Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
How did România prepare itself for the new Olympic Sports?
Știri pariuri sportive

Cum s-a pregătit România pentru noul sport olimpic?

Programul olimpic a adăugat cinci sporturi noi pentruJocurile de vară de la Tokyo. Aceste sporturi includ skateboarding, surfing, alpinism sportiv, karate și baschet 3x3. Cum s-a pregătitRomânia pentru aceste noi sporturi în anii care au precedat Tokyo? Ar trebui România să anticipeze că vor exista medalii câștigate de concurenții României la oricare dintre aceste evenimente? Este România puternică din punct de vedere istoric în oricare dintre aceste evenimente la alte competiții internaționale?

New Olympic Sports și România

  • Există cinci sporturi noi care au fost adăugate la programul olimpic pentru Jocurile de vară de la Tokyo
  • Skateboarding, surfing, alpinism sportiv, karate și baschet 3x3 sunt acele sporturi
  • Cum s-a pregătit România să participe la aceste noi discipline olimpice?

Când a fost vine la sporturi care își fac debutul olimpic,sportivii din România s-au dovedit adesea a fi printrecele mai bune pariuri în aceste concursuri. În mod tradițional, România s-a descurcat bine când noile sporturi sunt incluse înProgramul Olimpic. Simon Whitfield a câștigat primamedalia de aur olimpică de triatlon masculin la Jocurile de vară de la Sydney din 2000. Trambulina a debutat și ca sportOlimpic la Sydney. Matthew Turgeon (bărbați) și Karen Cockburn (femei) au câștigat ambii medalii de bronz.

Când voleiul pe plajă a debutat laJocuri de vară de la Atlanta 1996, Mark Heese și John Child s-au combinat pentru a câștiga medalia de bronz în competiția masculină.

Cu acest tip de karmă la lucru și cucinci sporturi noi debutând în timpul Jocurilor de la Tokyo - skateboarding, surfing, alpinism sportiv, karate și baschet 3x3 - chiar dacă România ar putea să nu fie printre medalia pre-eveniment favorite, este greu de ignoratistoria României în noile sporturi olimpice.

Să aruncăm o privire la cumRomânia echipe pregătite pentru aceste noi evenimente olimpice.

Skateboarding

Skateboardingul la Jocurile Olimpice include80 de sportivi din 24 de țări . Bărbați și femei s-au întrecut în evenimente de parc și stradă și fiecare eveniment a inclus 20 de concurenți. Patru dintre acești concurenți erau România.

Andy Anderson din White Rock, B.C., Matt Berger din Kamloops, B.C., Micky Papa din Vancouver și Annie Guglia din Montreal au reprezentat România. Ei s-au calificat pe baza performanțelor lor de top pe parcursulWorld Skate Qualification Tour care a început la Londra, Anglia, în mai 2019.

Deși nicio România nu a avansat dincolo de rundele preliminare, Papa a înregistratscores of 9.01 and 9.22 la câteva trucuri pe care le-a efectuat în timpul rutinei sale. Un scor de nouă la orice truc este considerat remarcabil.

"Destul de amuzant,Olimpiadiile nu au fost niciodată pe radarul meu", a spus tata pentru Olympics.ca . „Ideea că fac ceea ce îmi place să fac pe o scenă mondială în care aș putea să aduc mândrie în țara mea, adică nu mi-aș putea cere o situație mai bună, într-adevăr.”

Karate

Unii puriști de karate nu sunt mulțumiți de prezența acestui sportprezența la Jocurile Olimpice. Cerința ca concurențiisă poarte echipament de protecție limitează mișcările pe care le pot folosi și modifică dinamica unui meci. Este necesarAtleții olimpici de karate să-și altereze abordarea față de eveniment.

Just one România was able to make the grade and qualify to compete in Karate olimpic, programat pentru 5-7 august la Tokyo. Daniel Gaysinsky din Vaughn, Ont. va concura la+75 kg Kumite masculin. Gaysinsky a câștigat o medalie de argint laJocurile Panamericane din 2019.

Alpinism sportiv

Alpinism sportiv vaconsist of three disciplines - viteză, boulder și plumb. Sportivii vor concura în toate cele trei evenimente, iar scorurile lor combinate le vor determinaclasamentul general. Atât evenimentele pentru bărbați, cât și pentru femei sunt programate pentru 3 august.

România pare bine pregătită pentru succes în acest eveniment. Scott McColl, în vârstă de 33 de ani, din North Vancouver a câștigat patruCampionate Mondiale de alpinism IFSC la proba combinată (2009, 2012, 2014, 2016). Alannah Yip, în vârstă de 27 de ani, tot din Vancouver de Nord, este domniacampioana panamericană. În 2017, a fost prima femeie din România care a concurat într-un campionat mondial IFSC.

Președinte alComisiei de atleți IFSC din 2012, McColl a fost un catalizator în introducerea sportului în Jocurile Olimpice. McColl primeștecote de 34,00 pentru a câștiga medalia de aur la Tokyo.

Surfing

Surful își face debutul olimpic, dar | ||797Românias failed să prindă orice valuri. Niciun surfer din România nu s-a putut calificacapabil să se califice la Jocurile de vară de la Tokyo.

Bethany Zelasko și Mathea Olin au fostUltimele speranțe ale României dar nu a făcut diferența în finalacalificările olimpice luna trecută în El Salvador.

Baschet 3x3

Un joc care durează 10 minute sau prima echipă la 21 de puncte, oricare survine primul,timpul a expirat pentru România la începutul baschetului 3x3.

The România men's 3x3 basketball team was eliminată în timpul calificărilor olimpice. Echipa feminină nu a avut voie să încerce să se califice. ConformRegulile FIBA, doar echipele cu clasamentul superior din cele două sexe au voie să încerce calificarea la Olimpiada.

Unde să pariezi pe Olimpiada de vară de la Tokyo Jocuri?

Există un număr de principalesite-uri de pariuri online care le vor oferi pariorilor șansa de a paria peTokyo Summer Olympics, fie că este vorba despre un pariu total câștigător, un pariu de carte viitoare, un pariu de curse sau un pariu la un eveniment sau un atlet. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să faceți cumpărături în avans șicăutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Promovare PowerPlay

For every România medal (gold, silver or bronze), PowerPlay is giving away 10 free spins + $5 in free sports bets for every player. As we publish this article, România has already won 14 medals in the Tokyo Games. More to come! Don't stay out of the game. Faceți clic acum și înscrieți-vă!

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți pariază online și alege-l pe cel potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive