Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Athletes who retired to Hollywood
Știri pariuri sportive

Sportivii care s-au retras la Hollywood

Sunt deja celebri, mulți dintre ei sunt fierbinți și au apogeul foarte tineri - este ca o carieră la Hollywood a fost destinul acestor atleți super-stele care se retrag.

Când în sfârșit a sosit timpul să închidă ghetele și tricoul, un număr de sportivi au apelat la marele ecran. Mulți au luat o leagăn și au ratat, precum Dennis Rodman și Lawrence Taylor, pentru a numi câțiva.

Din fericire, nu este întotdeauna cazul.Multe vedete ale sportului transformate în vedete de la Hollywood au rescris scenariul, ieșind de pe teren și în studio.

Hai să intrăm în acei sportivi care și-au revizuit cariera într-o manieră respectabilă.

 

Atleții s-au transformat în Actori

Diverși actori au încercat și au eșuat, unii mai rău decât alții (nu-l menționa pe Dennis Rodman), dar sportivii precumMichael Jordan,Arnold Schwarzenegger și Ronda Rousey au ajuns în showbiz.

 

Michael Jordan în Space Jam

Michael Jordan, sauMJ, este considerat a fi unul dintre cei mai mari jucători de baschet care s-a bucurat vreodată de joc. A jucat marea majoritate a carierei sale pentru Chicago Bulls. Pe când acolo, domnia sa ca cel mai bun jucător din lume a rămas necontestată -el încă deține recorduri NBA, chiar și acum.

Deși nu a fost până când se impusese ca MJ, când superstarul NBA a decis să-și încerce mâna la actorie.În 1996,Jordan a făcut echipă cu Bugs Bunny și restul Looney Toons, pentru a produce Space Jam , care a continuat să fie unul dintre cele mai emblematice filme de sport de cult făcute vreodată.

Space Jam nu avea să fie niciodată următorul film Hitchcock, dar conceptul de a alege un atlet de elită și personaje animate a fost unul atractiv propunere pentru regizorul Joe Pytka.La lansare, filmul a fost pe locul 1 în Box Office-ul din America de Nord și a încasat peste 230 de milioane de dolari în întreaga lume.

„Am crezut că primul Space Jam a fost o idee prostească”, „Nu știam cum ar putea deveni un film (dar) a fost.” Regizorul Space Jam Joe Pytka.

 

Arnold În, ei bine, toate lucrurile Arnold a fost în

Culturist austriacArnold Schwarzenegger este un nume cunoscut în America. Este uimitor cum s-a descurcat de-a lungul anilor: de laculturist, laactor, pentru a fisenator,72 de ani este un fenomen.

Cariera lui Arnold s-a născut înculturism,| ||718 winning five Mr Universe titles and six Mr Olympia crowns, deși a avut întotdeauna uninteres profund pentru filmele americane și a fost potrivite pentru lumina reflectoarelor. În vârful lumii culturismului, Schwarzenegger a vrut să profite de ascensiunea sa în vârf și să ajungă în fața camerelor. Prima sa mare pază a venit când a câștigat un Glob de Aur pentru cel mai bun debutant pentru rolul său dinStay Hungry (1976).

Cariera lui Arnold în culturism a însemnat a fost tipărit pentru anumite roluri dintr-o serie de filme, care ar fi catalizatorul ascensiunii sale la celebritatea internațională. Mai întâi a venitConan the Barbarian (1982), iar apoi este continuareaConan the Distroyer (1984) și în cele din urmă începutul seriei aparent fără sfârșit deFilme Terminator (Terminator, 1984).

Avanzare rapidă până în 2019 , și lansarea celei de-a șasea ediții a seriei de filme Terminator. Cu toate acestea, acum un bărbat mult mai în vârstă, Schwarzenegger este doar un truc adus pentru a crește cifrele în box office. Nici o ușoară față de bărbat, deoarece a avut ocarieră excelentă și merită credit pentru ceea ce a realizat acest atlet devenit actor.

 

Ronda Rousey în Entourage, Furious 7 și Expendables 3

Ronda Rousey este considerată prima luptătoare de MMA care a scos în lumină competiția feminină și || |749bring female UFC fights into the mainstream. Cariera ei a avut cu siguranță suișuri și coborâșuri, dar, în ciuda acestui fapt, și-a făcut o carieră impresionantă de actorie atletică și profesionistă.

Primul ei gust de MMA a venit în 2010, când a descoperit succes timpuriu în UFC și a devenitCampion la greutatea cob. Abia înUFC 207 când Rousey și-a cedat coroana de campioană Amanda Nunes într-o luptă brutală, ceea ce a lăsat-o pe Ronda nesigură de viitorul ei în MMA.

În 2014, în timpul ascensiunii și căderii carierei sale de luptă,she starred in The Expendables 3, unul dintr-o serie de filme pline de vedete din toate generațiile. Rolul ei în film i-a declanșat cariera de actor, apărând înFurious 7, Mile 22 și o versiune de film a popularului show TV Entourage..

Rousey a făcut o întoarcere în octogon, dar s-a terminat cu ea fiind eliminată dintr-o lovitură brutală în cap. În ciuda unei reveniri nereușite la MMA, ea merită foarte mult credit pentru ceea ce a realizat în UFC și la o scară mai largă, cum a reușit să pună luptele feminine pe cărțile principale ale evenimentelor MMA de astăzi.

 

Lebron James în Trainwreck

The NBA pare să producă câțiva actori destul de credibili, în timp ce ne uităm la a doua vedetă a baschetului care a făcut tranziția către filme.

LeBron James sauKing James, este întotdeauna în disputa când cineva pune întrebarea „cine este cel mai mare jucător NBA din toate timpurile?”. El a reușit să rămână la vârful ligii de când s-a alăturat pentru prima dată în 2003.Concurează de 16 ani, ceea ce îl plasează imediat în categoria „cel mai bun din toate timpurile” .

Eliberarea luiTrainwreck în 2015, i-a oferit lui LeBron ocazia să adauge încă o pană la șapcă. Trainwreck este o comedie, cu Amy Schumer și Bill Hader în rolurile principale, în care LeBron se interpretează ca prietenul unui medic sportiv.

Pe hârtie filmul nu a sunat deosebit de captivant, dar după lansarecriticii s-au adunat să-l crediteze pe superstarul NBA pentru rolul său în film. Unii jurnaliști chiar au ajuns până la a pretins că el a fostcea mai amuzantă persoană din film, ceea ce este o performanță având în vedere distribuția.

 

Dwayne Johnson In Everything

Dwayne Johnson a fost într-o călătorie destul de mare prin cariera sa. Statura lui uriașă și antecedentele de lupte în familie l-au făcut candidatul ideal pentruWorld Wrestling Entertainment (WWE)|| |810 industry.

A debutat caThe Rock” înapoi în1995 și a devenit rapid una dintre cele mai populare vedete din WWE. Era cunoscut pentru liniile sale de captură, precum și pentru „câștigând” numeroase titluri WWE. Personalitatea sa degajată, împreună cu prezența sa dinamică în fața mulțimii, îl consolidează drept unul dintre cele mai mari vedete WWE din istoria sa.

În 2001,The Rock a căzut. numele de scenă și a decis să-și urmărească visele de notorietate la Hollywood. El a jucat pentru prima dată în TheMummy Returns, înainte de a reveni pe marele ecran ca lider într-un spin-off al seriei The Mummy numitScorpion. Regele. Filmul a avut succes la box office, în ciuda faptului că nu a fost un clasic captivant.

Regele Scorpion i-a dat lui Dwayne o măsură de ceea ce era capabil la Hollywood. Rolul lui Johnson de omul dur cu un zâmbet l-a determinat să fie distribuit într-un număr tot mai mare de filme. Încă din primele zile, cariera sa de actor a crescut,și până în prezent a jucat în cel puțin 46 de filme.

 

Alți sportivi au început în carieră în timpul carierei sau după retragerea din sport

Sportivii sunt adesea pătați cu aceeași perie și, uneori, etichetată ca joc proști. Dar aceasta este departe de realitatea multor sportivi, care au realizat lucruri grozave în timp ce concurează și își construiau o carieră ca atlet, precum și în zilele lor de după joc.

Echilibrarea unei cariere sportive profesioniste. , în timp ce lucrarea simultană la un alt proiect este foarte obositoare. Mai ales atunci când sportivii urmează studii ulterioare, încercând în același timp să integreze orele într-un program încărcat. Este atât de solicitant șinaiv să gândești este orice altceva.

 

Linierul NFL John Urschel a obținut un doctorat în matematică la MIT

John Cameron Urschel este ungardist NFL profesionist pensionat, care și-a jucat întreaga carieră de fotbal laCorbii din Baltimore. Sa bucurat de o bună carieră sportivăjucând cu Ravens până când a ajuns 26,în 2017, moment în care și-a anunțatpensionarea.

Dar pentru Urschel nu a fost doar fotbal, el a fost foarte interesat de matematică de-a lungul vieții sale. Acest interes a culminat prin faptul că garda din Baltimore a mers la Universitatea de Stat din Pennsylvania pentru a studiaLicență în matematică.

Când a absolvit, a fost distins cu William. Trofeul V. Campbell și a fost numit „Heisman Academic”. Succesul lui John cu diploma l-a determinat să preia unPhD la MIT în 2016. El a continuat să publice șase lucrări de matematică evaluate de colegi și încă produce lucrări până în prezent. Urschel a fost chiar numit deForbes în30 sub 30 de ani în științăin 2017.

 

Boxerul George Foreman a dezvăluit grătarul Goerge Foreman în '94

LegendarulGeorge Foreman posted 76 wins during his long career, cu 20 mai multe decât marele Muhammad Ali cu care a creat o rivalitate acerbă în timpul său în frunte. El este văzut ca unul dintre marii boxeri din toate timpurile și a luat parte la infamul „Rumble In The Jungle” împotriva lui Aliîn 1974..

Foreman a decis să se retragă din ring în 1977 și a devenit evanghelist.S-a întors la box aproximativ 10 ani mai târziu, la vârsta de 39 de ani și a găsit succesul imediat. Pe măsură ce se întorcea la acest sport, el a susținut că motivul succesului său se datora faptului că mânca sănătos.

La scurt timp după această declarație, a fost abordat de Salton, Inc. care al-a rugat să fie chipul noului lor grătar. Lui He i s-au oferit 138 de milioane de dolari pentru a-și folosi numele pe produs, ceea ce a fost semnificativ mai mult decât a câștigat în timpul carierei sale de box. „George Foreman Grill” a devenit un nume cunoscut în cel mai scurt timp, iar Geroge a continuat să câștige milioane în anii care au urmat.

| ||905

 

Lunciorul MLB Randy Johnson este un fotojurnalist

Randy Johnson a jucat 22 de sezoane în Liga Major de baseball ca lanșor, iar în acea dată a obținut 303 victorii în carieră, care se clasează pe locul al cincilea după un stângaci din istoria MLB. Era cunoscut ca „The Big Unit” și a fost apreciat pentru semnătura lui „slider”.

După ce s-a retras din teren, Randy a devenit fotograf, călătorind prin lume și surprinzând unele dintre cele mai bune trupe de metal din lume, precum și îndreptându-se în Serengeti pentru câteva fotografii în natură. Destul de contrast cu viața la farfurie.

Johnson a lucrat cu câteva trupe uimitoare de-a lungul anilor, precumMetallica, Between the Buried and Me, and Motorhead. Munca lui se întinde pe o varietate de afinități și s-a impus ca un artist credibil - o viață foarte reușită, domnule Randy Johnson.

 

Mike Tyson vinde iarbă acum

Our final athlete is one we all know very well. An individual that a existat de mult timp într-un vârtej de controverse, totuși a realizat atât de mult. Desigur, Mike Tyson încă atrage foarte mult atenția, chiar și acum, dar din motive diferite.

Tyson a fost un atlet formidabil,a câștigat 44 din cele 50 de lupte ale lui, adesea în mod nemilos prin knockout.Lucrând sub cel foarte distins Cus D'Amato,Tyson a devenit World Heavyweight Campion la doar 20 de ani. Prezența sa constantă în lumina reflectoarelor mass-media a devenit uneori prea mare, iar greutatea statutului său a dus la acționarea în moduri care nu au fost bine primite de ochiul public.

Dar acum la 53 de ani. de vârstă, Tyson este un om schimbat. A lăsat în urma lui haosul jocului de luptă și luminile grele din Vegas. A investit în „Greenrush”,cumpărând o fermă de 40 de acri în deșertul Mojave pentru a produce marijuana. Începând de astăzi, afacerea este înfloritoare și Mike pare să fie mai fericit ca niciodată,în timp ce se bucură de unele dintre propriile sale produse.