Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Horoscopes - UFC 251
Sports Betting News

Horoscoape - UFC 251

Ce se întâmplă când un Scorpion întâlnește un Taur înOctogonul UFC? Va învinge Săgetătorul Balanța și va domnea Fecioara peste Vărsător?

Consilierii terestre oferă alegeri subiective bazate pe recordurile luptătorilor, dar eu ofer ceva mai obiectiv:Alegeri din stele .

Așa e, am interpretat configurația stelară a fiecărui luptător pentruUFC 251.

Numai stelele știu - vezi ce ei spun:

Lupta 1: Taur vs Scorpion

 • Taur

  Kamaru Usman - 11 mai 1987 - Taur

  Acesta va fi o perioadă haotică pentru Taur. Nu există nicio perspectivă asupra semnelor soarelui sau lunii care să-l ajute pe torearul nostru să rămână concentrat asupra sarcinii în cauză.

  Ca semn de Pământ, Taurul se dezvoltă instabilitate. Ei iubesc pământul și lira. Cu Mercur în retrograd până a doua zi după luptă, toate semnele normale de comunicare care l-ar ajuta pe taurul Taur să se grăbească în competiție sunt dezamăgite.

  Aceasta este o lună bună pentru îngrijire de sine, nu atât pentru executând sufocaturi triunghiulare.

 • Scorpion

  Jorge Masvidal - 12 noiembrie 1984 - Scorpion

  Acesta este un bun timpul să fii scorpion. Cu soarele care strălucește prin casa a noua până pe 22 iulie, scorpionii sunt probabil să își extindă cariera. Acesta este momentul perfect pentru Jorge Masvidal.

  Cu atâta energie în spatele scorpionului, m-aș fi așteptat la acea combinație clasică cu gheare, care să îi facă lui Masvidal o victorie veninoasă.

Scorpionul are un avantaj clar luna aceasta. Coarnele Taurului nu vor putea să-și străpungă exoscheletul defensiv dur ca stâncă.


Lupta 2: Balanță vs. Săgetător

 • Balanta

  Alexander Volkanovski - 29 septembrie 1988

  Avem vești bune pentru Alexander Volkanovski: 11 iulie 2020 este un moment bun pentru a fi Balanță . Nimeni nu-l va putea scoate pe Volkanovski din echilibru.

  Asta din cauza locului este soarele luna aceasta. Soarele este un corp atât de puternic. De fapt, atunci când vorbim despre semne, ne referim de fapt la semnele păcatului.

  Cu soarele în casa a zecea a succesului a Balanței, este probabil ca Balanța să se simtă ca acasă în octogon.

 • Săgetător

  Max Holloway - 4 decembrie 1991

  Aceasta este o lună grozavă pentru relațiile romantice, pentru Săgetător, Marte va fi în casa creativității și iubirii a lui Holloway.

  Toate acestea sunt grozave pentru relațiile romantice ale lui Holloway și, de asemenea, vești bune pentru Volkanovski.

  Dacă aceasta este vara iubirii săgetătorului, probabil că el nu va oferi cele mai bune lovituri de ficat pe 11 iulie pe Insula Luptei...

  Săgetătorul, condus de Jupiter, este semnul norocului . Deci nu știi niciodată ce s-ar putea întâmpla.

   

Soarele este ca un motor al succesului pentru Balanță. Săgetătorul, zodia arcașului, este lovitura lungă în această confruntare.


Petr Yan - 11 februarie 1993 - Vărsător

 • Văsător

  Petr Yan - 11 februarie 1993

  Mercur în retrograd ne poate arunca pe toți într-un pic de confuzie, pe măsură ce tehnologia și comunicarea se încurcă peste cap . Este și mai dificil pentru Vărsător în data de 11 iulie, deoarece va face ravagii în cea de-a șasea casă a ordinii.

  Petr Yan va avea probabil dificultăți să efectueze o doborare lină cu un singur picior, cu atât de mult haos intern. Punctele forte normale ale Vărsătorului sunt să controleze, să vadă și să cunoască.

  Nu de data aceasta. Așteptați-vă la o apărare surprinzător de slabă de la acest purtător de apă.

 • Fecioara

  Jose Aldo - 9 septembrie 1986

  Fecioarele vor avea o configurație stelar mixtă pe 11 iulie 2020. În timp ce Mercur, planeta conducătoare a lui Jose Aldo, se află în retrograd, ambele părți vor avea de suferit din cauza urmăririi limitate a semnelor.

  Cu toate acestea, Marte, planeta lui război și agresiune, va călători prin casa de fuziune a lui Aldo. Acest lucru ar trebui să-i dea putere suplimentară în depășirea rivalităților de lungă durată.

  Cu atâtea lucruri care se întâmplă, va depinde dacă Aldo își poate concentra energiile și poate livra.

Deși aceasta este cea mai apropiată dintre toate bătăliile cerești, o aleg pe Fecioară, deoarece văd în general mai multe oportunități pozitive. El este cel mai probabil să conducă planeta Vărsător.

 

 • Joacă online acum
  Cele mai bune site-uri de pariuri UFC
 •  

  Twitter: @UFCHoroscopes