Vi, 29.07.2016 - 20:05 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 29/07/2016 - 20:05 EDT

Calgary Stampeders vs BC Lions LIVE CFL Pariere și pronostic ziua jocului

Calgary Stampeders vs BC Lions LIVE CFL Betting Lines and Game Day Prediction

Calgary Stampeders: CFL Week Şase Preview şi LIVE Odds

Întors acasă pentru prima dată în aproape o lună, Calgary intră în acest concurs cu un record de 2-1-1. Stampeders nu au pierdut de la bătălia din Columbia Britanică din săptămâna întâi. De atunci, Stamps au înregistrat două victorii în fața Blue Bombers (36-22 și 33-18) și o egalitate 26-26 cu Redblacks la Ottawa. Deși Winnipeg este jalnic, două victorii ale celor de la Stampeders împotriva lor par puțin mai respectuoase după ce Blue Bombers i-au învins pe Eskimos cu 30-23 la Edmonton aseară.

Calgary a irosit câteva șanse de marcare în timpul primei întâlniri ca 10. -3 avansul în prima repriză ar fi trebuit să fie mai aproape de 20-3. Stampeders nu au condus mingea foarte bine în acel concurs, deoarece buldozatorul Jerome Messam a câștigat 16 yarzi în șapte porturi.Calgary a fost mai concentrat recent pe rulare, deoarece Messam a avut 37 de porturi și 239 de yarzi de urgență în ultimele trei jocuri. Messam intră în jocul de pase și a prins patru pase (54 de metri) în fiecare dintre ultimele sale două concursuri.

SportsInteraction LIVE CFL West Division Cote de pariuri BC Lions vs Calgary Stampeders

Următorul meci al echipei meleCalgary Stampeders

British Columbia Lions: Revenirea leului la acțiune după săptămâna lor CFL Bye

Una dintre echipele surpriză din poarta de start a CFL 2016, British Columbia are 3-1-0 și deține un avans de un punct la Stamps în diviziaCFL Vest Divizia. Lions au urmat victoria în săptămâna întâi împotriva lui Calgary cu o victorie cu 28-3 în Hamilton împotriva Tiger-Cats. Leul s-a întors acasă și a renunțat la Toronto cu o decizie de 25-14 și apoi a câștigat cu 40-27 împotriva Roughriders din Saskatchewan înainte de a-și renunța la Săptămâna Cinci. BC are scor 1-4 în timpul ultimelor cinci meciuri împotriva lui Calgary.

Cu legendarul antrenor principal Wally Buono înapoi pe margine, BC conduce CFL cu 107,2 yarzi de urgență pe joc. Acest lucru este semnificativ, deoarece mediile de urgență sunt în scădere în întreaga ligă. Meciul de teren al Leului, condus de RB Anthony Allen (168), RB Jeremiah Johnson (120) și QB Jonathon Jennings (91) a marcat cinci touchdown-uri CFL. Nu vedem ștampile oferind un alt joc pentruLeiaici. Oferă-ne pariul roșu-alb cu cinci unități (-204) linie de bani la SportsInteraction.

Five Units Calgary (-204) Money Line Pariu acum

Category : CFL News

Mai multe articole...
CFL News - 22/09/21
Cele mai bune pariuri pe CFL de la Bet365 
Best Bets on the CFL from Bet365

Fanii CFL care caută cele mai bune pariuri și alegerileCFL și liniile de pariuri nu trebuie să caute mai departe decât experții în pariuri sportive de la Bet365. De la linii de joc care prezintă linia monetară, împrăștierea punctelor și pariul total, până la elementele de recuzită legate de rezultatele echipei și ale jucătorilor, până la finaluri, inclusiv cartea viitoareCFL cote pentru care echipă va câștiga Cupa Grey și cine va câștiga premii individuale, totul este aici.

CFL News - 06/ 07/21
Cum să urmărești CFL Online în România? 
How to watch the CFL Online in România?

Estimările sunt că 420.000 de România dintr-o populație de 37,59 milioane nu mai sunt abonate la cablu sau televiziune prin satelit. Cu siguranță, mulți dintre aceștia sunt fani ai CFL care se întreabăcum să vizionezi CFL online? În trecut, acest lucru i-ar fi lăsat fără noroc dacă ar fi dorit să urmărească acțiunea CFL. Din fericire, existămai multe opțiuni de streaming online disponibile pe care fanii CFL le pot accesa.

Faceți clic aici dacă doriți să citiți despre cum să vizionați NFL în România.

CFL News - 04/05/21
Amânări ale sezonului CFL și NLL și date de începere 
CFL and NLL Season Postponements and Start Dates

SezonulSezonul CFL 2021 și || |8122021-22 NLL season ambele fataîntârzieri. Cu toate acestea, întârzierile ar trebui să ajute ligile să aibă succes în 2021, după ce ambele ligi și-au anulat sezonul anterior.

CFL News - 12/12/18
Cote de a câștiga Cupa Grey CFL 2019 
Odds to win the 2019 CFL Grey Cup
A fostCalgary Stampeders| ||842' time to silence the doubters. Despite ghosts of Grey Cup's past, the Stamps delivered on the promise as a favourite to win the 2018 Grey Cup. This was their second chip under the Bo Levi Mitchell și o dinastie pe care o devin. Dar din nou, istoria nu este de partea lui Calgary pentru a se repeta, de aceea cotele pentru Cupa Gri 2018 sunt aproape egale. Aruncăm o privire.