Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România bettor won $60.000 with $1 bet at SIA
Stiri sportive

Pariorul din România a câștigat 60.000 USD cu un pariu de 1 USD la SIA

ARomâniaSportsBetting.ca reader a reușit să pună mâna pe o minge de cristal pe care a folosit-o prompt pentru a câștiga titlul de Cel mai bun jucător de noroc sportiv al lunii cu lui 60.000 la 1 parlay venind - asta înseamnă şaizeci de mii la unu. Oh, băiete!

60.000 la 1 - Ce știm despre pariul

Al lui10 bet parlay, făcut la || |659Sports Interaction, pariuri combinate de la CFL, NFL, NCAA și NBA - 6 pariuri au fost pentru „marja de câștig”.

Cea mai mare cotă în combo-ul său au fost 6,50 (pentru Bombers să câștige cu 7 - 12) și 5.00 (Oakland Raiders să câștige cu 6 - 10 puncte). Vedeți talonul de pariu complet mai jos:

10 talon de pariu - un câștigător norocos a transformat 1 USD în 60.000 USD când au venit toate pariurile sale

Alegeți o casă de pariuri sportivedin lista noastră de parteneri,revendicați un bonusși încercați să vă faceți propriul parlay astăzi - vezi singur cât de „ușor” este să atingi acel pariu de 60.000 la 1.

Comentarii de la norocosul câștigător

Cum te-ai simți dacă ai câștiga 60.000 USD cu un dolar ? Norocosul nostru câștigător, care a dorit să rămână anonim (se pare că prietenii lui ar cere prea multe ponturi de pariuri) a spus acest lucru:

Și eu am fost șocat și surprins. Nu sunt un mare jucător de noroc, dar sunt cu adevărat binecuvântat. Pariez doar pentru distracție și pentru a face (vizionarea) jocurile mai interesante de vizionat. Sincer, nu m-aș fi gândit niciodată că $1 se va transforma în peste 60k, dar nu mă plâng."

Nici eu nu m-aș plânge.

Ce este un pariu parlay?

Apariul parlay este un tip de pariu care combină cotele de la mai multe evenimente într-o singură bucată, unde fiecare pariu trebuie să fie unul câștigător pentru întreg cel mai mic număr de pariuri într-un parlay este de două, în timp ce cel mai mare număr de pariuri pe care le puteți combina diferă între casele de pariuri sportive.

Cu cât combinați mai multe pariuri, cu atât este mai greu să atingeți un pariu. pe de altă parte, cu cât combinați mai multe pariuri, cu atât câștigurile sunt mai mari.

Conținut similar: Fanul albastru a câștigat 100.000 USD cu un pariu de 400$

Conținut similar:Calcul Parlay