Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
CFL 2021 Schedule Released
Sports Betting News

CFL 2021 Programul publicat

După ce a pierdut întregul sezon CFL 2020,CFLis gearing up for a full return in 2021, eliberându-și întregulprogramul – de la începutul extrasezonului la Grey Cup.

The Liga Română de Fotbal și-a publicat cea mai mare parte a programului său pentru extrasezonul, sezonul regulat și playoff-urile CFL 2021.Programul CFL 2021 este similar cu anii precedenți – deoarece liga s-a extins la nouă francize în 2014. Programul presupune că fanii vor reveni la jocuri și nu include săptămâni suplimentare pentru reprogramarea jocurilor, dar fiecare echipă are trei săptămâni de pază.

 • Joacă online acum
  Cote de pariere CFL
 • Finalizate date și detalii pentru programul CFL 2021

  Majoritatea datelor importante pentru programul CFL 2021 sunt finalizate. Mai jos este o listă cu cele mai importante date pentru sezonul 2021 CFL, enumerate în ordine cronologică.

  • Echipele pot resemna jucători începând cu 7 decembrie 2020
  • Echipele pot negocia gratuit. agenți începând cu 31 ianuarie
  • Agenția liberă începe oficial pe 9 februarie la 12:00 PM EST
  • Ființe de presezon pe 23 mai
  • Presezonul se încheie pe 4 iunie
  • Sezonul obișnuit începe pe 10 iunie
  • Sezonul regulat se încheie pe 30 octombrie
  • Playoff-urile CFL încep pe 7 noiembrie
  • Finalele CFL de est și vest în noiembrie 14
  • Grey Cup are loc duminică, 21 noiembrie, la 6:00 PM EST

  Sezonul regulat 2021 CFL durează 21 de săptămâni din 10 iunie până în octombrie 30, 2021. În timpul sezonului, majoritatea săptămânilor includ patru jocuri – deși există câteva cu trei și cinci jocuri. Presezonul are nouă jocuri în total – două pentru fiecare echipă, inclusiv un meci programat provizoriu de la 11:00 într-o joi între Hamilton și Toronto.

  "CFL Grey Cup Calgary" deGord McKenna este licențiat subCC BY -NC-ND 2.0

   

  The playoff-urile și Cupa Gri au loc în cele trei weekenduri după încheierea sezonului regulat. Primele două runde au fiecare câte două jocuri – începând de la 13:00 și 16:30 EST duminică. Anul se încheie cu Cupa Grey 2021.a 108-a Cupă Greyse desfășoară pe Tim Hortons Field din Hamilton, Ontario. Aceasta este a 11-a oară când Hamilton găzduiește Cupa Grey și prima dată din 1996.

  Date încă nedeterminate

  A câteva părți ale CFL nu sunt încă finalizate (din decembrie 2020). Primul este draftul CFL 2021. Liga intenționează să găzduiască evenimentul în primăvara anului 2021, care este de obicei atunci când liga deține draftul.

  De fapt, liga de obiceiși are draftul în joia următoare NFL Draft. Draftul NFL începe joi, 29 aprilie 2021, ceea ce înseamnă că draftul CFL se va întâmpla probabil pe 6 mai. Nu există o dată stabilită pentru începerea cantonamentului. De obicei, începe în săptămâna următoare draft-ului CFL.

  Jocuri notabile în programul CFL 2021

  Iată o listă cu cele mai notabile jocuri din sezonul regulat CFL 2021.

  • Săptămâna 1 – Hamilton Tiger-Cats v. Winnipeg Blue Bombers (deschiderea sezonului și o revanșă a Grey Cup 2019)
  • Săptămâna 4 – Calgary Stampeders v. Saskatchewan Roughriders (Ziua României)
  • Săptămâna 5 – Calgary Stampeders împotriva Toronto Argonauts (locație neutră)
  • Săptămâna 13 – Toronto Argonauts împotriva Hamilton Tiger-Cats (Ziua Muncii)
  • Săptămâna 13 – Edmonton Eskimos v. Calgary Stampeders (Ziua Muncii)
  • Săptămâna 18 – Ottawa Redblacks v. Montreal Alouettes (Ziua Recunoștinței)
  • Săptămâna 21 – Edmonton Eskimos vs. Winnipeg Blue Bombers (finalul sezon regulat joc)

  Mai multe detalii despre sezonul și programul CFL 2021

  CFL se confruntă cu o luptă dificilă în 2021, după ce a pierdut un an întreg de venituri din anularea sezonului 2020. Cu toate acestea, ei plănuiesc să continue cu unîntregul sezon de 18 jocuri în 2021.

  Programul CFL 2021 vede șiteams play a few more divisional games. De exemplu, Toronto Argonauts joacă Hamilton de patru ori și doar Edmonton și Winnipeg o dată. Într-un sezon normal, fiecare echipă joacă de două ori, iar jocurile rămase (două per echipă) sunt jucate împotriva adversarilor din divizie. Schimbarea programului este de a reduce călătoriile și nu este o mișcare permanentă.

  Un aspect interesant al programului CFL 2021 implică duminica. Din săptămâna 14 (prima săptămână cu jocuri NFL din sezonul regulat) până la sfârșitul sezonului regulat, programul CFLNU are un singur joc duminică. CFL a făcut această mutare de programare pentru prima dată în 2019 și a făcut același lucru în 2020.

  O altă parte a acestui sezon este că nu obținem o echipă de expansiune în Atlantic România. Liga și Schooners Sports and Entertainment vizau sezonul 2021 CFL. Cu toate acestea, anularea sezonului trecut a împinsa amânat Atlantic Schooners cel puțin până în 2022.

  "CFL Match" dejosémaría este licențiat sub CC BY-NC 2.0

   

  CFL este, de asemenea, probabil să-și anuleze draftul de jucător european. În 2019, CFL a găzduit draftul european CFL inaugural, selectând nouă jucători dintr-un grup de 18 care au participat la combinatul CFL. Scopul draftului european este de a extinde popularitatea ligii în afara României. Cu toate acestea, constrângerile financiare și restricțiile de călătorie ar putea determina liga să o anuleze în 2021.

  CFL este, de asemenea,planifică ca fanii să se poată întoarce – într-o anumită calitate – și va avea nevoie de fani pentru a evita căderea în dificultăți financiare mai profunde. Ceea ce permite fiecare echipă se bazează pe provincie, dar s-ar spera că până în iunie, măcar unii fani se pot întoarce în tribune.

  Parierea pe CFL

  CFL este un mare sport pe care să pariezi. Meciurile au scoruri mari, iar echipele se joacă între ele mai des – toată lumea joacă de obicei de două sau trei ori pe sezon –făcând niște jocuri interesante și apropiate. Dacă caută să pariezi pe jocurile CFL și pe contracte futures CFL, vezipariuri sportive online de mai jos. Înscrieți-vă prin link pentru a obține un bonus fantastic de bun venit exclusiv pe acest site.

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive