Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Știri CFL|| |636

Best Bets on the CFL from Bet365

Cele mai bune pariuri pe CFL de la Bet365

Articol postat miercuri, 22 septembrie - 06: 17 EDT

Fanii CFL care caută cele mai bune pariuri șiAlege CFL și liniile de pariuri nu trebuie să caute mai departe decât sports betting experts at Bet365. De la linii de joc care prezintă linia monetară, împrăștierea punctelor și pariul total, până la elementele de recuzită legate de rezultatele echipei și ale jucătorilor, până la finaluri, inclusiv cartea viitoareCFL cote pentru care echipa va câștiga Cupa Grey și cine va câștiga premii individuale, totul este aici.

Cum să urmărești CFL Online în România? 

Articol postat marți, 06 iulie - 06:52 EDT

How to watch the CFL Online in România?

Estimările sunt că 420.000 de România dintr-o populație de 37,59 milioane nu mai sunt abonate la televiziune prin cablu sau satelit. Cu siguranță, mulți dintre aceștia sunt fani ai CFL care se întreabăcum să vizionezi CFL online? În trecut, acest lucru i-ar fi lăsat fără noroc dacă ar fi dorit să urmărească acțiunea CFL. Din fericire, existămai multe opțiuni de streaming online disponibile pe care fanii CFL le pot accesa.

Faceți clic aici dacă doriți să citiți despre cum să vizionați NFL în România.

Amânări și date de începere a sezonului CFL și NLL 

Articol postat marți, 04 mai - 04:32 EDT

CFL and NLL Season Postponements and Start Dates

The || |6732021 CFL season șisezonul NLL 2021-22n ambele se confruntăîntârzieri. Cu toate acestea, întârzierile ar trebui să ajute ligile să aibă succes în 2021, după ce ambele ligi și-au anulat sezonul anterior.

Cote de a câștiga CFL Grey 2019 Cupa 

Articol postat miercuri, 12 decembrie - 03:55 EST

Odds to win the 2019 CFL Grey Cup
A fostCalgary Stampeders' time to silence the doubters. Despite ghosts of Grey Cup's past, the Stamps delivered on the promise as a favourite to win the 2018 Grey Cup. This was their second chip under the Bo Levi Mitchell și o dinastie pe care o devin. Dar din nou, istoria nu este de partea lui Calgary pentru a se repeta, de aceea cotele pentru Cupa Gri 2018 sunt aproape egale. Aruncăm o privire.

Cote la finala diviziei CFL 2018 

Articol postat Luni, 12 noiembrie - 16:07 EST

2018 CFL Division Finals Odds
Drumul către Cupa Grey CFL 2018 continuă duminică, 18 noiembrie, cu finalele diviziei de est și de vest. După o mare victorie în fața lui Lions, Hamilton Tiger-Cats călătorește pentru a-i întâlni pe Redblacks, lider de divizie, la Ottawa. În vest, cei mai buni Calgary Stampeders din CFL îi găzduiesc pe Winnipeg Blue Bombers, care au depășit un blestem de 53 de ani pentru a câștiga în cele din urmă un joc de playoff în Regina.Site-uri de pariuri sportive îi arată pe Stampeders ca favoriți, dar rezistența Blue Bombers îi face un dezamăgit atractiv pentru a câștiga Occidentul.

Cote de a câștiga Cupa Gri a CFL: Stampeders vs Everyone 

Articol postat vineri, 07 septembrie - 05:04 EDT

Odds to win the CFL's Grey Cup: Stampeders vs Everyone
It's the midway mark of the 2018 CFL season and as Grey Cup odds would have it, the usual suspects are once again the Calgary Stampeders. The league-leading Stamps are putting on another clinic as they are now way ahead according to bookmakers. But as the previous Grey Cups have proven, the regular season means nothing. The Stamps could finally cash out or it could be another underdog.

Cote CFL să câștige Divizia de Vest: Can Calgary 3-Peat? 

Article posted on Wednesday 13 June - 09:13 EDT

CFL Odds To Win The West Division: Can Calgary 3-Peat?
Astat din nou, așa cum a fost în ultimele sezoane, Divizia de Vest a Ligii de Fotbal România găzduiește mai mulți concurenți la Cupa Gri. O privire asupra tablei de pariuri futures Bodog confirmă faptul că patru dintre primele cinci favorite joacă în vestul Ontario. Vor revendica Calgary sau Edmonton Cupa pe pământul provinciei? Se pot ridica Winnipeg, Saskatchewan sau BC? Bătălia de la Vest va fi genială.

Cote CFL să câștige Divizia de Est Se va repeta Toronto? 

Articol postat marți, 12 iunie - 09:02 EDT

Într-o călătorie lungă, către cel de-al 106-lea campionat Grey Cup, începe un nou sezon în România Football League când Winnipeg găzduiește Edmonton pe 14 iunie 2018. Verificând viitorul campionatului CFL, la cele mai bune cote de pariuri sportive online CSB, Toronto și Hamilton sunt favorite la mijloc, în timp ce Ottawa și Montreal sunt mari dezamăgiți. Aici ne uităm la șansele la titlu pentru fiecare echipă.

Extinderea CFL la Halifax: Cum afectează Liga 

Articol postat vineri, 16 februarie - 04:36 EST

CFL Expansion to Halifax: How it Affects the League
La sfârșitul anului 2017, mai multe rapoarte au izbucnit despre o potențială a zecea echipă CFL prin intermediul Atlantic România și anume Halifax. Această echipă de expansiune propusă a început de atunci să câștige avânt cu o campanie pe rețelele sociale și mai multe modele de echipă. Poate fi nevoie de un proces mai intens, cu o mulțime de blocaje, dar la fel ca roșu-negrii de la Ottawa, CFL va veni în cele din urmă în Atlantic România. Detaliem cum afectează acest lucru liga.

CFL Futures: Cum afectează știrile Collaros și Manziel Liga 

Articol postat marți, 23 ianuarie - 17:12 EST

CFL Futures: How Collaros and Manziel News Affects the League
La trei luni de extrasezon CFL și avem prima noastră pereche de cap de afiș care zguduie liga: Hamilton Tiger-Cats l-au schimbat pe fundașul Zach Collaros cu Saskatchewan Roughriders, în timp ce aceștia l-a curtat pe fostul câștigător al Trofeului Heisman, Johnny Manziel. Este o mișcare îndrăzneață și detaliem modul în care aceste schimbări de fundaș pot afecta atât echipele, cât și conferințele și dacă „Johnny Football” are ceea ce este necesar pentru a ajunge în CFL.

CFL a refuzat să sprijine jocul video de fotbal din România 

Articol postat marți, 8 august - 12:21 EDT

CFL Refused To Support România Football Video Game
Popular jocurile video precum Madden NFL și NBA 2K oferă fanilor o modalitate de a-și trăi visele de campionat prin medii interactive. Aceste jocuri servesc și ca platformă de marketing pentru NFL și NBA, răspândind evanghelia sportului prin mijloace digitale. Când președintele Canuck Play, David Winter, a abordat România Football League cu un plan pentru România Football 2017, nu s-a așteptat ca liga să răspundă cu dezinteres agresiv față de un produs care ar aduce beneficii tuturor celor implicați în CFL.

Calgary Stampeders vs BC Lions LIVE CFL Pariuri și pronostic ziua jocului 

Articol postat vineri, 29 iulie - 20:05 EDT

Calgary Stampeders vs BC Lions LIVE CFL Betting Lines and Game Day Prediction
Acțiunea din Săptămâna a șasea a Ligii de Fotbal din România este focalizarea noastră la alegerea gratuită, în timp ce previzuim și anticipăm confruntarea BC Lions contra Calgary Stampeders din această seară. Aceasta este o luptă pentru primul loc în Divizia de Vest CFL, deoarece acești rivali se întâlnesc pentru a doua oară în acest sezon. Faptele sunt fapte și Stampeders i-au lăsat pe cineva să scape, deoarece au renunțat la Lions cu o decizie de 20-18 în timpul acțiunii din Săptămâna Unu. Kickoff-ul este programat pentru ora 22:00 ET pe 29 iulie 2016, pe stadionul McMahon din Calgary, Alberta.
Pagini: