndeplinită de cătrePreședintele României. Richard Wagner.

Acum acel acord regal a fost acordat, ultimul pas înainte ca pariurile să poată fi plasate va fi pentru guvernul federal de guvernământ alprim-ministrul liberal Justin Trudeau și cabinetul său să declare o dată la care legea va intra în vigoare. Se anticipează că ultimul act se va întâmpla în preajma Zilei Muncii, tocmai la timp pentru ca România să parieze pe sezonul NFL. Va fi până la fiecare guvern provincial să licențieze casele de pariuri și să reglementeze modul în care vor funcționa pariurile sportive individuale în jurisdicția lor.

Deputatul conservator Kevin Waugh din Saskatchewan, care a prezentat cu succes proiectul de lege C-218 ca proiect de lege de membru privat, dorește să vadă aceste formalități îndeplinite cu grabă. „Facem apel la guvernele provinciale săacționeze cât mai repede posibil pentru a obține reglementările și licențele necesare, astfel încât toate România să poată începe să-și parieze”, a spus Waugh în o declarație. „Această lege este uncâștig pentru România contribuabili, muncitori și fani ai sportului.”

Puțină rezistență oferită

Încercări anterioare de alegalizarea pariurilor sportive individuale în 2011 și 2015, ambele nu au lipsit. Fiecare proiect de lege a fost întâmpinat cu o rezistență fermă la trecerea sa dinmarele ligi sportive nord-americane. De data aceasta, aceleași ligi și-au exprimat vehement vocea puternică în sprijinul adoptării legii C-218.

De exemplu,Comisarul NBA Adam Silver wrote an op-ed in support of legalized and regulated sports betting. The commissioners of the NBA, NHL, CFL, MLB și MLS s-au unit pentru a trimite o scrisoare guvernului României prin care cere legalizarea proiectului de lege C-218.

"Ligile sportive își schimbă tonula schimbat jocul", Amanda Brewer, o consilier al Asociației România Gaming, a declarat pentru Toronto Star.

Părți interesați din industrie care au fostlupt pentru ca această lege să fie schimbată de mai mult de un deceniul a simțit un sentiment de ușurare, când lupta lor lungă și grea a fost în cele din urmă câștigată.

"Există un sentiment de „în sfârșit”,” Paul Burns,președinte și CEO al România Gaming Asociația, a declarat pentru Toronto Star. „Acum putem continua cu ceea ce ne-am dorit să facem de atâta timp.”

Provincies Getting To Roll

Ontario, Alberta și British Columbia, trei dintre cele patru din România | ||750most populous provinces, sunt deja cu viteză maximă înainte când vine vorba de pregătirea pentru autorizarea și reglementarea pariurilor sportive unice. Toți se așteaptă ca acestea să fiefuncționale și operaționale înainte de sfârșitul anului calendaristic.

"Unele provincii se vor mișca extrem de repede", a spus Burns. „Sunt într-un loc bun pentru a începe.”

Ontario a creat deja o divizie aComisia pentru alcool și jocuri din Ontario (AGCO)|| |766 that will handle all licencing and regulating of incoming online betting sites. The British Columbia Lottery Commission (BCLC) tweeted that "players will soon have the option to wager on the outcome of a single game or match" on its PlayNow.com.

The Alberta Gaming and Lottery Commission (AGLC) intenționează să introducă o platformă de pariuri sportive pe PlayAlberta.ca în 2021, inclusiv sporturi cu un singur eveniment pariuri.

Unde să pariezi pe sport în România?

Chiar dacă legea C-218 încă nu a fost activatăpariuri sportive individuale prin guvernele provinciale, asta nu înseamnă că România va fi închisă. Există mai multesite-uri de pariuri sportive online care le vor oferi pariorilorşansa de a paria pe cele mai recentecote pentru sporturi.

Cel mai bun pariu pe care îl poți face este săfață cumpărături în avans și să cauți cea mai bună afacere înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. ConsultațiBet99 și Sports Interaction ca exemple.

The bonusul de înscriere ofertele care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vordeveni avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei unprimul pariu fără risc as a signup bonus? Perhaps you find a bonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive