Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România Sports Betting bill C-218 passes the next hurdle
Legal

Proiectul de lege C-218 de pariuri sportive din România trece de următorul obstacol

Proiectul de lege C-218 care ar depenalizează pariurile sportive cu un singur evenimenta trecut a doua lectură în Camera superioară a Parlamentului României și va trece acum în Comitetul permanent al Senatului pentru bănci, comerț și comerț.

Scopul celei de-a doua lecturi în Senat este de a oferi senatorilor posibilitatea de a dezbate principiul proiectului de lege; este adesea cea mai substanțială dezbatere care are loc cu privire la orice proiect de lege.

Ce urmeaza? Etapa de comisie

Etapa de comisie permite un studiu mai detaliat al proiectului de lege decât la nivelul Senatului, inclusiv audierea de martori precum experți din industrie pe proiectul de lege . Prima persoană care este invitată să vorbească este fie sponsorul proiectului de lege, fie ministrul guvernamental responsabil de acesta. Pot exista chiar du-te și înapoi între experți și sponsorii proiectului de lege.

Apoi vine (eventual) etapa Raportului

Următoarea etapă pentru proiectul de lege C-218 depinde de ceea ce raportează Comisia permanentă pentru bănci, comerț și comerț.

Senatul va, în unele cazuri, ia în considerare activitatea comisiei în timpul unei etape a raportului.

Dacă comisia permanentă nu prezintă amendamente, proiectul de lege va fi considerat demn de a fi adoptat de Senat, iar sponsorul poate cere ca acesta să fie mutat la a treia lectură.

Aici puteți vedea călătoria pe care Bill C-218 a făcut-o deja în primăvara lui 2021.

În cazul în care sunt propuse amendamente în raportul comisiei bancare, Senatul trebuie să le dezbată pentru a decide dacă adoptă raportul.

Dacă raportul nu este adoptat, sponsorul poate cere pentru ca proiectul de lege să fie citit a treia oară în forma sa originală. În cazul în care Senatul adoptă raportul cu amendamentele, sponsorul poate cere ca proiectul de lege să fie citit pentru a treia oară cu amendamentele.

Nu în ultimul rând: A treia lectură

The a treia lectură este etapa finală în timpul examinării unui proiect de lege. Amendamente similare pot fi adăugate și eliminate în timpul celei de-a doua lecturi, dar proiectul de lege nu va fi trimis din nou în faza comisiei.

Odată ce moțiunea pentru a treia lectură a fost adoptată de Senat cu amendamente, proiectul de legeva reveni la Camera Comunelor pentru a putea lua în considerare modificările pe care Senatul le recomandă. Dacă cele două case nu sunt de acord, mesajele vor fi transmise înainte și înapoi până când vor ajunge de acord asupra unei versiuni a proiectului de lege.Acum proiectul de lege poate trece la etapa finalăînainte să devină lege, Acordul Regal.

 || |724