Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Massachusetts Moving Closer To Legalized Sports Betting
Legale

Massachusetts Apropiindu-se de pariurile sportive legalizate

Când vine vorba de legalizarea pariurilor sportive,Massachusetts State Legislature este o casă divizată. Casa de Stat din Massachusetts a votat cu 156-3 pentru aprobareaparii sportive legalizate. Cu toate acestea, Senatul de Stat trebuie să aprobe măsura pentru ca aceasta să fie adoptată ca lege și acel grup de parlamentari pare să fie mai puțin entuziasmat de potențialele oferte de pariuri sportive pentru a fi un producător constant de venituri în limitele statului.

Massachusetts in Favour to Legalize Sports Betting

  • Casa de Stat din Massachusetts a votat cu 156-3 în favoarea legalizării pariurilor sportive
  • Guvernatorul Massachusetts, Charlie Baker, este un susținător fervent al legalizării pariurilor sportive
  • Propunerea ar legaliza atât pariurile sportive cu amănuntul, cât și cele online în stat

Un proiect de lege care arlegaliza atât pariurile sportive cu amănuntul, cât și cele online in Massachusetts has been successfully passed by the State House. Consideration of the bill will next be întreprinsă de Senatul de stat. Dacă proiectul de lege ar fi aprobat prin Camera Senatului, pasul final care ar fi necesar pentru ca acesta să devină lege ar fi osemnătura guvernatorului Charlie Baker.

Se știe că Baker este în favoarealegalizării pariurilor sportive în statul său, astfel încât ultima măsură să nu se dovedească a fi vreun fel de piatră de poticnire . De fapt, Baker susține atât de mult conceptul de pariuri sportive legale în Massachusetts, încâta lansat un al doilea proiect de lege pentru pariuri sportive ca plan de rezervă de siguranță, pentru orice eventualitate. actualul proiect de lege nu trece în cele din urmă în lege.

Principalul | ||686concern among Massachusetts lawmakers în acest moment este că nu pare să existe același nivel de sprijin entuziast pentru ideea delegalizarea pariurilor sportive în întreaga lume. statul printre senatorii statului, așa cum este și printre membrii Camerei.

Cu toate acestea, se crede că, dacă Senatul ar schimba tonul atunci când legislatura statului se reia în toamnă, atuncipariurile sportive ar putea deveni legale în Massachusetts înainte de sfârșitul anului 2021. În prezent, există30 de state din S.U.A. care au ales să aprobe pariurile sportive legale. Acestea includ New York, Rhode Island, New Hampshire și Connecticut, toatestate învecinate cu Massachusetts. Asta înseamnă, cu cât Massachusetts optează pentru a nu legaliza pariurile sportive, cu atât mai multmai mulți bani pe care statul va pierde pe măsură ce oamenii care locuiesc în stat trec granița pentru a paria legal în acele state. .

Pariere online, parte a planului

Sub Massachusetts, sports betting proposals, hoteluri, piste de curse și facilități de difuzare simultană li se vor acorda licențe care le-ar permite acestor entități să acceptepariuri în persoană la pariuri sportive as long as they meet the rules and requirements of the state Gaming Commission. These brick-and-mortar entities also would be enabled to offer homes to between one and three skins for aplicații mobile de pariuri sportive care ar permiteonline pariuri sportive în Massachusetts.

Operatorii numai pentru mobil vor putea, de asemenea, să caute licențe. Fiecare licență va avea o taxă de 5 milioane de dolari.Pariurile sportive online din Massachusetts vor urma un plan care este o procedură standard de operare în majoritatea statelor din SUA care au optat pentru pariuri sportive online.

College Sports. Pariul O problemă litigioasă

Cu școli populare care includ Boston College, Boston University, UMass, Harvard, Holy Cross și Northeastern, pariurile pe sporturile NCAA se vor dovedi populare și înpariurile sportive online în Massachusetts. Asta dacă este permis să se întâmple.

Potrivit parlamentarilor de stat, unul dintre motivele pentru care o parte aSenat de Stat Massachusetts este rezistentă la Proiectul de lege este asta pentru că includepariuri în sporturile universitare.

Există state precum New Jersey careinterzic pariurile pe sporturi universitare care implică școli din stat și oricejocuri universitare jucate în stat, dar o astfel de reglementare nu este răspândită în toată țara.

Cu siguranță pariuri pe ambele || |758college football șiMarch Madness de baschet NCAA se vor dovedi a fi două dintre cele mai populare activități ale pariorilor sportivi din Massachusetts. Lăsarea sporturilor universitare din ecuație este văzută ca o ruptură de înțelegere de către mai mulți parlamentari de stat.

Unde să pariezi pe sporturi în Massachusetts?

Doar pentru căpariurile sportive nu sunt legale în Massachusetts, asta nu Înseamnă că oamenii din Massachusetts nu auopțiuni de pariuri sportive.

Există un număr de lideripariuri online site-uri care le vor oferi pariorilor din stat șansa de asă parieze pe evenimente sportive, fie că este vorba de un pariu de bani sau de puncte, un pariu de carte viitoare, un pariu Parlay sau un pariu de prop de jucător sau echipă. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

|| |782

Ofertelebonus de înscriere care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior . Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei un prim pariuprimul pariu fără risc bonus de înscriere? Poate găsiți unbonus fără depunere a fi ademenitor. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde poțimiria online și alege-l pe cel potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive