Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Best Axe-Throwing Places In Ontario
Știri de pariuri sportive

Cele mai bune locuri de aruncat cu toporul din Ontario

Aruncarea toporului un sport înfloritor în România, la un nivel recreativ și competitiv, care a început în 2006 într-o curte cu niște prieteni care aruncau cu topoare în țintă. Deși acest lucru este adevărat, aruncarea topoarelor și activitățile de tip ciocănit de lemne au existat de generații, competițiile de lemne având loc frecvent pe tot parcursul anului.

Creșterea și popularitatea sportului au dus la dezvoltarea topoarelor- aruncând gratii în toată țara, în special în provinciileAlberta,Columbia Britanică șiOntario. Ceea ce ridică întrebarea, unde sunt cele mai bune locuri de aruncat cu toporul din Ontario?

Bad Axe

< /picture>

Locații Bad Axe

 • Locații în SUA: Atlanta, Brooklyn, Chicago, Denver , Aurora, Charlotte, Colorado Springs, Denver Downtown, Baton Rogue, Dallas, Fairfax, Fresno, Fort Worth, Greensboro, Huntsville, Indianapolis, Jacksonville, Long Beach, Matawan, Metuchen, Minneapolis, Nashville, New Rochelle, Oklahoma, Paramus, Richmond , Rochester, Sacramento, San Diego, San Francisco, Spanish Fort, Staten Island, Syracuse, Tampa, Washington, Westminster.
 • Locații în România: Burlington, Ottawa, Vaughan, Winnipeg , Kitchener, Surrey, Waterloo, Mississauga, Toronto, Windsor
 • Locație în Marea Britanie: Londra

Pentru ceicălătoresc sau locuiesc în Burlington, trebuie să vă recomandăm să verificați Bad Topor. Deși există și alte centre, cel din Burlington este excelent! Compania funcționează din 2014 și este una dintre cele mai mari organizații din România.

Popularitatea aruncării toporului a depășit ceea ce se aștepta oricine în ceea ce privește piața din SUA. Există mai mult decât dublu de centre BadAxe în SUA decât oriunde altundeva în lume la un loc. Cu o extindere recentă în Marea Britanie,BadAxe are mari aspirații și pare să le îndeplinească.

Orice participant din orice centru poate lua parte laliga, care este condusă de BadAxe și care utilizează un sistem de urmărire pentru a oferi concurenților un rang global. Fiecare sezon durează 8 săptămâni, iar la sfârșitul sezonului, personalul recompensează câștigătorii cu un inel de câștigători - la fel ca ceea ce primesc câștigătorii din Liga Majoră!

BATL - Liga de aruncare a topoarelor în curte

Locații BATL

 • Locații în SUA: Charlotte, Chicago, Houston, Nashville, Orlando, Scottsdale.
 • Locations in România: Ottawa, Calgary, Hamilton, Londra, Kitchener-Waterloo, Cascada Niagara, Novi, Orlando, Ottawa, Pickering, Toronto, Vaughen, Winston.

One dintre cele mai populare aspecte ale aruncării toporului în România este BATL, care are o varietate de centre împrăștiate în toată țara. Există 13 locații în toată țara, urmând să se deschidă mai multe în viitorul apropiat. Cu planuri de a începe aruncarea cu toporul în Durham, Ontario, se adună acum pentru cel mai recent centru BATL.

BATL este parțial responsabil pentru comunitatea în creștere rapidă a aruncării cu topoare, cu influență globală, deoarece vedem deschiderea barelor de aruncat cu toporul în toată Europa. Este sentimentul de comunitate care a permis aruncării cu toporul să evolueze și să se dezvolte într-o comunitate internațională. Ligile de aruncare cu toporul sunt extrem de populare în Ontario, cursurile și competițiile de antrenor fiind organizate tot timpul.

Sportul a crescut până la punctul în care au experți care sunt capabili să ofere lecții de antrenament valoroase. Aceste cursuri sunt relativ ieftine, dar pentru cei care nu își permit majoritatea centrelor, discutăm șioferă cursuri gratuite. Centre precum cel de aruncat cu toporul Kingston, Ontario oferă clienților o gamă largă de cursuri de care să profite astăzi.

Deși multe dintre aceste centre sunt în baruri și funcționează caun bun opțiune pentru petreceri private, zile de naștere și evenimente de team-building ale companiei, există cu siguranță o scenă în creștere a aspiranților aruncători de topori profesioniști.

Forged Axe-Throwing

Locații de aruncare a topoarelor forjate

 • Locații în România: 1208 Alpha Lake Rd Unit 1, Whistler, BC V0N 1B1, România

Una dintre principalele companii care oferă aruncarea toporului în Burlington Ontario, precum și o serie de alte locuri, este Forged Axe-throwing. Similar cu ceea ce vedem la BATL, ei au fost inspirați să creeze o comunitate și o atmosferă, în care oamenii rece se bucură să arunce cu toporul într-un mediu distractiv și neamenințător.

Forged are uneleexcellent staff, deoarece observăm că au rămas o tonă de recenzii care susțin că au avut cea mai bună experiență și asta se datorează în principal calității experților în aruncarea toporului de pe fața locului. Dacă nu ești un iubitor al aruncatorilor de topor, este normal ca clienții să se plictisească după câteva aruncări. Cu toate acestea, echipa de la Forged estedevotată să se asigure că toți pleacă după ce au avut cea mai bună experiență. Ele oferă echipelor o serie de jocuri grozave pe care să le joace și să concureze pentru gloria aruncării toporului!

Pe lângă asta,Forged oferă cursuri celor care doresc să se împingă și să se perfecționeze. Majoritatea cursurilor care au loc la centrele de aruncare a toporului sunt doar sfaturi și indicații, mai degrabă decât antrenamente/cursuri plătite. Ceea ce separă Forged de alte centre de top de aruncare a topoarelor din Ontario este faptul că sunt angajați în creșterea sportului și atitudinea companiei de sus în jos. Așadar, de ce să nu dai jos câțiva prieteni și să-l încerci pe Forged!

Riot Axe

 • Adresa: 101 Beverley St Suite D, Guelph, ON N1E 3C3, România
 • Website: https://www.riotaxe.com/
 • Ore de deschidere: walk-in disponibile 6:00 pm - 9:00 pm în zilele de luni.
 • Telefon de contact: +1 226-780-0228 E-mail:[e-mail protected]

| ||805

Riot Axe-Throwing Locations

 • Locații în România: Riot Axe,101 Beverley St, Suite D, Guelph, Ontario, N1E 3C3

Riot Axe is a community organization playing out of Guelph, Ontario, oferind o experiență unică de aruncare a toporului. Spre deosebire de centrele menționate mai sus, Riot Axe este o companie mult mai mică, cu un sentiment mai prietenos cu familia. În timp ce acesta este cazul, ei încă oferă o varietate de pachete grozave pentru clienții care doresc să se bucure de o noapte la Riot Axe.

Riot Ax este o companie mică, darproprietarii ei s-au angajat să dea înapoi comunității. Prin intermediul programelor comunitare, proprietarii dau înapoi comunității, oferind un spațiu incluziv și donând unele profituri unor organizații caritabile locale prin evenimente. Aceasta este o companie relativ mică, în comparație cu ceea ce am discutat anterior și, ca atare, nu are la fel de mult de oferit ca unii dintre furnizorii mai mari.

Deși acest lucru este adevărat, nu ar trebui Nu descurajați pasionații de aruncări cu Toporul și merită să vedeți ofertele de la Riot Axe. Riot Axe a fost înființată cu intenția de aoferirea unei experiențe diferite față de ceea ce oferă alte companii importante de aruncare a toporului. Deci, pentru acei clienți care doresc o experiență mai personalizată, poate că Riot este cel potrivit!