Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Bet365 Founder Denise Coates Sets Record for Highest Executive Pay in UK
Știri sportive de pariuri

Fondatorul Bet365, Denise Coates, stabilește recordul pentru cel mai mare salariu pentru executiv în Marea Britanie

În anul 2000,Denise Coates a pus un pariu care i-ar schimba viața pentru totdeauna. Ea a intrat all-in lacrearea de pariuri sportive online Bet365, care avea să devină unul dintre cele mai mari și mai respectate site-uri de pe internet. În 2019, pariul ei continuă să dea roade cu un nou record istoric ca cel mai bine plătit director executiv din Marea Britanie.

Denise Coates încasează un record de plăți pentru pariuri pe ea însăși

După ce a condus remediarea unui șir de magazine de pariuri în anii 1990,Denise a devenit directorul general al acestei părți a afacerii de familie. Experiența și pregătirea ei în contabilitate și industria pariurilor au condus-o către succes rapid, inclusiv o achiziție finanțată printr-un împrumut Barclays.

Ea nu s-a oprit aici, pariând puternic peea. viziunea modernizării industriei de pariuri sportive. Acest lucru a dat roade spectaculoase pentru companie. În calitate de fondatoare și proprietară majoritară, Denise și-a păstrat miza timp de zeci de ani în loc să încaseze atunci când au fost făcute oferte tentante. Răbdarea și munca ei de a implementaactualizările Bet365 pe o perioadă lungă de timp au dat roade extrem de bine.

Denise a devenit cel mai bine plătit director executiv din Marea Britanie în 2019 când s-a plătit singură un record de 323 de milioane de lire sterline. Aceasta include un dividend de 92,5 milioane de lire sterline și 277 de milioane de lire sterline în termeni de compensare anuală. Pe parcursul anului fiscal trecut, profitul net al companiei a crescut cu 18%, ceea ce face parte din motivul pentru care plata lui Coates a crescut semnificativ.

De fapt, salariul ei nete a crescut de la un singur milion la sute de milioane în ultimul deceniu. Ca atare,ea a devenit a cincea cea mai bogată femeie din Marea Britanie, cu 7,1 miliarde de lire sterline, cu un loc deasupra lui Salma Hayek.

În timpul ascensiunii sale la proeminență, ea a primit numeroase premii și onoruri. La începutul anului 2012,a fost numită comandant al Ordinului Imperiului Britanic, iar mai târziu, în cursul anului, a primit titlul de doctor de la Universitatea Staffordshire. În 2013, ea a făcut lista celor mai puternice 100 de femei din Marea Britanie, așa cum a fost numită de radioul BBC. Anul trecut, Denise a fost introdusă în sala faimei de pariuri sportive pentru palmaresul său lung de conducere remarcabilă în industrie.

Conacul lui Denise Coates

Cum a devenit Bet365 lider în industrie?

Denise Coates leveraged the rise in popularity of online wagering when she struck a deal to secure financing that would solidify the first round of funds that a început primii pași ai Bet365 ca jucător major în lume de pariuri sportive. Ea a împrumutat 15 milioane de lire sterline de la RBS, folosind activele existente ale familiei pe care le-au deținut în timpul dezvoltării liniei părintelui Peter Coates de magazine de pariuri.

Aceste fonduri au fost suficiente pentru a crea schele pentruo platformă completă de pariuri sportive online, inclusiv o echipă de tranzacționare care a facilitat lansarea site-ului Bet365 în martie 2001. Se pare că Coates a fost foarte interesant când a fost vorba de cererea de pariuri sportive online. În mod incredibil, Bet365 a reușit să-și vândă lanțul complet de magazine de pariuri fizice către Coral pentru 40 de milioane de lire sterline, achitând integral împrumutul și consolidându-și modelul de afaceri online profitabil.

Parierele online ar continua să crească. , iar Bet365 a fost acolo pentru a evolua alături de preferințele consumatorilor. Începând cumartie 2018, statisticile au arătat că52,56 miliarde de lire sterline de pariuri au trecut prin serverele Bet365. Compania a realizat venituri de peste 2,9 miliarde de lire sterline și a angajat peste 4.600 de oameni în 2019. Potrivit Alexa,site-ul Bet365 este clasat în primele 200 dintre toate site-urile , o realizare masivă în era internetului.

Denise Coates, în calitate de director executiv comun,continuă să ruleze Bet365 și este acționarul majoritar cu 50,1% din proprietate. Fratele ei John, un alt director executiv comun, conduce afacerea alături de ea, iar tatăl ei Peter deține funcția de președinte.

Bet365 Unul dintre cele mai bine cotate site-uri din ultimul deceniu

Cu siguranță, numărul de pariuri plasate prin serviciul Bet365 este o dovadă a modului în carejucătorii obișnuiți respectă site-ul. Mulți fani sunt atrași de site de multitudinea de oferte de pariuri enumerate. Cu toate acestea, iese în evidență și numărul de premii câștigate de Bet365 în ultimul deceniu din surse din industrie.

În 2019, site-ula adunat al șaselea premiu consecutiv pentru casa de pariuri sportive a anului din premiile SBC. Aceste premii speciale includ peste 40 de arbitri care determină câștigătorii într-o varietate de categorii, inclusiv case de pariuri sportive și cazinouri online. Înainte de această serie, Bet365 a fost considerată cea mai influentă case de pariuri sportive din primele 50 de liste de putere publicate de eGaming Review între 2010 și 2012. 

Combinația dintre popularitatea jucătorilor și respectul câștigat din surse din industrie face | ||716Bet365 one of the most successful in the world după două decenii de funcționare.

Sponsorizat de Ludogorets Bet365

Coates donează pentru Coronavirus Fight

Denise a decis să se alăture luptei împotriva coronavirusului cu o donație considerabilădonație la spitalele universitare din North Midlands caritate prin propria ei fundație. Untotal de 10 milioane de lire sterline a fost pus la dispoziția cercetătorilor, personalului spitalului și pacienților, inclusiv fonduri pentru o mare varietate de inițiative comunitare care vor ajuta oamenii să se recupereze mai repede de virus. .

Prin injectarea de fonduri în sistem, ea a devenit una dintrecele mai recente personalități executive care a donat o bucată din averea lor pentru a combate pandemia. În lunile următoare, aceste donații se vor dovedi a fi o parte vitală pentru revenirea la o nouă normalitate înainte ca un vaccin tradițional să fie disponibil.

Cum să vă înregistrați la Bet365?

Este foarte simplu.Faceți clic pe butoanele de mai jos pentru a vizita site-ul web al lui Bet365, faceți clic pe butonul de înscriere, introduceți datele personale, finanțați contul, revendicați bonusul și începeți să jucați.| ||741

If you are still unsure about it, you can read RomâniaSportsBetting's independent review on its platform. 

  • Joacă online acum
    Bet365 Recenzie
    BONUS $ 200
  • Platforma lui Bet365 oferă și o sală de cazinou. Acolo vei gasi multe jocuri slot, poker, bingo, blackjack si jocuri de masa. Verificați-l pentru că cazinoul are bonusuri și promoții diferite de la casa de pariuri sportive.Consultați analiza noastră Bet365 Casino.