888 Sport
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Best Quarterbacks in CFL History
Știri pariuri sportive

Ce mai buni fundași din istoria CFL

Cine sunt cei mai mari fundași din istoria CFL, and will any current player join the list? Find out here!

De la trecători cu dublă amenințare până la tipi care au jucat timp de peste două decenii –cei mai buni fundași din istoria CFL sunt un amestec de jucători cu câteva lucruri în comun – cei mai buni fundași CFL au toți talent și sunt câștigători dovediți.

Ce mai buni fundași CFL – Mențiune de onoare: Bo Levi Mitchell

Din toți fundașii CFL activi – cel cu cele mai mari șanse de a-și pune capăt carierei ca unul dintre mari este Bo Levi Mitchell. În acest sezon,Mitchell a devenit al 18-lea fundaș din istoria CFL cu cel puțin 30.000 de metri de trecere în cariera sa. Cu jocul său în ultima vreme, el a ajutat cota lui Calgary2021 Grey Cup de la cele mai bune case de pariuri sportive CFLsă rămână acolo cu ceilalți concurenți.

 • Joacă online Acum
  Pariază pe Cupa Grey 2021
 • În timp ce 30.000 este impresionant, esteRecordul lui Mitchell ca un starter care îl pune în conversație să-și încheie cariera ca un mare din toate timpurile. Intrând în sezonul CFL 2021, Mitchell a avut cel mai mare procent de câștiguri din istoria CFL (.804). A scăzut puțin în acest sezon – dar cu două meciuri rămase în 2021, Mitchell deține un record de 82-22-2 (.783).

   

  Mitchellare doar 31 și mai au mai mulți ani de adăugat la el CV impresionant. Împreună cu cel mai bun procent de câștig din istoria CFL, Mitchell are două Cupe Gri, două MVP din Cupa Gri și a câștigat de două ori Premiul CFL pentru cel mai remarcabil jucător.

  Numărul cinci - Warren Moon

  Deși a jucat doar șase ani în CFL, nu se poate nega succesul și talentul lui Warren Moon. Moon a aruncat 21.228 de metri și 144 de aterizări în șase sezoane – toate cu Edmonton. Cea mai mare realizare a lui a fosta ajutat Edmonton să câștige cinci Cupe Gri consecutive din 1978 până în 1982.

  Dupăconducând CFL în pasă metrii și aterizări în 1983 (și câștigând, de asemenea, singurul său premiu CFL Cel mai remarcabil jucător), Moon și-a luat serviciile la sud, în Liga Națională de Fotbal.

  Moon's football career lasted 23 years. Împreună cu realizările sale în CFL, NFL a mers la nouă Pro Bowl-uri în NFL și s-a retras din fotbalul profesionist ca fiind cel mai important trecător al tuturor timpurilor, cu 70.553 de metri.

  Numărul patru - Anthony Calvillo

  Deși este posibil ca Anthony Calvillo să nu aibă talentul pur al celorlalți băieți de pe această listă – în ceea ce privește longevitatea, nu există un fundaș mai bun.Calvillo a petrecut 20 de sezoane în CFL – cu 16 dintre ele cu Montreal Alouettes.

  Calvillo i-a ajutat pe Montreal Alouettes să domine Divizia de Est în anii 2000 . Ca titular la Montreal,Calvillo a condus echipa la opt Cupe Gri – câștigând de trei ori (2002, 2009 și 2010). A fost un deceniu în caregăsești linii de pariuri CFL din cele mai bune case de pariuri sportive ai avea frecvent Montrealul ca favorit al Cupei Gri.

  De-a lungul carierei sale,Calvillo a stabilit numeroase recorduri de treceri CFL. Calvillo deține recordul pentru cele mai multe aterizări în carieră prin pase (455), yarzi de pasă (79.816), completări (5892) și încercări (5892). Cu Mike Reilly lider activ la treceri de yarzi la puțin sub 35.000 de metri – este greu să vezi vreunul dintre recordurile lui Calvillo doborât în ​​curând.

  Numărul trei - Russ Jackson

  Din toate dintre fundașii României din istoria CFL – niciunul nu este mai bun decât Russ Jackson.Jackson a jucat 12 sezoane în CFL – toate cu Ottawa Rough Riders. Semnat inițial ca fundaș defensiv, Jackson a făcut rapid trecerea la quarterback – cu rezultate superbe.

  Jacksona ajutat Ottawa să facă patru Cupe Gri în anii 1960 – a câștigat trei (1960, 1968 și 1969). Realizările individuale ale lui Jackson includ trei premii pentru cel mai remarcabil jucător și patru premii pentru cel mai remarcabil jucător din România.

  Abilitățile lui Jackson ca șisquarterback cu dublă amenințare l-au ajutat să reușească pe măsură ce liga se dezvolta into a more pass-friendly league during the 1960s.

  Numărul doi -Damon Allen

  Din toți marii fundași din istoria CFL –niciun fundaș abilități excelente de trecere echilibrate cu abilitatea de a face jocuri cu picioarele. Damon Allen și-a încheiat cariera de 23 de ani în CFL cu 72.381 de yarzi prin trecere și 11.920 de yarzi în cursă. Combinat, el deține recordul de fotbal profesionist pentru cele mai multe yarzi totale. Totalul său în yarduri în grabă ocupă locul trei în istoria CFL.

  Allen a fost, de asemenea, un câștigător constant. Ela câștigat patru Grey Cups în cariera sa – două cu Edmonton, una cu BC și una cu Toronto. Allen ar câștiga, de asemenea, un premiu pentru cel mai remarcabil jucător (în 2005).

  Numărul unu - Doug Flutie

  Cine, altul decât Doug Flutie, s-ar clasacel mai mare quarterback în istoria CFL? În ciuda staturii sale mai mici (5’ 10” și 180 lbs), starul din Boston College a fost dinamic în CFL – stabilind numeroase recorduri și câștigând mai multe Grey Cups.

  Flutie a jucat doar opt ani în CFL. În acea perioadă a acumulat 41.355 de metri de trecere(5.169 de metri pe sezon) în timp ce a aruncat 270 de aterizări și a adăugat încă 66 cu picioarele sale.

  În timpul celor opt ani, Flutiea câștigat un record de șase premii pentru cel mai bun jucător și a cucerit trei Cupe Gri (una cu Calgary și două cu Toronto).

  În timp ce scurta sa carieră în CFL îl împiedică să dețină semne de trecere în carieră, el este deținătorul a numeroase recorduri de sezon. În 1991,Flutie a stabilit recordul de aterizare la pasă într-un sezon record cu 6.619. În 1994, a stabilit recordul de aterizare în pasă cu 48.

  Flutie | ||799would return to the NFL in 1998. Deși nu a avut prea mult succes în ligă, el rămâne favoritul fanilor oriunde a jucat. În cariera sa în NFL, a participat la Pro Bowl din 1998, a avut șansa de a juca cujucătorul NFL cu cele mai multe inele de Super Bowl (Tom Brady) și a câștigat AFC Special Jucătorul săptămânii echipelor – după ce a făcut primul gol de teren dropkick din 1941.

  Urmărește mai jos cele mai bune case de pariuri sportive pentruparii pe CFL!

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive| ||1283