Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Sports Betting News: CFL Strong Backers of Bill C-218
Legal

Știri despre pariuri sportive: CFL susținători puternici ai legii C-218

Proiectul de lege C-218, care arlegaliza pariurile sportive unice în România, a fost adoptată la a doua lectură în Senat și transmisăComisiei din Senat pentru bănci, comerț și Comerț pentru discuții suplimentare. Este a doua oară când un proiect de lege pentru legalizarea pariurilor sportive unice se află în fața Senatului României. O versiune din 2015 a murit în Senat când au fost convocatealegeri federale și există pericolul ca soarta să poată aștepta proiectul de lege C-218.

CFL interesat de piața de pariuri

  • Proiectul de lege C-218 a fost înaintatComitetul din Senat pentru bănci, comerț și comerț pentru discuții suplimentare
  • If passed, the bill would legalize single sports betting in România
  • Comisarul CFL Randy Ambrosie a vorbit în fața Senatului în sprijinul proiectului de lege

Câțiva jucători mari din lumea sportului și-au aruncat sprijin în spatele legii C-218, care ar legaliza pariurile sportive individuale în România.Liga Română de Fotbal a mers 10 metri pentru a arăta că sprijină factura. Comisarul CFL (Liga Română de Fotbal) Randy Ambrosie a luat cuvântul miercuri, 2 iunie, în fața Comisiei Senatului pentru bănci, comerț și comerț.

"Acesta poate fi unul dintrecele mai mari oportunități cu care s-a confruntat vreodată România de fotbal și nu s-ar putea întâmpla într-un moment mai bun”, a spus Ambrosie în timpul mărturiei sale în fața Senatului. „Am trecut printr-un mediu foarte provocator cu pandemia de COVID. Vedem asta ca pe o rețetă pentru o recuperare mai rapidă pe măsură ce ieșim din el.”

Liga estimează pierderi între 60-80 de milioane de dolari din cauza anulării sezonului 2020 de către COVID-19.

"Nu credem că am văzut unopportunity for revenue enhancement în orice măsură, așa cum am văzut și vedem în acest proiect de lege C-218”, a spus Ambrosie. „Poate o dată pe generație, oportunitatea de a crește veniturile într-un moment în care avem nevoie disperată de ea.”

Senatorii văd valoarea pentru CFL

IndependentRomânia Senatorul Brett Cotter din Saskatchewan consideră că legalizarea pariurilor sportive individuale prin Legea C-218 ar aveavaloare pentru CFL.Saskatchewan Roughriders, singura echipă profesionistă din provincie, joacă în CFL.

"Îmi place România Football League (dar) nu are veniturile enorme din televiziune pe care le au celelalte ligi sportive”, a spus Cotter. „Trede săsă se bazeze mult mai mult pe chitanțele de poartă și pe interesul fanilor și cred că acest lucru ar ajuta, deși nu știu dolarii și modul în care ar fi veniturile. beneficiu."

Interesant, fostuljucător CFL și comisar Larry Smith se numără printre senatorii care supun proiectul de lege C-218 săptămâna aceasta în fața comisiei permanente a Senatului pentru domeniul bancar, comerț și comerț.

"Este corect să spunem | ||726there's more momentum this time around spre deosebire de vremea de acum cinci sau șase ani”, a declarat Smith pentru România Press. „Cred că există mai multă deschidere în societate în ansamblu, cel puțin în America de Nord și în alte țări din lume, pentru a putea recunoaște că aceasta este o realitate a vremurilor în care trăim.”

Senatorul influențat de asistența profesională

Desigur, nu este un susținător al legalizării pariurilor sportive individuale atunci când ideea a fost abordată pentru prima dată, Cotter își schimbă tonul. Acum este mult mai primitor la concept. Faptul că mai multe dintreLigile sportive profesioniste din America de Nord își exprimă sprijinul pentru proiectul de lege joacă un rol major în schimbarea părerii lui Cotter.

„Dacăligile sportive profesionale vedem valoare și siguranță în legalizarea acestui tip de pariuri, este greu pentru noi să nu susținem”, Cotter, fostul decan al Colegiului de Drept la Universitatea din Saskatchewan, a declarat România Press. „Au mai multe în joc decât noi, senatorii, în această privință.

"Dacă se simt confortabil, nu le afectează ligile și integritatea sporturilor lor, atunci cred că ar trebui să luăm asta ca pe o declarație destul de semnificativă pe care o putem muta asta din legea penală și într-unmediu de reglementare bun pe careprovințele s-au descurcat destul de bine cu cazinourile .

"Sunt încrezător cuconducerea responsabilă în jocuri de noroc ei pot face același lucru cu pariurile sportive."

Cotter estimat cele șansele de trecere a facturii în legea fiind mai bună decât 50-50.

"Există o cantitate destul de mare de alte treburi de care Senatul trebuie să se preocupe . . . dar fereastra este disponibilă dacă ne putem deplasa în timp util și în mod responsabil, cred”, a spus Cotter.

Este puțin probabil ca alegerile să împiedice adoptarea legii C-218

Cu doar cinci săptămâni rămase însesiunea de primăvară a Parlamentului României, este posibil ca unele proiecte de lege să nu poată face demersurile necesare pentru trecerea în lege în acel interval de timp.alegerile se profilează la orizont, există întotdeauna o șansă ca unele dintre proiectele de lege aflate în prezent în fața guvernului să piară înainte de a trece linia de sosire înaintea premierului României, Justin Trudeau. solicită alegeri.

Dacă proiectul de lege C-218 nu este adoptat până când Senatul și Camera pleacă pentru vara mai târziu, luna viitoare, ar putearezultat la sfârșit. din proiectul de lege dacă România va merge la vot în această toamnă. Cu toate acestea, se crede că proiectul de lege C-218 nu este în pericol să fie lăsat să moară pe viță.

comitetul bancar al Senatului e este un comitet onorabil”, a spus Cotter. „Își face munca în timp util. Dacă poate examina proiectul de lege, se poate întâlni cu martorii și poate raporta într-un mod rezonabil de rapid, există timp în agenda Senatului pentru ca acesta să fie finalizat, presupunând că este suficient de susținut și Cred că ar fi.”

Proiectul de lege C-218 pare foarte probabil să fie aprobat. Deși din punct de vedere tehnic este unproiect de lege de membru privat al deputatului conservator Kevin Waugh, are sprijinul guvernului. Ministrul Justiției, David Lametti, a prezentat un proiect de lege aproape identic în toamna trecută.

Faptul căProiectul de lege C-218 este deja prin Comune și la comisie în Senat, ar trebui să-i dea picioarele pentru a obține trecerea. Ar fi nevoie de o mișcare foarte surprinzătoare a Senatului pentru a încetini acest proces. În caz contrar, proiectul de lege va avea suficient timp pentru a ajunge la un vot final până în vară.

Smith, totuși, a avertizat căaprobarea proiectului de lege C-2018 into law is far from a slam dunk.

"Poate fi trecut?poate fi supus", a spus Smith. „Cu toate acestea, suntem într-o situație în care există și alte facturi în coadă acum, așa că încearcă să gestioneze procesul într-un timp limitat.

"Dacăexistă modificări aduse când vine vorba de Senat, atunci acele amendamente, dacă trec trebuie să se întoarcă la Comune, iar dacă Comune este în pauză, cade prin fisuri."