Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Legal News: Bill C-218 In Third Reading
Legal

Stiri juridice: Proiectul de lege C-218 în a treia lectură

Pariurile sportive individuale în România au luat încă un || |642giant step toward legalization. Proiectul de lege C-218, cunoscut sub numele de Legea privind pariurile sportive sigure și reglementate, a fostaprobat de Senatul României Comitetul permanent pentru bănci, comerț și comerț săptămâna trecutăand started the Third Senate Reading on Thursday, June 10th. Comisia a fost de acord să treacă proiectul de lege și a raportat proiectul de lege la Senat marți, 8 iunie, fără amendamente. Acest proiect de lege arlegaliza pariurile sportive cu un singur joc, inclusiv pariurile online și mobile în toată România.

Proiectul de lege C-218: Fără amendamente|| |662

  • The România Senate will begin the final reading of Bill C-218 on Thursday, June 10th
  • Comisia permanentă pentru bănci, comerț și comerț a Senatului României a adoptat proiectul de lege C-218, care va legalizarea pariurilor sportive unice în România, fără amendamente
  • În cazul în care proiectul de lege va fi trecut de plenul Senatului până la sfârșitul acestei sesiuni, pariurile sportive unice ar putea fi legale în România încă din toamna lui 2021| ||669

The finish line appears to be nearing Bill C-218, which would legaliza pariurile sportive individuale în toate provinciileRomânia. Săptămâna trecută, Comisia permanentă pentru bănci, comerț și comerț a Senatului României a adoptat proiectul de lege fără amendamente. Proiectul de lege a fostraportat în plenul Senatului marți, 8 iunie.

Conform procesului legislativ al Senatului, atunci când o comisie raportează un proiect de lege înapoi la camera desemnată fără amendamente, acestava fi considerat adoptat. În urma acelui raport,sponsorul proiectului de lege în Senat, senatorul David Wells din Newfoundland și Labrador, s-a depus pentrua treia și ultima lectură a proiectul de lege va avea loc la următoarea ședință a Senatului.

Acest proces este programat să înceapă în timpulSesiunea ordinară a Senatului joi, 10 iunie.

Pariuri sportive individuale legalizate mai aproape

Ar trebuiPariorii sportivi din România să fie încântați că în sfârșit vor putea plasa pariuri sportive individuale oriunde în țară? Da și nu.

Senatulprocesarea proiectului de lege înainte fără amendament a redus considerabil posibilitatea unei dezbateri lungi și îndelungate asupra detaliilor conținute în factura. Orice modificări, chiar și cele minore, au avut potențialul de aîncetinirea procesului în mod semnificativ, deoarece acele modificări ar necesita dezbatere în camerele Senatului.

Așa fiind, adevărul este că timpul se scurge rapid pentru actualele sesiuni ale Parlamentului și Senatului. Ambele case suntprogramate să intre în pauză pe 25 iunie. Acest lucru lasăpuțin peste două săptămâni pentru ca proiectul de lege C-218 să fie trimis oficial guvernatorului general pentru aprobarea regală, care ar fi ultimul pas în procesul de elaborare a proiectului de lege. devenind o lege.

Prudet optimist

Kevin Waugh, Deputatul conservator pentru Saskatoon-Grasswood, al cărui proiect de lege de membru privat a fost lansat procesul de implementare a legii C-218,rămâne plin de speranță că pariurile sportive cu un singur joc vor fi în curând legalizate. Dar este suficient de realist încât să nu-și permită să fie prea entuziasmat de perspectivele ca asta să devină realitate.

"Nu vreau să-mi fac speranțe pentru că am văzut câteva foarte binefacturile unui membru privat mor fără un motiv întemeiat”, a declarat Waugh, parlamentar din 2015, pentru Saskatoon Star-Phoenix. „Sunt încurajat pentru că am contactat cele cinci grupuri din Senat și acesteapar să vrea să avanseze.”

Aceasta fiind spuse, Waugh a petrecutsuficient timp implicat în politică pentru a recunoaște că fluxul de la proiect de lege la lege rareori se deplasează în linie dreaptă .

"Ar putea fi un blocaj, așa cănu știi niciodată ce vei obține în comisie."

The Next Steps

În următoarea etapă a celei de-a treia lecturi în Senat, esteposibil amendamente la proiectul de lege să fie propus de membri a Senatului. Cu toate acestea, în cazul în careamendamentele ar fi acceptate și introduse în proiectul de lege, care ar grăbi considerabil procesul de trecere în lege?

Un proiect de lege neschimbat ar fi nu va fi obligat să fieîntors la Camera Comunelor pentru dezbateri ulterioare. Proiectul de lege C-218 ar putea merge direct la guvernatorul general pentru a primi avizul regal. Din moment ce Julie Payette și-a depus demisia din funcția de guvernator general al României pe 22 ianuarie,România Chief Justice Richard Wagner este în prezent însărcinat cu îndeplinirea atribuțiilor biroului ca administrator al României.| ||782

La primirea avizului regal, proiectul de lege este oficial lege. Ar fi atunci până laPrim-ministrul României Justin Trudeau și cabinetul său să stabilească o dată la carepariuri sportive individuale would be legal in România.

Pasajul avocaților Camerei de Comerț din România

Printre cei care au depus mărturie în fața Senatului cu privire laProiectul de lege C-218|| |800 was Perrin Beatty. He's the Președintele și CEO al Camerei de Comerț a României. Beatty este un fost deputat conservator care a servit în cabinet ca ministru al Afacerilor Externe al României. Beatty a remarcat că pariurile sportive în România nu sunt ilegale și s-a exprimat ferm în favoarea adoptării legii C-218, invocândajutoare pe care le-ar putea oferi afacerilor aflate în dificultate împiedicate de pandemia COVID-19.

"România a avut pariuri sportive legale de zeci de ani, iar acest proiect de legenu reprezintă o extindere a jocurilor de noroc”, a scris Beatty în prezentarea sa la Senat. „Pandemia a avut un impact sever asupra sectoarelor sportului și divertismentului șidisponibilizarea acestui produs pe scară largă va fi un beneficiu imens pe măsură ce companiile își reconstruiesc afacerile. În plus, adoptarea proiectului de lege C-218 va menține activitatea economică în România în beneficiul bazelor de venituri guvernamentale, al întreprinderilor și al comunităților locale.

"Aș îndemna Comisia să-și accelereze studiul la permite trecerea și aprobarea regală înainte de vacanța de vară a Parlamentului."

O creștere a evaluărilor TV?

Rețeaua românească pentru toate sporturile TSN a sugerat căadoptarea de pariuri sportive unice legalizate ar putea oferi un profit extraordinar de1,5 milioane dolari până la 2 milioane dolari pe sezon pentru cele nouă ale țării || |834România Football League cluburi. TSN este difuzorul oficial al CFL.

Analistul TSN CFL Glen Suitor, care a jucat pentru Saskatchewan Roughriders de la CFL, a mers până la a sugera că un singur sp Pariurile ort ar putea oferi o creștere a evaluărilor sportive de televiziune.

"La pauză, un fan poate lua o bere șifă un pariu că Cody Fajardo va arunca pentru 100 sau 150 de metri și (fantul) va prelua controlul în a doua jumătate”, a spus Suitor pentru Star-Phoenix. „Nu numai că vor rămâne la meci, dar îl vor urmări la televizor pentru asă vadă dacă pariul lor este acoperit.

"Chiar cred că" Vom vedea oschimbare dramatică în ratingurile TV și participarea la pariuri într-un singur joc."