Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
CHL Season 2021 preview: România Hockey League Returns
Noutăți de pariuri sportive

Previzualizarea sezonului 2021 CHL: România Hockey League Returns

Cele mai bune perspective și echipe din Ligile de hochei din România revin pentrusezonul 2021-22 după ce majoritatea jocurilor au fost anulate în sezonul 2020-21.

După o lungă concediere, cele 60 de echipe dinLigii de hochei din România revin în sfârșit pe patinoar în această toamnă pentru a concura într-un sezon complet care se încheie cu Cupa Memorială 2022 de la Saint John, New Brunswick.

Hocheiul juniori se întoarce în România

A trecut mult timp de când nu am văzut hocheiul pentru juniori,Cote CHL și cei mai buni viitori perspective NHL care joacă în România.O mare parte din CHL nu a funcționat (sau a funcționat la capacitate minimă) din martie 2020 – lăsând un gol pentru multe România.

Totuși, există nu mai există niciun motiv de pesimism, deoarecetrei ligi CHL – OHL, WHL și QMJHL – sunt toate înapoi și gata de rulare pentru sezonul 2021-22.

Reacțiile timpurii la întoarcere sunt pozitive în toată țara

În timp ce NHL șisite-urile de pariuri NHL sunt cea mai mare afacere din România, pt. multe comunități mai mici echipele lor de hochei de juniori sunt la fel de importante – dacă nu mai importante decât orice alt sport. Deoarece majoritatea locurilor au rămas fără hochei pentru juniori din martie 2020 –întoarcerea ligilor a adus cu sine multă emoție și fanfară.

Rezultatele timpurii aratăfanii se întorc la jocuri ritm modest, cu cifre susceptibile să crească pe parcursul sezonului. Capacitatea maximă este permisă aproape oriunde în România și Statele Unite – lăsând la latitudinea fanilor să decidă nivelul de confort care participă la meciuri.

Programe și alte modificări ale sezonului

The individualeligile au făcut ajustări la programul lor tipic de ligă pentru sezoanele 2021-22 – în principal pentru a limita călătoriile. În LEA din acest sezon, echipele Conferinței de Vest și de Est joacă doar echipe în cadrul conferințelor lor.

În acest an, în WHL,Echipele americane încep sezonul jucând numai împotriva echipelor americane pentru primele câteva săptămâni – o strategie de programare inteligentă, având în vedere redeschiderea graniței pentru România pe 8 noiembrie.

A face tot posibilul pentru ca ligile să funcționeze fără probleme este foarte important. Spre deosebire de NHL și alte ligi majore din America de Nord, ligile de hochei pentru juniori nu au atât de adânci buzunare și resurse.Încă un an de anulări și reprogramare doar dăunează ligii – iar dacă apar prea multe probleme, unii fani își pot pierde interesul.

Jucătorii pot, de asemenea, să renunțe și să privească colegiile din SUA ca o opțiune mai viabilă pentru a acumula stoc înainte dethe NHL Draft. Până acum însă,totul arată bine și rămânem convinși că sezonul 2021-22 se încheie cu un succes strălucitor.

CHL, de asemenea,a impus vaccinuri pentru toți antrenorii și jucătorii lor. Mandatul ar trebui să ajute la limitarea timpului pierdut al jucătorilor în timpul sezonului, ajutând în același timp jucătorii care trebuie să treacă granița să poată face acest lucru cu mai puține bătăi de cap.

CHL este plin de talent

Succesul se obține cel mai bine în hochei pentru juniori, cu o mare prezentare a talentului – și anul acesta se simte ca unul dintre cei mai buni ani din amintirea recentă. Întrucât ligile au fost anulate anul trecut,avem draft-uri de doi ani jucând primele sezoane complete în CHL.

Doi jucători fiecare este Încântați să urmăresc acest sezon suntShane Wright (Kingston Frontenacs) și Connor Bedard (Regina Pats).

Shane Wright este considerat de mulți drept alegerea de top în draftul NHL 2022. Wright a fost al șaselea jucător care i s-a acordat vreodată statut excepțional și nu a dezamăgit în OHL. În primul său sezon – intrând în ligă la vârsta de 15 ani –Shane Wright a obținut 66 de puncte în 59 de jocuri. La Campionatele Mondiale IIHF U18, Wright a ajutat România să captureze aurul și a terminat turneul pe locul al doilea la puncte cu 14.

Connor Bedard esteprimul jucător căruia i s-a acordat statut excepțional în WHL – iar rezultatele din primul său sezon nu au dezamăgit. Bedard a avut un impact instantaneu pentru Regina Pats, adunând 28 de puncte în doar 15 jocuri. Sa alăturat lui Shane Wright în Texas pentru Campionatele Mondiale IIHF U18, egalându-și compatriotul cu 14 puncte în turneu.

Cine sunt candidații la Cupa Memorială în 2021-2022?

Câțiva echipele ies în evidență ca cele mai bune echipe CHL în acest sezon.

London Knights neînvinși pentru a începe sezonul

Începutul London Knight sezonul OHL fierbinte –mergând 5-0-0 cu 21 de puncte la doar 13 permise. Cavalerii sunt în mod tradițional o putere în LEA – câștigând campionatul de trei ori din 2012. Echipa are un mare succes în ciuda unui singur prospect din top-20 din echipa lor – Denver Barkey. O mare profunzime îi va ajuta în acest sezon, pe măsură ce jucătorii se adaptează la viața ca jucători de hochei juniori.

London Knights Pentru a câștiga Cupa Memorială 2022
TBD
Sports Interaction

Remparts Quebec au îndeplinit așteptările

Remparts Quebec aveau așteptări mari pentru sezonul 2021-22 – și până acum se ridică la înălțimea lor . Quebec are o singură înfrângere în șapte jocuri anul acesta și arecel mai bun diferență de goluri în șapte jocuri la +19. Remparts ar trebui să continue să joace bine în restul sezonului.

Quebec Remparts Pentru a câștiga Cupa Memorială 2022
TBD
Sports Interaction

Nimeni din WHL nu poate opri infracțiunea lui Winnipeg

Winnipeg pare de neoprit în atac în acest sezon. Winnipeg Ice are 43 de goluri în doar șapte jocuri (pentru a merge cu un record impecabil de 7-0-0).Diferenţialul lor de +32 de goluri reprezintă mai multe goluri decât a marcat orice altă echipă în acest sezon. Dominația lor la începutul sezonului se datorează faptului că au patru dintre primii cinci lideri de puncte în acest sezon. Atâta timp cât doi dintre acei tipi vor continua, va fi greu să învingi Winnipeg.

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe CHL

Găsiți cele mai bune site-uri pentru a paria pe România Hochei League jocuri de mai jos.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive