Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Odds to win the CFL's Grey Cup: Stampeders vs Everyone

Cote pentru a câștiga Cupa Gri a CFL: Stampeders vs Everyone

Este la jumătatea sezonului 2018 CFL și, așa cum ar spune cotele Grey Cup, suspecții obișnuiți sunt din nou Calgary Stampeders. Ștampilele lideri din ligă organizează o altă clinică, deoarece acum sunt cu mult înainte, potrivit caselor de pariuri. Dar, după cum au demonstrat precedentele Cupe Gri, sezonul regulat nu înseamnă nimic. Ștampilele ar putea în sfârșit să încaseze sau ar putea fi un alt nefavorabil.

CFL Grey Cup Sfaturi de pariuri

Stampeders sunt favoriții Runaway Grey Cup

Iată un șoc complet:Calgary Stampeders sunt favoriți semnificativi pentru a câștiga CFL'sGrey Cup conform celei mai recente cote CFL (cu ajutorul Sports Interaction). Stamps domină din nou liga, cu cel mai bun record, inclusiv fiind imbatabil acasă, în timp ce restul ligii se luptă cu inconsecvență.

Calgary este -105 pentru a câștiga totul și următoarea cea mai bună echipă este +550. sau mai rau. Dar au mai fost aici. Stampeders au terminat cu cel mai bun record din CFL în ultimele cinci sezoane, dar au doar o Cupă Gri de arăta pentru ea. Să renunți la playoff este aproape garantat pentru Stamps. A câștiga totul este o altă poveste.

Următorul meci al echipei meleCalgary Stampeders

CFL Grey Cup Odds 2018: The Contenders  

Calgary l-a pierdut spate în spate pe Gray Cupele sunt favorite semnificative, dar speră că a treia oară este farmecul. Conduși de fostul antrenor și actual manager general John Hufnagel, Stamps sunt ancorați de cea mai bună apărare a ligii în ciuda faptului că a pierdut jucătorul de la All-Star Charleston Hughes în fața Riders.

La quarterback, Bo Levi Mitchell continuă să joace ca un candidat cel mai remarcabil jucător. Cel mai important, pierderile recente au continuat să-l motiveze pe Mitchell și pe antrenorul Dave Dickenson. Este Cupa Gri sau bust pentru această echipă.

Calgary Stampeders

CFL Futures - Interacțiune sportivă

-105

Cele mai dure teste ale Timbrelor sunt în mare parte în propria lor divizie. Câțiva s-au ridicat la fața provocării și pot fi considerați un nefavorabil decent pentru a-i supăra în playoff.

Saskatchewan Roughriders (+550)

Saskatchewan

 

Încet, dar sigur, Roughriders își îndreaptă drumul înapoi la luptă. Anul trei sub conducerea controversatului antrenor/director general Chris Jones a fost o plimbare cu roller coaster. De la accidentări la fundașul Zach Collaros până la retragerea popularului receptor/colnerback Duron Carter, sezonul a fost imprevizibil.

Riders au fost duși de o apărare serioasă care a predat doar de două ori mai mult de 27 de puncte. Saskatchewan este pe o serie de victorii și chiar i-a învins pe Stampeders. Este puțin probabil să poată ține așa, dar acesta este tipul de echipă care își poate renunța la o victorie improbabilă a Cupei Gri.

Saskatchewan Roughriders

CFL Futures - Interacțiune sportivă

+550

 

Edmonton Eskimos (+600)

Edmonton

Ei sunt cea mai prolifică ofensă de trecere a CFL condusă de MOP Mike Reilly. Eschimoșii au avut o perioadă grea pierzând trei din ultimele patru, toate cu nu mai mult de opt puncte. Sunt una dintre cele mai bune echipe gazde ale ligii, dar se luptă să câștige pe deplasare.

Cotele lor pentru Cupa Gri depind în mare măsură de doi factori: dacă pot câștiga pe deplasare și dacă își pot învinge arhinemesii, Stampeders. Edmonton are doar 4-11 împotriva Stamps, inclusiv a fost eliminat în playoff în două dintre ultimele lor playoff. I-au mai bătut și ar putea să o facă din nou.

Edmonton Eskimos

CFL Futures - Interacțiune sportivă

+600

Ottawa Redblacks (+600)

Redblacks

Redblacks continuă să fie singura echipă care câștigă constant din Orientul meschin, dar au multă muncă de făcut pentru a demonstra că pot sta cu cei mai buni din Vest. Au victorii în fața Saskatchewan și Winnipeg, dar au pierdut ambele meciuri în fața lui Calgary și încă trebuie să se confrunte cu Edmonton.

Apărarea lui Ottawa a fost solidă, la fel ca fundasul Trevor Harris. Dar trebuie să fie mai buni decât „solidi” dacă vor să revină în Cupa Grey. Câștigând Estul înseamnă că trebuie să câștige doar două jocuri pentru a deveni campioni. Au făcut-o în 2016 ca o echipă care pierde și o pot face din nou ca o echipă mai bună în acest sezon.

Ottawa Redblacks

CFL Futures - Interacțiune sportivă

+600

Winnipeg Blue Bombers (+800)

Winnipeg

Viza de rivalii lor din „Banjo Bowl”, Saskatchewan, Bombers sunt în direcția greșită. Ei sunt pe o serie de înfrângeri și sunt o echipă Jekyll-and-Hyde. Uneori, ei explodează și joacă ca candidații la Cupa Grey pe care li se spunea că sunt și uneori se chinuie chiar să miște mingea.

De asemenea, Winnipeg a învins pe nimeni în conferința lor, acesta fiind pe ultimul loc Lions. În acest moment, ei sunt mai „pretenți” dar încă mai au jucătorii solidi la ambele capete ale mingii pentru a alerga. Ar putea fi nevoie de un fundaș sau de o șansă de antrenor pentru a face acest lucru, dar nu-i numiți încă pe Bombers.

Winnipeg Blue Bombers

CFL Futures - Interacțiune sportivă

+800

Cote CFL: Rivalitățile continuă în această specială la mijlocul sezonului

O imagine mai clară a cotelor Cupei Gri va apărea după a doua jumătate a jocurilor de rivalitate de Ziua Muncii. Vor avea loc meciuri marcante în acest weekend, începând de astăzi, între Ottawa și B.C. Dar sâmbătă este weekendul de nelipsit, deoarece trei meciuri de rivalitate uriașă vor avea o mulțime de implicații în playoff.

Rezultate / ProgrameCFL

Să ne uităm la cei doi mari:

Winnipeg Blue Bombers vs Saskatchewan Roughriders

Partea a doua a Banjo Bowl se îndreaptă spre Winnipeg, în timp ce Bombers caută să-și recupereze pierderea săptămâna trecută. Saskatchewan este pe o serie de victorii, iar Winnipeg este pe o serie de înfrângeri. Riders sunt un dezamăgit solid de +4,0 (+155) aici, mai ales având în vedere apărarea lor puternică față de o infracțiune Winnipeg care se luptă.

Saskatchewan Roughriders

CFL - Interacțiune sportivă

+155

Calgary Stampeders vs Edmonton Eskimos

Edmonton aproape că avea Calgary pe stadionul McMahon, dar nu i-a putut închide. Ei sunt o echipă mult mai bună acasă, dar Calgary este cea mai bună echipă a ligii pentru un motiv. The Stamps ar trebui să măture această serie acasă și acasă, așa cum au făcut-o în trei din ultimele patru sezoane.

Calgary Stampeders

CFL - Interacțiune sportivă

- 3.0 -110

Pariază pe fotbal CFL

Lângă hochei, CFL este următorul cel mai mare lucru din România. Nu subestima această ligă. Este mai prolific și are o mulțime de unghii. Fanii sunt pasionați și asta include pe liniile de pariuri din acestea caruri sportive online, care sunt cele mai bune alegeri pentru România.

    View All Sports Betting Sites