Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
The Race To Legalize Single Bet Sports Betting
Legal

Cursa pentru legalizarea pariurilor sportive cu pariu unic

România Pariuri sportive(Pariul unic pe sport) ar putea deveni un adevărat lucru legal, dar este o cursă contra cronometru, deoarece Senatul trebuie să aibă proiectul de lege adoptat în această primăvară sau ar putea fi o altă așteptare lungă.Proiectul de lege C-218 ar putea face pariurile sportive online mai bune și mai ușoare pentru România, dar timpul este esențial, deoarece alegerile care se profilează ar putea amâna din nou totul.

Ceasul bate pentru factura de pariuri sportive din România

Fanii de sport din România și pariori online deopotrivă, țineți-vă respirația, deoarece proiectul de lege pentru legalizarea pariurilor sportive individuale în țară areîncă nu a fost adoptată legislația în momentul în care aceasta este introdusă în Senat. Senatorul conservator David Wells, care preia sponsorizarea proiectului de lege de la deputatul conservator Kevin Waugh, a prezentat în Senat proiectul de lege C-218. 30 aprilie. Acum întrebarea estecât de repede poate trece proiectul de lege la etapa de comisie.

Legea modificată C-218, care legalizează pariurile sportive cu un singur joc în țară, a fostaprobată în unanimitate de Parlament la începutul lunii martie după câteva schimbări. Deoarece proiectul de lege se află la Senat, depinde de câți senatori cer să vorbească despre el și de cât de repede poate trece un vot în cameră înainte de a ajunge în comisie.

Timpul va fi cel mai mare factor|| |668 here as the Senate has sat infrequently due to the Coronavirus pandemic. The Federal Elections are on the horizon and the country is pushing to have most of its citizens vaccinated with most provinces now having the age restriction to include all adults.

Nici un senator nu și-a exprimat divergența verbală împotriva proiectului de lege. . Cu toate acestea,sprijinul pentru proiectul de lege nu va fi prea mare dacă nu este făcut oficial. Acum este timpul primăverii, deoarece este de așteptat ca România să intre în modul electoral în timpul verii, când restricțiile s-ar putea slăbi în cele din urmă.

Acesta poate fi o veste promițătoare, dar nu da vina pe fanii pariurilor sportive că nu au acceptat încă. O legislație similară a NPD a câștigat acțiune în urmă cu câțiva ani, dar în cele din urmă a murit când au fost convocate alegeri în 2015.

Noul parlamentar democrat Brian Masse nu a reușit să aducă acest lucru înapoi la lumină, după ce majoritatea liberală de atunci i-a votat proiectul de lege. împreună cu conservatorii în 2016.

"Dacă nu o trecem (în această primăvară), atunci probabil cănu vom aborda acest lucru decât anul viitor sau anul următor ," a spus Wells. „Și există o oportunitate care este ratată; nu doar oportunitatea economică, ci și o oportunitate de a controla și reglementa jocurile de noroc și jocurile de noroc în România chiar acum."

Why the Senate Needs To Address This Now

Nu este un secret căpariurile sportive au fost întotdeauna un gigant al unei industrii. Este asemănător cu a fi o balenă albastră despre care majoritatea oamenilor o cunosc, dar nu și dau seama cât de masivă este până când nu sunt expuse la ea.

Industria se pare căa făcut peste 15 miliarde de dolari pentru sport numai în 2020, conform Asociației România Gaming. Cu toate acestea, doar trei procente (450 de milioane de dolari) au fost făcute legal.

"Dacă o România decide să parieze pe un meci între Leafs and the Canadiens,Vreau ca acei bani să rămână în România," a spus Wells.

Guvernul ar dori, de asemenea, să poată polițiști mai bine. pariuri sportive online și să distrugă fondurile care merg către România Mafia, cum ar fi faimoasa familie criminală Rizzuto din Montreal.

"The changes put forward would help take illegal betting profits from single-sporting events out of the hands of organized crime, and give provinces and territories the ability to regular and redirect funds back into our communities," Justice Minister David Lametti said in an emailed statement.

Pariurile sportive continuă să crească și este posibil ca pandemia să fi ajutat doar cauza.2020 a fost un an record pentru industrie, cu mai mulți oameni care petrec timp acasă și unii care caută un nou hobby sau o sursă suplimentară de venit.

România oferăpariuri sportive legale și este reglementată de provincii. Cu toate acestea, Pro-line permite doar parlays: un jucător trebuie să obțină mai multe jocuri corect pentru a încasa un bilet.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Pe lângă asta, plățile nu sunt la fel de competitive în comparație cu ceea ce oferta de pariuri sportive online, plus că există mult mai puține piețe. Și mai este și aspectul online. În timp ce Pro-line și Mise-o-Jeu sunt disponibile online, cărțile online sunt înaintea curbei.

  Celecele mai bune case de pariuri sportive online s-au dezvoltat constant, îmbunătățindu-și atât funcțiile desktop, cât și cele mobile pentru a permite jucătorilor să parieze mai ușor. Pariurile sportive cu pariu unic ar fi legalizate, iarguvernul trebuie să împuternicească provinciile să acorde licențe operatorilor și să ofere jucătorilor un acces mai bun la pariurile sportive online.

  SUA își slăbește și restricțiile

  România nu este singura națiune care își slăbește restricțiile privind pariurile sportive cu pariu unic. Statele Unite au început să slăbească restricțiile privind pariurile sportive începând cu 2018, când Curtea Supremă a SUA a anulat legea din 1992 care interzicea pariurile sportive în majoritatea statelor.

  Regatul Unit a fost lider în domeniul pariurilor sportive legale din 1961 și multe dintre cele mai bune case de pariuri sportive online operează sau au licențe în țară.

  "Nu pun pariu. Dar recunosc dezavantajele pe care România le are... față de concurența noastră din întreaga lume", a spus Wells.

  Nu numai că România nu vrea să fie în urmă când vine vorba de această industrie, dar guvernul ar putea folosi veniturile pe care le generează. Un raport recent de la Deloitte a estimat căpiața legală de pariuri sportive ar putea crește la aproape 28 de miliarde de dolari în cinci ani dacă această factură de pariuri sportive cu pariu unic va trece.