Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Quebec's Major Junior Hockey League Plans to Return in October
Știri despre pariuri sportive

Liga majoră de hochei pentru juniori din Quebec intenționează să revină în octombrie

Pe măsură ce Quebecul relaxează restricțiile și începe să redeschidă economie,Liga de hochei major juniori din Quebec a anunţat că a început să se îndrepte spre reluarea competiţiei la începutul lunii octombrie.

Planifică pentru un sezon plin cu unii fani care participă la evenimente. RestulLigii de hochei din România va acorda o atenție deosebită la modul în care evoluează QMJHL în vremuri fără precedent.

Quebec intenţionează să renunţe la Puck în octombrie

The Liga de hochei pentru juniori majori din Quebec va servi drept exemplu pentru restul Ligii de hochei România prin urmărirea unei re- plan de deschidere.

 • Joacă online acum
  Liga Română de Hochei
 • ComisarulQMJHL| ||694, Gilles Courteau, recently unfurled a plan that includes a sezon complet împreună cu abilitatea de a primi fanii înapoi în arenă. Deoarece liga este răspândită în patru provincii din România, liga a trebuit să înceapă prin a anunța guvernele dinNova Scoție,Insula Prințului Eduard,New Brunswick și Quebec.

  De obicei, QMJHL își începe sezonul regulat în ultimele două săptămâni din septembrie. Comisarul Courteau a anunțat marți, 2 iunie, că Q va începe din nou pe 1 octombrie. Pentru a îndeplini regulile de sănătate publică, liga va dezvolta o procedură pentru a crea un plan de revenire la joc pentru a se asigura că există riscul minim.

  O întoarcere la joc rămâne nesigură

  The Pandemia COVID-19 a fost la fel de imprevizibilă un eveniment ca istoria modernă a fost martoră. Revenirea în joc va depinde în întregime de dacă numărul persoanelor care au contractat boala continuă să scadă sau nu.

  Până acum,Quebec a fostepiccentrul infecțiilor cu coronavirus în România și una dintre cele mai afectate zone de pe continentul Americii de Nord. Cu toate acestea, provincia a fost una dintre cele mai dornice să se redeschidă pentru afaceri ca de obicei – cel puțin în afarainsula Montreal.

  Prințul Edward. Island, New Brunswick și Nova Scotia au fost printre provinciile cel mai puțin afectate de coronavirus, prevenind cu succes o erupție în masă, spre deosebire de Quebec și Ontario. Ca atare, Quebec Major Junior Hochei Leagueechipe din afara provinciei La Belle sunt într-o poziție mai puternică pentru a începe un nou sezon. Din nou, atâta timp cât infecțiile nu apar brusc.

  Dacă Quebec nu poate reduce suficient nivelurile de transmitere,unele provincii ar putea începe să protesteze împotriva călătoriilor care au loc from a place severely impacted by the pandemic to their own jurisdiction. The Charlottetown Islanders stated that they’re “looking forward to getting back to the Eastlink Centre”, but they also mentioned the importance of “compliance with our provincial government and the Chief Public Health office.”

  Doi din insula. din trei divizii în clasamentul ligii de hochei juniori din Quebec sunt formateîn totalitate din echipe din provincia Quebec. Dacă măsurile de sănătate publică nu se pot relaxa din cauza unui al doilea val sever în Quebec, două treimi din echipele ligii nu vor putea juca. Poate că vor urmaNHL și planul lor de a juca în câteva orașe gazdă.

  Tonul general al anunțului a lovit o notă pozitivă, plină de speranță. . Gilles Courteau nu a specificat un număr exact, dar a menționat căplanifică un sezon complet de 68 de jocuri, inclusiv „un anumit procent de spectatori” în direct la arenă. pe tot parcursul campaniei 2020-2021.

  Restul CHL va supraveghea îndeaproape Q|| |750

  It’s likely that the rest of the CHL să se simtă pozitiv cu privire la anunţul făcut de QMJHL, mai ales având în vedere căOntario|| |754 and Quebec have had at least nine out of ten of all COVID-19 cases in România. Provinces like Saskatchewan, Manitoba, Alberta, and British Columbia have had far fewer cases after they implemented a more successful strategy to fight the coronavirus.

  DacăQ intenționează deja să continue., Western Hochei League ar trebui să aibă încredere în șansele lor de a reveni cu succes la acțiune. Cu siguranță, principala complicație pentru WHL ar fi faptul că echipele din SUA ar trebui să primească permisiunea de a călători peste graniță. Din fericire, coasta de vest a Americii de Nord a fost afectată mult mai puțin decât coasta de est, ceea ce ar trebui să reducă dificultatea generală a WHL începând din octombrie sau noiembrie.

  Deoarece majoritatea cazurilor de COVID-19 în Ontario s-au aflat în afaraZona Mare Toronto,Liga de hochei din Ontario este probabil să poată relua acțiunea relativ ușor  – poate mai mult decât QMJHL și WHL. Adevărat, există trei echipe americane în LEA, dar orașele Flint, Saginaw și Erie nu au fost afectate la fel de rău ca marile orașe din România. De asemenea, orașele americane tind în general să fie mai interesate de redeschidere decât în ​​orașele din România.

  Detalii pentru sezonul de hochei juniori România 2020 va continua să se clarifice pe tot parcursul verii și se pare că QMJHL va dicta direcția sezonului mai mult decât CHL – organismul de conducere care leagă QMJHL, OHL și WHL.

  Una dintre cele mai mari întrebări va fi dacăechipele vor juca pentru Cupa Memorial la sfârșitul sezonului regulat. Cu siguranță, echipele din Q joacă din mândrie să câștige propria ligă locală, dar Memorial Cup este al doilea cel mai prestigios trofeu profesional din România, în urmaStanley Cup.

  Oricât de mult vor echipele să câștige Cupa Memorială,premiul real pentru mulți jucători din România Hochei League este abilitatea de a își prezintă jocul în fața cercetașilor NHL în speranța de a ajunge în liga mare cu normă întreagă. După ce șansa a fost întreruptă în sezonul 2019-20, jucătorii vor fi nerăbdători să revină la acțiune.

  Pariere pe QMJHL

  Dacă vă întrebați dacă este posibil să pariați pe jocurile QMJHL și dacăprincipalele case de pariuri sportive oferă cote în această ligă, grijile tale ar trebui să se oprească aici. Casele de pariuri precum Sports Interaction oferă cote monetare, spread, peste/sub și viitoare pentru ligile locale de hochei din România. Unele dintre cele mai bune exemple sunt mai jos:

 • Joacă online acum
  Interacțiune sportivă Revizuire
  BONUS 500$
 • Joacă online acum
  William Hill Recenzie
  BONUS 500$
 • Joacă online acum
  Bet365 Recenzie|| |839
  BONUS 200 USD
 • Pentru o listă completă a caselor de pariuri sportive și a recenziilor noastre independente, consultați tabelul partenerilor noștri de mai jos.

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive