Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Legal News: Bill C-218 Vote Slated For Next Session Of Senate
Legal

Știri juridice: Proiectul de lege C-218 este programat pentru următoarea sesiune a Senatului

A treia lectură și este programat un potențialvot pentru proiectul de lege C-218, care, dacă ar fi aprobat, arlegaliza pariurile sportive individuale în România. va avea loc când Senatul României își începe următoarea sesiune marți, 22 iunie, la ora 14. ora estica. Dacă proiectul de legetrece prin a treia lectură în Senat fără amendamente, atunci s-ar trece la Biroul Guvernatorului General pentru Aviz Regal, ultimul pas pentru a deveni lege.

A treia lectură a proiectului de lege C-218 Preconizată pe 22 iunie

  • A treia lectură și un vot asupra proiectului de lege C-218, care ar legaliza pariurile sportive individuale în România, sunt de așteptat să aibă loc când Senatul se întrunește marți, 22 iunie
  • Un amendament la proiectul de lege care ar fi adăugat o lege specifică care interzice aranjarea meciurilor a fost înfrânt pe podeaua Senatului
  • Dacă proiectul de lege este aprobat, va merge la biroul guvernatorului general pentru a primi avizul regal și a deveni lege

Stâlpii porții continuă să se miște, dar cei dinSenatul României care încearcă săconducă proiectul de lege C-218 peste linia de sosire să-și continue urmărirea necruțătoare defacerea proiectului de lege într-o lege. With the Summer Session of the Senate slated to conclude on Friday, June 25, the discussion of the bill that would legaliza pariurile sportive individuale în România pare să fie încheiată. Încercările celor care încearcă să încetinească sau să oprească progresul proiectului de lege par să fi fost toate înfrânte.

Proiectul de lege C-218, cunoscut și sub numele deLegea privind pariurile sportive sigure și reglementate, is a Private Member's bill that was introduced into the House of Commons by Conservative Kevin Waugh, a Member of Parliament for Saskatoon-Grasswood. The bill would amend paragraph 207(4)(b) of the Codul penal pentru a-l face legal pentru guvernul unei provincii sau o persoană sau entitate autorizată de locotenent. Guvernator în consiliu al acelei provincii, sădesfășoare și să gestioneze o schemă de loterie în provincie care implică pariuri pe o cursă - alta decât o cursă de cai - sau pe o luptă, sau pe o singur eveniment sportiv sau concurs atletic.

Tot ce trebuie să facăguvernul federal este să scoată o singură linie din Codul Penal pentrusă dea provinciilor și teritoriilor|| |699 the much-needed support to a merge mai departe cu pariurile sportive cu un singur eveniment.

În prezent, corporațiile provinciale de loterieoferă pariuri parlay| ||704 through Pro-Line Sports Select, which require at least two games to be wagered and all wagers to come in for a ticket to cash as a winner. In essence, the current România Criminal Code requires that mai multe jocuri de noroc să aibă loc de fiecare dată când se joacă un pariu, deoarece un joc nu este suficient pentru a plasa un pariu.

Amendamente respinse

Două încercări de modificare a proiectului de lege, care ar fi întârziat a treia lectură și ar fi făcut puțin probabil ca proiectul de lege să poată fi adoptat înainte de sfârșitul sesiunii de vară, au fost înfrânte.|| |712

On June 17, Ontario Senator Vernon White, a retired police chief and RCMP assistant commissioner, a încercat să modifice proiectul de lege pentru a adăuga o lege specificăreferitor la aranjarea meciurilor. Susținătorii proiectului de lege insistă că orice formă de aranjare a meciurilor este deja acoperită de legile privind frauda din România și, prin urmare, nu este necesară nicio modificare pentru crearea acestei legi.

"Una dintre preocupări Odată cu adoptarea acestui proiect de lege, mi se pare căaprobarea pare a fi mai importantă decât adoptarea corectă”, a spus White. „Pentru ca acest proiect de lege să fie corect,aranjarea meciurilor trebuie să fie ilegală. Vom avea o problemă cu aranjarea meciurilor. Fiecare țară o face.”

"The Criminal Code, including the fraud provisions and cheating at play, (is) more than adequate to handle the gama de strategii de aranjare a meciurilor care ar putea apărea”, a contracarat Senatorul Brent Cotter din Saskatchewan.

"Cred că este important să rețineți căCurtea Supremă a României a susținut că aranjarea meciurilor este reglementată în mod special prin prevederile privind frauda”, a adăugat senatorul David Wells de Newfoundland.

A fost votat șiamendamentul propus a fost votat în contra.

A second amendment proposal was put forth by Senatorul Mary Jane McCallum de Manitoba care ar fi prevăzut un consiliu, guvern sau altă entitate indigenă care este autorizată să acționeze asupra în numele unui grup indigen, al unei comunități sau al unui popor care deține drepturi recunoscute și afirmate. . . de a conduce și gestiona o schemă de loterie în baza unui acord sau aranjament cu Guvernul României. Acest amendament a fost conceput pentru a proteja interesele native ale jocurilor de noroc.

Acest amendament a fost, de asemenea, respins.

După aceea, senatorul Wells,sponsorul proiectului de lege în Senat, a fost de acord săamână a treia lectură a proiectului de lege până în sesiunea de marți, 22 iunie a Senatului României.

Declarația privind problemele grupului autohton

Consiliul Mohawk din Kahnawake:ke a emis o declarație către fiecare senator în sprijinul amendamentului înfrânt al senatorului McCallum.

"Prin amendamentul prezentat de senatorul McCallum (18 iunie 2021), acum aveți ocazia să adoptați un versiune îmbunătățită a legii C-218”, se arată în declarație. „Am fost foarte clari din prima zi cu privire la această problemă modificată,Mohawks of Kahnawa:ke nu se opun legii C-218. Orice sugestie contrară este evident falsă Ceea ce am cerut, însă, este la fel de evident:acomodarea intereselor indigene și protecția viitorului nostru economic în jocurile de noroc.”

"Este evident că Kahnawa:ke a acționat rezonabil de-a lungul timpului. Avemprovided suggestions despre cum săacomodăm solicitările noastre. În ciuda blocajelor care ne-au fost puse în cale, suntem încă încrezători că parlamentarii României vor considerăm de cuviință să ne respectăm dorințele de a include o reducere pentruOperatorii indigeni și comunitățile să participe la industria jocurilor de norocca partener - și nu un adversar."

La Kahnawa:ke Gaming Commission licențiază în prezent România sportsbooks Sports Interaction, Spin Palace Sports și Bet99. Deoarece suntoperate pe terenuri tribale, aceste site-uri de pariuri suntnu sunt guvernate de legea României.

Deocamdată, puteți continua să pariați folosindcele mai bune case de pariuri sportive online, cum ar fiSportsInteraction (SIA) .