Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România Sports Betting To Launch August 27
Legal

România Pariurile sportive vor fi lansate pe 27 august

Româniile au în sfârșit o dată stabilită pentru lansarea pariurilor sportive unice în toată țara. Guvernul federal liberal de guvernământ a stabilit ziua de 27 august ca acea zi. David Lametti, ministrul justiției și procurorul general al României,a făcut anunțul oficial în după-amiaza zilei de joi, 12 iulie, în Niagara Falls, Ontario. În prezent, doar pariurile parlay sunt considerate ca formă legală de pariuri sportive în conformitate cu Codul penal al României.

Pariurile sportive unice să fie adevărate pe 27 august, 2021

  • Lansarea pariurilor sportive individuale în România a fost stabilită pentru joi, 27 august
  • Legea privind pariurile sportive sigure și reglementate, care legalizează pariurile sportive individuale în țară, a fost adoptată în lege la 22 iunie
  • A primit Avizul Regal de la Biroul Guvernatorului General al României la 29 iunie

Așteptarea de aproape două luni pentru ca România să primească șansa de a pariuri pe evenimente sportive individuale a ajuns în sfârșit la final.Legea privind pariurile sportive sigure și reglementate, care legalizează pariurile sportive individuale în țară, stătea pe biroul lui David Lametti, ministrul justiției și procurorul general al României. , din moment ce i s-a acordat Acordul Regal pe 29 iunie.

În legea României, există trei pași pentru ca un proiect de lege să devină lege. Cea mai lungă călătorie este calea prin Parlament. Un proiect de lege trebuie săsă realizeze trecerea în siguranță atât prin Camera Comunelor, cât și prin Senatul României. Asta s-a întâmplat pe 22 iunie, cândSenatul a adoptat proiectul de lege C-218, așa cum este cunoscută și Legea privind pariurile sportive sigure și reglementate, fără modificări, confirmând-o ca lege. .

În continuare,Consimțământul regal trebuie acordat de către Biroul Guvernatorului General. Asta a venit pe 29 iunie. Apoi a început jocul de așteptare.

În cele din urmă, Lametti a făcut anunțul pe 12 iulie. „Sunt bucuros să anunț că pariurile sportive cu un singur eveniment vor fi legale în România pe 27 august.” Lametti a spus.

Schimbarea codului

Spre deosebire de SUA, unde legalizarea pariurilor sportive în 2018a schimbat complet peisajul al pariurilor în întreaga națiune, România a putut să pariere în mod legallegal pe sport timp de aproape trei decenii. Cu toate acestea,pariurile au fost limitate la parlays, care este combinarea unui număr de pariuri într-o singură joc.

Proiectul de lege C-218 nu crea o nouă lege. A fost doar modificarea actualuluiCodul Penal al României pentru a permite pariurile pe evenimente sportive individuale.

Multe încă rămân incerte

În timp ce România știe acum data la care pot face pariuri sportive simple, guvernul federal nu a avut nimic altceva de oferit pentrucum vor funcționa pariurile sportive în țară.

That's because the regulation of single event sports betting will be up to the discreția fiecărei provincii și teritoriu, cu excepția curselor de cai, care rămâne sub reglementare și supraveghere. al Agenției România Pari-Mutuel.

"Românias va aveaoportunitatea de a participa la pariuri sportive cu un singur eveniment într-un mediu reglementat și sigur, la discreția provinciilor și teritoriilor”, a explicat Lametti.

Se confirmă că vor existaatât elemente online, cât și mobile la pariurile sportive din România mergi mai departe.

Nu este clar cum se va aborda fiecareprovincia România noua lume a pariurilor sportive. Ontario a sugerat că va fi deschis pentruorice și toate organizațiile care arată dorința și capacitatea de a obține o licență de funcționare un site de pariuri sportive. În același timp,ProLine, operațiunea de pariuri sportive administrată de guvern din Ontario, a adăugat recent un element online și o aplicație mobilă. Pentru a-i încuraja pe noii jucători să se înscrie la serviciu, ei oferă primelor 5.000 care se alătură 50 USD în fonduri.

Alte provincii, cum ar fi Columbia Britanică, care dejaa PlayNow, propriul său site online, poate opta să meargă singur și să nu se deschidă către site-uri private de pariuri sportive în căutarea unei licențe.

The types of piețe de pariuri și linii de pariuri care vor fi oferite sunt, de asemenea, incerte. De exemplu, în acest moment, nu este clar dacă pariurile vor fi oferite în ligi atât de populare din România, cum ar fi hochei pentru juniori sau sporturi universitare.

„Înțeleg că va fi provinciile”, a spus Lametti.

Mai multe dintre site-uri proeminente de pariuri sportive din America se aliniază pentru a primi în acţiunea România. FanDuel și DraftKings ambele și-au indicatplanurile de a se muta în România. BetMGM l-a angajat peicoana de hochei în România, Wayne Gretzky ca ambasador al mărcii. Penn National Gaminga achiziționat un serviciu media și de pariuri din România theScore pentru un preț de 2 miliarde de dolari.

Unde să pariezi pe sportul din România

Românias don't have to wait until August 27 to miria pe sporturi individuale pariuri. Există mai multesite-uri de pariuri online care le vor oferi pariorilor șansa de a plasa un pariu în România, fie că este vorba despre un pariu pe linie monetară sau cu un punct spread, o carte viitoare. pariu, un pariu Parlay sau un pariu de prop de jucător sau echipă. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus ofertele care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde o poți paria online și o poți alege pe cea potrivită pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive