Vri 16.02.2018 - 04:36 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 16/02/2018 - 04:36 EST

Extinderea CFL la Halifax: Cum afectează Liga

CFL Expansion to Halifax: How it Affects the League

Echipa de extindere Halifax va stabiliza Liga| ||663

Although CFL commissioner Randy Ambrosie and league officials didn't directly address the buzz around a potential Halifax expansion team, they were cu siguranță conștienți de asta || |666and are enthusiastic at the possibility of having a ten-team CFL league. Finally, the CFL will cover the entire nation of România from coast to coast. 

Există mai multe motive pentru care Halifax, sau orice altă echipă de expansiune, merită să intre în CFL și este mai mult o întrebare „când” decât „dacă”. Motivul principal este stabilizarea programului ligii. În acest moment, cu o ligă cu nouă echipe, programul CFL este mai puțin decât ideal pentru unele echipe care trebuie să joace până la trei jocuri în mai puțin de două săptămâni, în timp ce unele beneficiază de pauze prelungite.

O echipă nouă în Atlantic. România va deschide, de asemenea, o nouă piață care a fost de multă vreme o bază mică, dar pasionată de fani ai fotbalului din România. De asemenea, permite ligii să creeze și să dezvolte noi vedete prin proiectul de expansiune și, așa cum au demonstrat Ottawa REDBLACKS, devenirea competitivă se poate face chiar și în două sezoane.

Ne uităm la modul în care adăugarea unui Halifax. echipa va afecta CFL în principal Conferința de Est:

ClasamentCFL

O echipă de la Halifax va face Conferința de Est și mai sălbatică

În timp ce o echipă din Halifax este încă departe de a se concretiza, niciodată nu este prea devreme pentru a prognoza modul în care adăugarea lor va afecta liga. Presupunând că sunt în funcțiune până la cinci ani, forma ligii ar putea fi drastic diferită. Conferința de Est a CFL de astăzi, în ciuda faptului că a produs ultimii doi campioni ai Cupei Gri, a fost constant inferioară Conferinței de Vest.

Argonauții de la Toronto au câștigat Cupa Gri cu un record de 9-9, în timp ce roșu-negrii au câștigat-o două. cu sezoane în urmă cu un record de 8-9-1. În acest sezon, atât Argos, cât și REDBLACK-ii au ajuns în playoff-ul CFL cu aceste recorduri și, dacă acest format de playoff rămâne același, noua echipă din Halifax își poate urmări pur și simplu să câștige majoritatea jocurilor de conferință și să ajungă în pragul de .500.

În timp ce puterile occidentale rămân în mare parte aceleași, echipe precum Argos și REDBLACKS pot sări de la ultimul pe primul și invers într-un singur sezon. Adăugarea unei echipe Halifax ar putea exacerba această tendință.

Dacă regulile draftului de extindere a CFL 2013 rămân aceleași, Halifax va putea selecta jucători din fiecare dintre cele nouă echipe, dar nu același fundaș și/sau kicker/punter din aceeași echipă. În acest moment, tinerii fundași care așteaptă în aripi includ Eli Jenkins (23) și Marquise Williams (25). Ar putea fi suficient de decenți pentru a fi primul QB al Halifax.

În acest moment, este dificil să construiești o listă pentru o echipă din Halifax care este încă departe de a fi oficială. Roșu-negrilor le-a luat până la cinci ani, iar Ottawa era deja o piață de fotbal consacrată în România, cu o istorie și un stadion pe drum.

Deși este un vis frumos, fanii ar trebui să tempereze așteptările pentru că lupta pentru o echipă CFL din Atlantic România nici măcar nu a început.

The Stampeders și Occidentul rămân elita CFL

*Toate șansele prin SportsInteraction

Adăugarea Halifax nu va afecta Conferința de Vest a CFL la fel de mult. Deși ne uităm la locul în care se află ei în prezent. Cotele 2018 Cupa Gri rămân în mare parte aceleași, cu câteva mișcări notabile în rânduri. Calgary Stampeders rămân favoriți și văd că șansele lor au scăzut la +200 de la +325 datorită unor mișcări semnificative ale listei și personalului.

Edmonton Eskimos a crescut de la +500 la +700, în timp ce Saskatchewan Roughriders și Winnipeg Blue Bombers sunt la egalitate pe locul doi la +650. Quarterbackul Zach Collaros a fost un mare upgrade la centru pentru Riders, în timp ce Bombers au făcut îmbunătățiri mici, dar cruciale, la acțiunea lor.

Leii BC ar putea fi calul întunecat al conferinței la +1000. Ei au intrat în 2017 cu multă speranță și au fost, probabil, a doua cea mai bună echipă în spatele Stampeders, până când accidentările și ofensiva inconsecventă le-au scurtat sezonul. Dar această echipă este la doar două sezoane îndepărtată de la a fi a treia cea mai bună ofensă din ligă.

Mai multe mișcări vor determina cum se vor schimba aceste cote, dar poți miza pe Stampeders pentru a fi din nou crema crop.

Pariază pe sezonul 2018 CFL

Indiferent ce an este, CFL rămâne interesant, fie pe teren, fie în afara terenului. Pe măsură ce extrasezonul CFL este în desfășurare, echipele fac adunări și scăderi cheie și puteți paria că anul viitor va fi diferit pentru majoritatea echipelor. România nu se satură de CFL și se îndreaptă spre aceste topcase de pariuri sportive online pun pariurile pe echipele lor favorite.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :CFL News

  Mai multe articole...
  CFL News - 22/09/21
  Cele mai bune pariuri pe CFL de la Bet365 
  Best Bets on the CFL from Bet365

  Fanii CFL care caută cele mai bune pariuri șiprogramele CFL și liniile de pariuri nu trebuie să caute mai departe decât experți în pariuri sportive de la Bet365. De la linii de joc care prezintă linia monetară, împrăștierea punctelor și pariul total, până la elementele de recuzită legate de rezultatele echipei și ale jucătorilor, până la finaluri, inclusiv cartea viitoareCote CFL pe care echipă va câștiga Cupa Grey și cine va câștiga premii individuale, totul este aici.

  CFL News - 06/ 21/07
  Cum să urmărești CFL Online în România? 
  How to watch the CFL Online in România?

  Estimările sunt că 420.000 de România dintr-o populație de 37,59 milioane nu mai sunt abonate la cablu sau televiziune prin satelit. Cu siguranță, mulți dintre aceștia sunt fani ai CFL care se întreabăcum să vizionezi CFL online? În trecut, acest lucru i-ar fi lăsat fără noroc dacă ar fi dorit să urmărească acțiunea CFL. Din fericire, existămai multe opțiuni de streaming online disponibile pe care fanii CFL le pot accesa.

  Faceți clic aici dacă doriți să citiți despre cum să vizionați NFL în România.

  CFL News - 04/05/21
  CFL and NLL Season Postponements and Start Dates 
  CFL and NLL Season Postponements and Start Dates

  SezonulSezonul CFL 2021 și2021 -22 NLL season ambele fataintarzieri. Cu toate acestea, întârzierile ar trebui să ajute ligile să aibă succes în 2021, după ce ambele ligi și-au anulat sezonul anterior.

  CFL News - 12/12/18
  Cote de a câștiga Cupa Grey CFL 2019 
  Odds to win the 2019 CFL Grey Cup
  A fostCalgary Stampeders| ||1333' time to silence the doubters. Despite ghosts of Grey Cup's past, the Stamps delivered on the promise as a favourite to win the 2018 Grey Cup. This was their second chip under the Bo Levi Mitchell și o dinastie pe care o devin. Dar din nou, istoria nu este de partea lui Calgary pentru a se repeta, de aceea cotele pentru Cupa Gri 2018 sunt aproape egale. Aruncăm o privire.