Mar, 23.01.2018 - 17:12 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 23/01/2018 - 17:12 EST

CFL Futures: Cum afectează știrile Collaros și Manziel Liga

Zach Collaros și Johnny Manziel Shake- Sus CFL

În doar două sezoane, Collaros a trecut de la cel mai remarcabil jucător candidat (MOP) și laHamilton Tiger-Cats' franciza de fundas pentru a face schimb de momeală.

Collaros vine de la cel mai prost sezon din 2017, completând doar 62,8% din pase pentru 1.767 de metri și un rating QB de 81,1 în 8 jocuri, ceea ce Ticații au pierdut cu toții. El a fost lăsat în favoarea lui Jeremiah Masoli în timp ce Tiger-Cats au câștigat șase din cele 10 jocuri rămase.

De atunci, zilele lui Collaros în Steeltown au fost numărate și la doar trei zile în 2018, cei doi s-au despărțit. moduri. Collaros a fostschimbat către Roughriders pentru o alegere în runda a doua (a 10-a la general). Cu mișcarea sa, Tiger-Cats au continuat să-l urmărească pe Johnny Manziel. Comisarul CFL, Randy Ambrosie, a declarat că liga își va respectacontractul acordul dintre Ticats și fosta vedetă a fotbalului universitar în cazul în care cei doi ajung să se înțeleagă la o înțelegere.

It appears that Johnny Football will be coming north of the border.

Următorul meci al echipei meleSaskatchewan Roughriders

Experimentul Manziel ar putea fi un colosal bust| ||680

In his last season with the NFL în 2015, Manziel a completat 57,8% din pase pentru 1.500 de metri în șase starturi în zece jocuri. El a avut un rating de pasageri de 79,4 și a aruncat șapte touchdown-uri la cinci interceptări. Cel mai important, el a fost ultimul quarterback al Browns care a câștigat mai mult de un meci pentru Browns de la plecarea sa. Tiger-Cats și Manziel au avut deja o întâlnire în vara lui 2017, dar Ticats au ales să nu-l semneze.

Echipa are acum până la sfârșitul lunii ianuarie pentru a-i oferi lui Manziel o „afacere corectă” și Agentul său cere ceva similar cu ceea ce a făcut Collaros (aproximativ 500.000 de dolari).

Cu doar o săptămână în urmă, Manziel a vândut rapid noua sa linie de îmbrăcăminte Comeback$ZN, sugerând că este gata să joace pentru CFL. Deși nu s-a dat niciun cuvânt oficial cu privire la statutul lui Manziel în ligă, merită remarcat faptul că spectacolul lui Manziel îi micșorează abilitățile reale de fotbal. Manziel nu a mai jucat un singur down din 2015, indiferent de versiunea cu trei down a jocului.

DacăCFL și Tiger-Cats îl urmăresc pe Manziel, este evident că depășește doar abilitățile sale de fotbal, ci mai degrabă o publicitate atât de necesară. Adăugarea lui Manziel, care este mereu controversat, le va obține evaluări mai bune și poate chiar atrage mai mulți jucători de fotbal de profil.

Manziel se va lupta cu putere în CFL. Dacă cel mai mare fundaș al CFL, Doug Flutie, a jucat oribil în sezonul său de debut, ce mai este un jucător cu o multitudine de probleme de caracter și distrageri în afara terenului? Acest experiment Manziel ar putea muri înainte de a începe.

Roughriders Become True Grey Cup Contenders

*Toate cotele prin SportsInteraction

Cota 2018 Cupa Grey s-a deschis la doar o zi după jocul epic Grey Cup și a rămas în mare parte similară cu ediția din 2017. Roughriders au făcut un pas înainte cu ediția lui Collaros și acum ocupă locul trei la +600. Adăugarea lui Collaros este obligată să îmbunătățească infracțiuneaRoughriders' a treia infracțiune. Se laudă deja cu apărarea de top a ligii. Collaros ar putea fi piesa lipsă a acestei echipe.

Stampeders rămân favoriți la +220, în timp ce rivalii lor provinciali, Tabbies sunt chiar în urmă cu +550. Edmonton și Winnipeg sunt pe locul patru, la +650, iar campionii în susținere la Grey Cup Toronto Argonauts sunt la +750. BC și Ottawa sunt la +1200, iar Montreal este ultimul la +1400.

 

Roughriders au câștigat ultima dată o Cupă Gri în 2013 pe vechiul stadion Mosaic din Saskatchewan. Nicio echipă CFL nu a mai repetat ca campioană a Cupei Gri de când Montreal a reușit-o în 2009 și 2010, așa că șansele sunt împotriva Argonauților în acest caz.

Singurul lucru care se află între succesul lui Collaros și Roughriders este sănătatea lui. . Saskatchewan s-a clasat pe ultimul loc la sack-uri permise și va trebui să-și consolideze linia ofensivă dacă vor să-și protejeze cea mai nouă investiție.

Collaros nu a jucat un sezon întreg de când a fost supliment la Toronto în 2013. Dar acum este timpul să demonstreze că nu numai că poate să rămână sănătos, ci și să-și recapete forma MOP din 2015.

Pariază pe sezonul 2018 CFL

Fără Johnny Football, CFL rămâne Primul program de fotbal din România. NFL are strălucire și strălucire, dar nu există nicio îndoială că România încă își iubește versiunea rapidă a jocului. Ca atare, se îndreaptă spre topul recomandat cărți sportive online deschise României pentru a-și pune pariurile pe toate lucrurile legate de CFL.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :CFL News

  Mai multe articole...
  CFL News - 22/09/21
  Cele mai bune pariuri pe CFL de la Bet365 
  Best Bets on the CFL from Bet365

  Fanii CFL care caută cele mai bune pariuri șiprogramele CFL și liniile de pariuri nu trebuie să caute mai departe decât experți în pariuri sportive de la Bet365. De la linii de joc care prezintă linia monetară, împrăștierea punctelor și pariul total, până la elemente de recuzită legate de rezultatele echipei și ale jucătorilor, până la finaluri, inclusiv cartea viitoareCote CFL pe care echipă va câștiga Cupa Grey și cine va câștiga premii individuale, totul este aici.

  CFL News - 06/ 21/07
  Cum să urmărești CFL Online în România? 
  How to watch the CFL Online in România?

  Estimările sunt că 420.000 de România dintr-o populație de 37,59 milioane nu mai sunt abonate la cablu sau televiziune prin satelit. Cu siguranță, mulți dintre aceștia sunt fani ai CFL care se întreabăcum să vizionezi CFL online? În trecut, acest lucru i-ar fi lăsat fără noroc dacă ar fi dorit să urmărească acțiunea CFL. Din fericire, existămai multe opțiuni de streaming online disponibil pe care fanii CFL îl pot accesa.

  Faceți clic aici dacă doriți să citiți despre cum să vizionați NFL în România.

  CFL News - 04/05/21
  Amânări și date de începere a sezonului CFL și NLL 
  CFL and NLL Season Postponements and Start Dates

  SezonulSezonul CFL 2021 șiSezonul NLL 2021-22n ambele fataintarzieri. Cu toate acestea, întârzierile ar trebui să ajute ligile să aibă succes în 2021, după ce ambele ligi și-au anulat sezonul anterior.

  CFL News - 12/12/18
  Cote de a câștiga Cupa Grey CFL 2019 
  Odds to win the 2019 CFL Grey Cup
  A fostCalgary Stampeders| ||1341' time to silence the doubters. Despite ghosts of Grey Cup's past, the Stamps delivered on the promise as a favourite to win the 2018 Grey Cup. This was their second chip under the Bo Levi Mitchell și o dinastie pe care o devin. Dar din nou, istoria nu este de partea lui Calgary pentru a se repeta, de aceea cotele pentru Cupa Gri 2018 sunt aproape egale. Aruncăm o privire.