Is The End Nigh for Online Betting with Credit Cards?
Știri despre pariuri sportive

Se apropie sfârșitul pariurilor online cu carduri de credit?

Câinele de pază din industria jocurilor de noroc se pregătește să interzică caselor de pariuri să accepte depuneri cu cardul de credit pentru pariuri online

The Guardianrapoarte că observatorul britanic al jocurilor de norocComisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit intenționează să interzice caselor de pariuri online să accepte depuneri cu cardul de credit pentru pariuri online.

Mișcarea are drept scop prevenirea exploatării a clienților vulnerabili și a jucătorilor cu probleme.

Maior site-uri web de pariuri și jocuri de noroc, inclusiv PokerStars, Betfair, 888 și Bet365, toate permit în prezent clienților lor să efectueze depuneri online folosind cărți de credit, ceea ce a condus la avertismente din partea militanților că jucătorii riscă acumularea de datorii mari.

Se așteaptă ca autoritățile de reglementare din Marea Britanie să dezvăluie o interdicție completă a utilizării cardurilor de credit pentru jocurile de noroc online - în schimb clienții vor fi obligați să folosească carduri de debit pentru a-i împiedica să parieze bani pe care nu o fac. propriu.

 Este posibil ca autoritățile de reglementare din întreaga lume să urmeze exemplul.

În 2019, aplicația a lansat un nou card de credit susținut de Goldman Sachs care nu permite proprietarilor să parieze sau să cumpere Bitcoin. Acestea restricționează tranzacțiile care au fost descrise ca „avans de numerar și echivalente de numerar”, iar acestea includ achiziționarea de criptomonede, jocurile de noroc de cazinou și pariurile , printre altele.

Interdicțiile cărților de credit fac mai probabil ca mulți jucători să ocolească astfel de interdicții jucând pe site-uri de pariuri sportive și de poker nereglementate și offshore, folosind criptomonede precum Bitcoin.

 | ||153