Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Can Alexis Lafrenière become an NHL legend?
Știri pariuri sportive

Poate Alexis Lafrenière să devină o legendă NHL?

Jucătorul din România Alex Lafrenière a fost alegerea numărul unu a ultimului Draft NHL. Poate deveni o legendă a NHL?

Cu prima alegere generală din draftul NHL 2020, New York Rangers a luat fenomenul francez-românian Alexis Lafrenière spre șocul nimănui. Tânărul de 19 ani este pregătit să ia cu asalt NHL, făcând deja comparații cu Sidney Crosby. Lafrenière va fi un jucător special pentru ligă. Dar poate eldeveni o legendă a NHL? Examinăm patru valori cheie care pot face sau distruge potenţialul lui Lafrenière.

Defalcând modul în care Alexis Lafrenière devine NHL legendă

Au fost nenumărateNHL legende, dar chiar mai multe retrageri ale NHL. Nu toate perspectivele, oricât de talentate, ies. Sunt o varietate de motive, dar am creat acest acronim:HALO pentru a determina cele patru criterii majore pe care un prospect trebuie să le bifeze pentru a avea șansa de a deveni o legendă a NHL. .

HALO înseamnă Hype, Abilities, Leadership, and Opportunity. Legendele actuale precum Sidney Crosby și Alex Ovechkin au bifat toate aceste patru criterii cu brio. Deci, cum estenăscut în Quebec Alexis Lafrenière când este analizat prin această lentilă?

Să aflăm: 

Hype: de ce este Alexis Lafrenière atât de mare?

Definit ca"pretenții extravagante despre abilitățile unui jucător", Alexis Lafrenière are hype în pică. Fiind deja comparat cu Sidney Crosby, Lafrenière este șicea mai mare afacere de la Connor McDavid. Când ești sigur prima alegere generală dintr-un draft stivuit, este ca și cum ai stabili covor roșu când încă ieșiți de la duș.

Hype-ul merge mână în mână cu abilitățile, în timp ce Lafrenière și-a deschis drumul către covorul roșu dedezbrăcându-i pe apărători și stânjenind portari în mandatul său de trei sezoane cuQMJHL în CHL. Dar cu hype vin și așteptările și dacă abilitățile sau conducerea lui Lafrenière nu sunt la înălțime, el poate cădea cu ușurință.

Ca următoarea mare speranță a Romaniei franceze, Lafrenière va juca și la New York și estecea mai apreciată alegere de la draft de la Rangers. De fapt. , Rangers nu au mai ales un superstar de la Brad Park în 1966. Lafrenière este rapid și agil, dar va suporta greutatea uriașă a așteptărilor din prima zi.

Abilități: cât de bun este Alexis Lafrenière?

Lafrenière nu ar fi atât de entuziasmat dacă nu ar avea abilitățile. Aceasta esteprobabil cea mai importantă măsură aici, deoarece nu există nicio legendă NHL care să fie doar „în regulă” în ceea ce au făcut. Privind statisticile lui Alexis Lafrenière, el a fost doartrei puncte de 300 în doar 173 de jocuri cu Rimouski.

În ultimul său sezon, Lafrenière a marcatșapte puncte într-o perioadă și jumătate.

Ceea ce face Lafrenière o forță atât de puternică este o combinație de multe lucruri. Are atletismul și creativitatea pentru a-i depăși pe apărători și are cea mai bună viziune a hocheiului care îl pune la un nivel înaintea colegilor săi. Această combinație de unu-doi îi oferă lui Lafrenière o gamă largă de instrumenteși-și scoate potențialul ofensiv din topuri.

Cel mai important, Lafrenière nu este doar un marcator de patinaj, ci și-a completat jocul cu fizic. Nu îi este frică să conducă greu la fileu sau să parcheze afară și să se bată cu apărătorii. Va merge în colțuri pentru a scoate pucurile și este o prezență fizică de ambele părți ale gheții.Lafrenière verifică întreaga listă.

Alexis Lafrenière

 

Conducere: cât de motivat este Alexis Lafrenière să câștige?

Deși abilitățile pot fi cele mai multe categorie critică, leadershipul este ceea ce face sau distruge perspectiva prețuită. Conducerea, definită vag aici, reprezintă elementele intangibile pe care Lafrenière le aduce și care se pot aplica și în afara hocheiului. Estecât de puternic este mental, cât de motivat este și cât de mult vrea să câștige.

Sunt mai mult decât destuijucători NHL extrem de talentați, chiar vedete, cărora le lipsește conducerea și sunt în regulă să-și petreacă cariera pur și simplu fiind grozavi. Dar ceea ce separă legendele este capacitatea lor de a purta o echipă sau de a-și ridica jocul.

Ovechkin a purtat Capitale în 2018. Toews a căpitan Blackhawks la trei jetoane. Și „Mesia” însuși, Mark Messier i-a condus pe Rangers înapoi în Țara Promisă în 1994.

Totul a început cu un vis.

Acum, este o realitate. ✨pic.twitter.com/W6e6LWo4my

— New York Rangers (@NYRangers)10 octombrie 2020

Toate | ||731signs point to Lafrenière having the qualities to become a great leader. Nu trebuie să fie un jucător deschis sau chiar o prezență dominantă în vestiar. Lafrenière poate da exemplu și deja a demonstrat că este dispus să se murdărească și nu se strânge de presiune. Există „Big Game” scris peste tot Lafrenière.

Oportunitate: este Alexis Lafrenière într-o poziție excelentă pentru a reuși?

Singura categorie care nu este în controlul jucătorului aici este „oportunitate” . Uneori, marile talente își văd potențialul îngreunat din cauza situațiilor proaste. Marcel Dionne, Pavel Bure și, într-o anumită măsură, Connor McDavid și-au văzut eforturile fără rezultat jucând pentru francize nefericite.

Dar Lafrenière a aterizat într-o echipăRangers care se află chiar în pragul concurenților. Rangers au terminat peste așteptări sezonul trecut și chiar au ajuns la playoff-uri sălbatice. Au un marcator de elită în Artemi Panarin, un pivot în apărare în Jacob Trouba și au o pereche de portari solidi.

Lafrenière intră într-o situație în careel poate fi bărbatul, dar nu este forțat. Va avea mult sprijin atât din partea gheață și de la conducere, care au făcut o treabă extraordinară în reconstruirea Rangers.

Deși aterizarea cu echipa potrivită la momentul potrivit nu este întotdeauna necesară pentru a deveni o legendă a NHL, aceasta ajută foarte mult. Primii ani ai carierei unui jucător pot fi cei mai de impact și Lafrenière se află într-o poziție primă aici. 

Pariază pe viitoarele legende NHL prin NHL Draft

Fanii care se concentrează pe draftul NHL și perspectivele care merg în el sunt la niveluri mai profunde decât joe obișnuit. Poți chiar șiparia pe draftul NHL și să atingi jackpot-ul ca și Rangers care au câștigat la loterie carea plătit peste 1200 USD pentru fiecare pariu de 100 USD.

Asta nu este tot. Puteți săînscrieți-vă la orice pariuri sportive de top și să pariați pe Lafrenière și Rangers înainte, în timpul și după sezonul NHL.Ia-le acum în timp ce încă apar!

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive