Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Legal

Sports Betting in România: Province by Province - What's available in 2021?

Pariuri sportive în România: provincie după provincie - Ce este disponibil în 2021?

Articol postat joi, 23 decembrie - 05:03 EST

Aflați desprepariurile sportive din România și cele mai bune locuri pentru a paria pe sport!

Pariuri sportive Înapoi Pariuri sportive mobile în California 

Articol postat vineri, 17 septembrie - 03:52 EDT

Sportsbooks Back Mobile Sports Betting In California

Un grup de lobby de giganți puternici ai pariurilor sportive online, inclusivDraftKings, FanDuel și BetMGM propunlegalizat și reglementat pariuri sportive online în California care ar aduce beneficii sănătății mintale și celor fără adăpost. O inițiativă separată privind buletinul de vot în timpulAlegerile de stat din California din noiembrie 2022 va solicita aprobarea pentru site-uri legale și reglementatesite-uri de pariuri sportive cu amănuntul la cazinourile tribale și pistele de curse din statul de aur.

Massachusetts se apropie de pariurile sportive legalizate 

Articol postat luni 30 August - 08:54 EDT

Massachusetts Moving Closer To Legalized Sports Betting

Când vine vorba de legalizarea pariurilor sportive,Massachusetts State Legislature este o casă divizată. Casa de Stat din Massachusetts a votat cu 156-3 pentru aprobareaparii sportive legalizate. Cu toate acestea, Senatul de Stat trebuie să aprobe măsura pentru ca aceasta să fie adoptată ca lege și acel grup de parlamentari pare să fie mai puțin entuziasmat de potențialele oferte de pariuri sportive pentru a fi un producător constant de venituri în limitele statului.

România Sports Pariurile vor fi lansate pe 27 august 

Articol postat marți, 17 august - 10:10 EDT

România Sports Betting To Launch August 27

Româniile au în sfârșit o dată stabilită pentrulansarea pariurilor sportive unice în toată țara. Guvernul federal liberal de guvernământ a stabilit ziua de 27 august ca acea zi. David Lametti, ministrul justiției și procurorul general al României,a făcut anunțul oficial în după-amiaza zilei de joi, 12 iulie, în Niagara Falls, Ontario. În prezent, doar pariurile parlay sunt considerate ca formă legală de pariuri sportive în conformitate cu Codul Penal România.

Consimțământul regal acordat, proiectul de lege C-218 O ștampilă de cauciuc nu poate fi adoptată 

Articol postat miercuri, 14 iulie - 05:37 EDT

Royal Assent Granted, Bill C-218 A Rubber Stamp Away From Being Enacted

Bill C-218 continuă să treacă peste obstacole ca un campion olimpic. Proiectul de lege a primitAsentimentul Regal de către biroul guvernatorului general la 29 iunie, proiectul de lege C-218, cunoscut și sub numele de Legea privind pariurile sportive sigure și reglementate, arlegalizarea pariurilor sportive individuale în toată România. Este la un pas de a fi promulgat. Tot ce trebuie acum este ca David Lametti, ministrul justiției și procurorul general al României, sau cabinetul federal să stabilească o dată de lansare.

Legal News: What Are The Next Steps For Bill C-218? 

Articol postat miercuri, 07 iulie - 06:08 EDT

Legal News: What Are The Next Steps For Bill C-218?

Românias va putea în curândjoca pariuri sportive individuale în toată țara datorită Senatul Românieia optat pentru adoptarea proiectului de lege C-218 fără modificări, adică este în portal să devină lege. Totuși, asta nu înseamnă căPariorii sportivi din România știu când vor putea face acele pariuri. Mai sunt câțiva pași care trebuie făcuți înainte ca legea să fie adoptată în toată țara.

Proiectul de lege C-218: Senatul României Trece Bill pentru pariuri sportive unice 

Articol postat vineri, 25 iunie - 03:32 EDT

Bill C-218: Senate Of România Passes Single Sports Betting Bill

Pariurile sportive unice în România sunt în faza de formalitate până când sunt legalizate oficial. După a treia lectură a proiectului de lege C-218 laSenatul României marți, senatorii României au votat puternic în favoarea adoptării proiectului de lege carelegalizează singurul -pariuri sportive in tara. Odată ce proiectul de lege este acordat avizul regal de către biroul guvernatorului general, care este doar o mișcare ceremonială în acest proces, acesta devine oficial o lege.

Știri juridice: Votul pentru proiectul de lege C-218 este programat pentru următoarea sesiune a Senatului 

Articol postat marți, 22 iunie - 07:03 EDT

A treia lectură și eventual unvot asupra proiectului de lege C-218, care dacă aprobat arlegalizarea pariurilor sportive individuale în România, este programat să aibă loc când Senatul României își va începe următoarea sesiune marți, 22 iunie, la ora 14:00. ora estica. Dacă proiectul de legetrece prin a treia lectură în Senat fără amendamente, atunci s-ar trece la Biroul Guvernatorului General pentru Aviz Regal, ultimul pas pentru a deveni lege.

Știri juridice: Optimismul crește că proiectul de lege C-218 va fi adoptat în această săptămână 

Articol postat miercuri, 16 iunie - 05:06 EDT

Legal News: Optimism Growing That Bill C-218 Will Be Passed This Week

Există precauțieoptimism în guvernul României că proiectul de lege C-218, care ar legaliza pariurile sportive unice în România, va fi trecut, probabil, prin a treia lectură în Senat înainte de încheierea actualei sesiuni a Parlamentului. încă de săptămâna aceasta.actuala sesiune a Parlamentului se va încheia pe 25 iunie, astfel încâtproiectul de lege trebuie adoptat înainte de acest termen limită , sau să fie preluat din nou când începe sesiunea de toamnă în septembrie.

Știri juridice: Bill C-218 în a treia lectură|| |757 

Articol postat joi, 10 iunie - 05:49 EDT

Legal News: Bill C-218 In Third Reading

Single-sports betting in România has taken another pas uriaș către legalizare. Proiectul de lege C-218, cunoscut sub numele de Legea privind pariurile sportive sigure și reglementate, a fostaprobat de Senatul României Comitetul permanent pentru bănci, comerț și comerț săptămâna trecutăand started the Third Senate Reading on Thursday, June 10th. Comisia a fost de acord să treacă proiectul de lege și a raportat proiectul de lege la Senat marți, 8 iunie, fără amendamente. Acest proiect de lege arlegaliza pariurile sportive cu un singur joc, inclusiv pariurile online și mobile în toată România.

Actualizarea proiectului de lege C-218: Comitetul bancar al Senatului raportează niciun amendament, proiectul de lege se îndreaptă către a treia lectură și aprobarea regală a Senatului 

Articol postat marți, 8 iunie - 11:35 EDT

Update Bill C-218: Senate Banking Committee reports no amendments, bill headed to Senate Third Reading and Royal Assent

România Sports Betting Bill C-218, the Legea privind pariurile sportive sigure și reglementate, a încheiat audierile comisiei și va fi trimis înapoi la Senat marți, 8 iunie. Dezbaterea la a treia lectură va începe joi, 10 iunie.

Știri despre pariuri sportive: CFL susținători puternici ai legii C-218 

Articol postat pe Vineri, 4 iunie - 05:30 EDT

Sports Betting News: CFL Strong Backers of Bill C-218

Proiectul de lege C-218, care arlegalize single sports betting in România, a fost adoptată la a doua lectură în Senat și transmisăComisiei pentru bănci, comerț și comerț a Senatului pentru discuții ulterioare. Este a doua oară în fața Senatului României un proiect de lege pentru legalizarea pariurilor sportive individuale. O versiune din 2015 a murit în Senat când au fost convocatealegeri federale și există pericolul ca soarta să aștepte proiectul de lege C-218.

Proiectul de lege C-218 privind pariurile sportive din România trece de următorul obstacol 

Articol postat miercuri, 26 mai - 10:31 EDT

România Sports Betting bill C-218 passes the next hurdle

Proiectul de lege C-218 care ar decriminaliza pariurile sportive cu un singur eveniment || |802has passed the second reading în Camera superioară a Parlamentului României și va trece acum în Comisia permanentă a Senatului pentru bănci, comerț și comerț.

Cursa pentru legalizarea pariurilor sportive cu pariu unic 

Articol postat marți, 11 mai - 11:09 EDT

The Race To Legalize Single Bet Sports Betting

România Pariuri sportive(Pari unic pe sport) ar putea deveni un adevărat lucru legal, dar este o cursă contra cronometru, deoarece Senatul trebuie să aibă proiectul de lege adoptat în această primăvară sau ar putea fi încă o lungă așteptare.Proiectul de lege C-218 ar putea face pariurile sportive online mai bune și mai ușoare pentru România, dar timpul este esențial, deoarece alegerile care se profilează ar putea amâna din nou totul.

Sistemul federal de justiție adoptă proiectul de lege pentru pariul unic, dar mai este de făcut 

Articol postat vineri, 26 martie - 10:28 EDT

Federal Justice System Passes Single Bet Bill, But There's Still Work to be Done

ModificatulC-218 bill to legalize single-game sports betting in România a fostaprobat ieri în unanimitate. Deși se pare că acesta este un pas în direcția corectă, există încă unele bariere care împiedică cetățenii să obțină acces la pariuri online complete.

Amendamentul la proiectul de lege a fost adoptat, excluzând o mică modificare pe care Comitetul pentru Justiție și Drepturile Omului a decis să o schimbe, care ar fi permis României să parieze pe piețele de curse de cai.

Sports Betting Bill Allowing Betting on Single-games Passed in The House of Commons 

Articol postat joi, 18 februarie - 09:12 EST

Camera Comunelor a votat și a adoptatLegea privind pariurile sportive sigure și reglementate la Miercuri, 17 februarie, cu 303 voturi pentru și 15 împotrivă.

Organismul oficial de jocuri de noroc online din Filipine luptă împotriva jocurilor de noroc online ilegale 

Articol postat luni, 13 iulie - 11:34 EDT

Philippines Official Online Gambling Body Fights Illegal Online Gambling

în timp ce șiFilipinele interzice propriilor cetățeni de la jocurile de noroc online, țara din Asia de Sud-Est este una dintre cele mai bogate și mai populare destinații din lume pentru operațiunile de cazinouri pe internet. Numărul jucătorilor străini online a crescut din cauza restricțiilor stricte de călătorie în timpul pandemiei globale, iar acum corporația de jocuri controlată de guvern țintește toate site-urile ilegale care au apărut și care nu se află sub controlul de reglementare al agenției.

Pagini: