Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România Paralympic Athletes Highlights From Tokyo Summer Games
Știri despre pariuri sportive

Sportivii paralimpici din România Repere de la Jocurile de vară de la Tokyo

Cu21 de medalii în total,România a terminat pe locul 19 în clasamentul general după numărul total de medalii laJocurile Paralimice de la Tokyo . Românianumărul final de medalii a fost cinci de aur, 10 de argint și șase de bronz. Șaisprezece sportivi diferiți reprezentândșapte provincii România au adus acasă medalii. ÎnotatorulAurelie Rivard a condus drumul cucinci medalii, în timp ce concurentul de atletism Brent Lakatos a câștigat patru medalii. Înotatoarea Danielle Dorris a fost și eamultiplu câștigător cu două medalii.

România Paralympic Best Moments

  • România a terminat pe locul 19 la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, câștigând 21 de medalii
  • Numărul României a fost de cinci medalii de aur, 10 de argint și șase de bronz
  • Înotătoarea Aurelie Rivard a fost cea mai mare medaliată a României, câștigând cinci

It was a performanță record pentru sportivii din România laJocurile Paralimpice de la Tokyo, care s-au încheiat în septembrie 5. O performanță de record mondial, mai precis.

România a câștigatcinci medalii de aur în timpul Jocurilor. Toate cele cinci performanțe ale României câștigătoare de medalii de aur au fost obținute înrecord mondial de ori.

Aurelie Rivard a stabilitnoi recorduri mondiale atât la 100 m, cât și la 400 m liber S10 feminin, în timp ce Danielle Dorris a doborât recordul mondial la 50 m fluture S7 feminin. Greg Stewart (Kamloops, BC) a stabilit unnoul record paralimpic în drum spre titlul său de aruncare a loviturii F46, în timp ce performanța lui Nate Riech (Victoria, BC) a fost de asemenea || |695Paralympic record-breaking la T38 1500m masculin.

În total, România a înregistrat49 clasamente în top-5 în cele 12 zile de competiție. Românias a câștigat medalii în cinci sporturi diferite: Para-înot (8), Para-atletism (8), Para-ciclism (3), Para-triatlon (1) și Parajudo (1). Para-înotul (trei de aur, trei de argint, două de bronz) și para-atletismul (două de aur, patru de argint, două de bronz) sunt la egalitate ca cele mai de succes sporturi din România.

"Dincolo de rezultatele incitante pe terenul de joc,Tokyo 2020 a fost un succes uriaș pentru creșterea Mișcării Paralimpice, prezentând sportul la cel mai înalt nivel, împărtășind atât de multe povești de excelență și umanitate și modul în care sportul poate avea un impact pozitiv asupra lumii întregi”, a declarat Marc-Andre Fabien, președintele Comitetul Paralimpic România.

JocurileParalimpiade au loc imediat după finalizareaOlimpic Jocuri și în același oraș gazdă.

Legende paralimpice

Atât Rivard, cât și concurentul în scaun cu rotile Brent Lakatos s-au adăugat la dejauimirea lor -moșteniri paralimpice inspiratoare.

Rivard din St-Jean-sur-Richelieu, Quebec, a fostCel mai bun sportiv al României la Tokyo, coming home with five medals. She won two gold, one silver, and two bronze. Rivard now has 10 medalii paralimpice prin trei apariții la Jocuri.

Lakatos din Dorval, Quebec a fost aproape în urmă. Ela terminat cu patru medalii de argint a câștigat la Tokyo 2020. Aceste rezultate au adus totalul carierei sale la11 podiumuri pe tot parcursul lui. cinci Jocuri Paralimpice.

Danielle Dorris din Moncton, New Brunswick a fostCealaltă multi-medaliată a României la Tokyo. a câștigat aurul la 50 m fluture S7 și argint la 100 m spate S7. La vârsta de 18 ani și 11 luni, Dorris a fostCel mai tânăr câștigător de medalii al României.

Debuturi strălucitoare

Dorris a fost printre un total de10 atleți din România au câștigatprimele medalii paralimpice la Tokyo. Stewart, Riech, Kate O'Brien și Morgan Bird din Calgary, Alberta, Priscilla Gagne din Sarnia, Ontario, Keely Shaw din Midale, Saskatchewan, Sabrina Duchesne din St-Augustin, Quebec, Zachary Gingras din Markham, Ontario și Marissa Papaconstantinou din Toronto, Ontario au fost ceilalți.

Cinci dintre aceștiaprimul medaliat i-au capturat înprima lor apariție la Jocurile Paralimpice – Stewart, Riech, Gingras, Shaw și O'Brien.

Gagne, care a fost steagul RomânieiCeremonia de deschidere a drapelului, a devenit prima femeie din România care a câștigat un medalie la para judo. Ea a câștigat un argint la categoria 52 kg.

Performanțe repetate

Șasemedaliate de la Rio 2016 a venit acasă cu hardware de la Tokyo. Acei sportivi au fost Rivard, Nicolas-Guy Turbide din Quebec City, Quebec, Katarina Roxon din Kippens, Newfoundland, Lakatos, Stefan Daniel din Calgary, Alberta și Tristen Chernove din Cranbrook, BC

Chernove a fostcel mai vechi membru al echipei România pentru a urca pe podium. Paraciclistul în vârstă de 46 de ani a câștigat argintul la urmărirea individuală pe pistă.

O medalie a fostcâștigată de mai mulți sportivi. Aceasta a fost ștafeta feminină de 4x100 m stil liber, formată din înotătorii Rivard, Bird, Duchesne și Roxon.

Unde să pariezi pe Jocurile Paralimpice?

Puteți paria peParalympic Games? Cu siguranță că poți. Există mai multesite-uri de pariuri online care le vor oferi pariorilor șansa de asă parieze la Jocurile Paralimpice, whether it be a moneyline or point spread wager, a future book bet, a parlay wager, or an athlete or team prop wager. The best bet you can make is to față cumpărături în avans și căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde o poți paria online și o poți alege pe cea potrivită pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive