#MakeHistory
Citiți
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
The Future of the CEBL
Știri pariuri sportive

Viitorul CEBL|| |621

The sporting world is static, eagerly awaiting positive news regarding the global pandemic which Covid-19 a adus-o. n us.

Organizațiile sportive din România ar putea avea mai multe de ce să-și facă griji decât doar o repornire rapidă a CEBL, CPL și CFL; Ar putea crizasă provoacă ruina financiară pentru unele dintre echipele sportive de top din România, sau chiar pentru ligi?

Cum arată viitorul CEBL?

Liga este formată în prezent din 7 echipe dindiverse provincii în România, cu un singur sezon încheiat până acum.Saskatchewan Rattlers a câștigat liga în 2019 și se părea că CEBL începea să câștige ceva avânt.

The CEO-ul ligii Mike Morreale și-a exprimat recent dezamăgirea cu privire la situația actuală. Pierderea sportului în România vine într-un moment în care guvernul și investitorii pompează mai mulți bani în sportul în România și dezvoltarea locală.

Pe lângă cei mai sus menționati Saskatchewan Rattlers, iată restul echipelor care concurează în România. liga;

  • Edmonton Stingers (Alberta)
  • Fraser Valley Bandits (Columbia Britanică)
  • Guelph Nighthawks (Ontario)
  • Hamilton Honey Badgers (Ontario)
  • Ottawa Blackjacks (Ontario)
  • Niagara River Lions (Ontario| ||670)

CEBL a luptat pentru a supraviețui

Când au începutCEBL și CPL, comisariiau fost pe deplin conștienți de lupta pe care s-au confruntat să facă aceste ligi au succes. Când concurează împotriva MLB șiNBA, este greu de imaginat o situație în care sportivii profesioniști din România vor dori să rămână în România și să nu treacă la lucruri mai mari.

This is particularly relevant to the CPL, which has to atrage jucători departe de ligile majore, care au mult mai mulți bani și mai multă putere de tragere. Acesta a fost cazul României Alphonso Davies, care s-a alăturat lui Bayern Munchen și acum pare a fi unul dintre cei mai buni tineri potențiali la Fundașul stâng.

Crearea unei ligi de succes depășește jocul. Îmbunătățirea marketingului și dezvoltării ligii este, în primul rând, echipe noi, stadioane îmbunătățite, conexiuni valoroase cu comunitatea, îmbunătățirea interacțiunii cu fanii în rețelele sociale și lista poate continua. Dars-a așteptat cineva să găsească ambele ligi la pământ?

Așa cum stau lucrurile,CEBL a fost amânat, liga urmând să înceapă în iunie, în locul datei de mai care a fost stabilită inițial. Morreale are o luptă dificilă în față, dar este un om care știe ce este nevoie pentru a lupta pentru succes. De două ori campioană a Cupei Gri și câștigător MVP în finala din 1999 pentru Hamilton Tiger-Cats.

Săptămâna de campionat din Edmonton amânată

Fiecare echipă joacă un total de20 de jocuri în timpul sezonului regulat. Primii patru ai clasamentului avansează în etapa finală, numităWeekend de campionat. Anul trecut, Saskatoon, înprovincia Saskatchewan a avut loc.

Anul acesta,Edmonton, Alberta,  este gazda așteptată a finalei. Jocurile erau de așteptat să fie jucate între13 și 16 august. Deoarece începutul sezonului a fost amânat, așteptăm o confirmare a noilor date ale weekend-ului campionatului.

CEBL deja planifică sezonul 2021

Într-o declarație la CBC Sports, Morreale a anunțat căCEBL 2021 va merge înainte, indiferent de rezultatul sezonului 2020, ceea ce este o veste grozavă pentru fanii de baschet din România și pentru fanii sportului din România în general.|| |736

There will be a CEBL in 2021 whether we play this year or not. That is going to happen. - Mike Morreale

Este important să mențineți o atitudine ppozitivă față de situație, deoarece toate știrile sunt vești proaste în ultimul timp. CEBL se străduiește să fie mai mult decât o piatră de temelie pentru talentul de top din România. Ei vor să evite să fie un teren propice pentru talent, ca jucătorii să plece în NBA sau peste Atlantic în Europa.

România are un mare program de bază pentru dezvoltarea sportului, iar Morreale are un program foarte clar. viziunea unde vrea să ducă lucrurile. Dar, mai întâi, trebuie să așteptăm șisperăm ca liga 2020 să revină.