Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Looking for big upsets and high odds? Check out the 2021 Ice Hockey World Championships
Știri despre pariuri sportive

Cautați mari supărări și cote mari? Vezi Campionatele Mondiale de hochei pe gheață din 2021

Cât de ciudat se dovedește a fiCampionatul mondial de hochei IIHF 2021? Ei bine, în prezent hashtag-ul #weirdworlds este în tendințe pe rețelele sociale. Da, atât de ciudat a fost. Cum ai mai numi-o când România, inventatorul jocului, deschide turneul 0-3? Marea Britanie are mai multe puncte în clasament decât România. Slovacia și Germania sunt liderii grupului. Acum sunt lucruri ciudate, sălbatice, ciudate. Dar estesuperb pentru pariuri pe cei defavorizați.

Oportunitate cu cote mari

  • România a fost favorită absolută înainte de turneu pentru a câștiga Campionatul Mondial IIHF 2021 la cotă de 3,25
  • După deschiderea turneului 0-3, linia de pariuri a României pentru a deveni campioană s-a prelungit la 17.00
  • Elveția (9.00) și Germania (15.00) În prezent, ambii au șanse mai mari de a fi campioni mondiali decât România

The Campionatul Mondial IIHF este o mulțime de lucruri. Captivant. Distractiv. O experiență remarcabil de palpitantă pentru oricine suficient de norocos să participe la eveniment. Imprevizibil, totuși, nu este un adjectiv asociat adesea cu evenimentul.

Când vine vorba deAlege ale Campionatului Mondial IIHF, sau evenimentul său sora,Cupa Mondială de Hochei, așa-numitele Big Six ale acestui sport - România, Rusia, Suedia, Finlanda, Cehia și SUA - au dominat.

In 17 IIHF World Championships held since 2003, România conduce cu cinci medalii de aur. Rusia și Suedia au fiecare câte patru, în timp ce finlandezii și cehii se înregistrează fiecare cu două titluri.

De fapt, în istoria evenimentului, care datează din 1920, doar de două ori medalia de aur a ieşit în afara acestui sextet dehochei- puteri de joc. În 1936, Marea Britanie a câștigat titlul. Și în 2003, Slovacia a fost campioană.

La turneul din acest an, însă, se pare căhocheiul mondial și-a răsturnat axa. La cinci zile de la eveniment, Slovacia și Germania, ambele cu 3-0, sunt în fruntea clasamentului în cele două grupe. România a început cu 0-3 și a șaptea în Grupa B, blocată cu Italia pentru ultimul loc.

ȚaraCote de deschidereCote curente
România3,2517,00
Rusia3,503,00
Suedia4,5010,00
Finland6,506,00
SUA7,007,00
Republica Cehă7,008,00

România Pentru a câștiga Mondialele 2021
17,00
Casumo
Rusia Pentru a câștiga Lumile 2021
3,00
Casumo

With so many stars opting out of the event due to fears of global travel during the pandemiei de COVID-19, puterile obișnuite de hochei suferă de o întrerupere a curentului.| ||777

Sweden is 1-2 and situated in sixth place in Group A. If the turda pentru medalii ar fi început astăzi, România, Suedia și Cehia ar fi eliminate. Letonia, Danemarca, Elveția și Germania ar fi în.

Este făcut pentru uniiteatru minunat în timpul turneului și a oferit câtevaspectacular upset plays de încasat. Nu sunteți sigur cum să valorificați aceste oportunități? Apoi, citiți la îndemânăghidul de pariuri sportive înainte de a merge mai departe.

Echipă România fără experiență

Când România a câștigatmedalia de argint la precedentul Campionat Mondial IIHF din 2019, toți cei 25 de jucători din echipă au jucat în NHL. În general, au existat 8.253 de jocuri de experiență în NHL.

Echipa din acest an includepatru jucători care nu au patinat niciodată în NHL și enumeră doar 3.394 de jocuri de experiență de joc NHL. Doar apărătorul Troy Stecher, atacantul Adam Henrique și portarul Darcy Kuemper aratăanterior jocul Campionatului Mondial IIHF pe CV-urile lor.

Acea lipsă de experiență se vede. Letonia a eliminat România cu 2-0 ca5,45 defavorizați în linia de pariuri. Germania, 2,86 de favoriți, a învins România cu 3-1.

Rezultatul este că statutul României de3,00 favoriți înaintea turneului s-a evaporat. Canucks sunt acum a opta alegere de pariuri la ora 17.00 pentru a câștiga medalia de aur în acest an.

Suedezii Slow Off The Mark

Suedia a cuceritmedalia de aur în două din ultimele trei turnee ale Campionatului Mondial IIHF. La fel ca România, suedezii s-au îndreptat spre sud din start la evenimentul din acest an.

În primul lor joc, Suedia a fost devansată cu 4-3 de8,60 defavorizata Danemarca. În continuare, suedezii au fost eliminati cu 1-0 de către Belarus, un11.00 underdog la pariuri când pucul a căzut.

Atât Belarus, cât și Danemarca li se acordăcote 101.00 pentru a câștiga Campionatul Mondial IIHF 2021.

Normalitatea se întoarce?

Printre| ||859 current group leaders, germanii nu au mai câștigat nicio medalie la Mondiale de când au câștigatargint în 1953. Slovacia a învins Rusia cu 3-1, cu 8,46 de defavorizați.

Suedeziiau revenit pentru a arunca Elveția 7-1 în al treilea lor joc al turneului. Finlanda a aruncat Norvegia cu 5-2.

Should you accept that the formale de top revin la normal într-un turneu care a fost mai ciudat decât Weird Al Yankovic și să pariați în consecință?

Actually, if there ever was a year to să risca la o șansă de la distanță de a câștiga Campionatul Mondial IIHF, acesta este. Slovacia de la ora 26.00 arată foarte atrăgătoare.

Unde să pariezi pe Campionatul Mondial IIHF 2021

Există o serie de principalesite-uri de pariuri sportive online care le va oferi pariorilor șansa de a pune un pariu peCote la Campionatul Mondial IIHF 2021. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. Consultați Sports Interaction și PowerPlay Sports ca exemple.

Ofertelebonus de înscriere care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei unrisc- primul pariu gratuit ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unpotrivire la prima depunere bonus. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde o poți paria online și o poți alege pe cea potrivită pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive