Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Historic Agreement Between the CFL and the CBFA
Știri despre pariuri sportive

Acord istoric între CFL și CBFA

Ca parte a planului CFL 2.0, liga a luat mâna la diferite asociații de fotbal din întreaga lume, inclusiv Europa, Asia și Mexic. Cea mai recentă înțelegere cu cea mai mare asociație gridiron dinBrazilia promite extinderea fotbalului României în America de Sud. La rândul ei, Brazilia s-ar putea transforma într-unul dintre punctele fierbinți de fotbal în creștere de pe glob.

 

Acord istoric între România și Brazilia La Gridiron

Unii Statele tind să fie cunoscute ca fiind dominante în baschet, dar când luați în considerare influența americană asupra fotbalului pe grilă, devine clar căSUA este mult mai dominantă pe grila prin pielea de porc de colegiu și NFL. De fapt, SUA domină fotbalul atât de complet încât restul lumii tinde să fie ignorat – cu excepția cazului în care unul dintre jucătorii lor se întâmplă să facă Super Bowl.

Un acord recentacord semnat întreLiga Română de Fotbal (CFL) și Confederação Brasileira de Futebol Americano (CBFA) speră să ridice profilul fotbalului gridiron în două baze de fani dedicate din afara Statelor Unite. Președintele CBFA a spus că

Este o onoare să fiu parte din acest parteneriat interesant. Munca noastră împreună va evidenția talentul și abilitățile jucătorilor brazilieni pe scena mondială și va dezvolta în continuare bazele jocului în țara noastră.

Nu este prima dată când CFL ajunge în afara Nordului. America se va asocia cu asociațiile de fotbal – dar este pentruprima oară când liga România colaborează cu o asociație sud-americană de gridiron. Înainte de acest acord, liga profesionistă de fotbal a României a lucrat în 12 țări diferite, inclusiv Mexic și Japonia.

Colaborarea cu România are loc în momentul în careBrazilia devine cel mai nou membru al Internaționalului. Alliance of Gridiron Football, un grup care include membri din Germania, Marea Britanie, Italia, Japonia și România. Împreună, vor lucra pentru a-și crește influența în sport dincolo de apariția ocazională liniștită la Super Bowl.

What Does the CFL Get Out of the Deal?

Având în vedere că CFL funcționează în cealaltă parte a lumii, este greu de văzut beneficiile oricărei ligi sportive din România încheierea unui acord cu o țară care este considerată de obicei printre cele mai bune în cel mai popular sport din lume – fotbalul. Cu toate acestea, având în vedere faptul că aceasta este una dintre multele incursiuni în pielea de porc internațională de la CFL, merită să ne amintim că acesta nu este primul lor rodeo.

Poate cea mai faimoasă excursie internațională la care a asistatCFL a fostexpansiunea lor în Statele Unite. Acest lucru a creat o situație în care Armasarii din Baltimore, o echipă cu buzunare adânci, s-au confruntat cu echipe care reprezentau mai miciprovincii României precum Saskatchewan. Deși experimentul nu a durat mult, cu siguranță a atras suficientă atenție pentru a aduna respect din partea potențialilor americani care ajung frecvent pe listele CFL.

În cele din urmă, cea mai recentă înțelegerecu Brazilia ar putea fi atribuit mișcării CFL 2.0. În esență, comisarul Randy Ambroise a decis să țintească mare cu cea mai recentă strategie de a îmbrățișa CFL ca cea mai mare ligă „globală” din lume. Aceasta include dezvoltarea jucătorilor CFL din Mexic, Germania și alte locuri de pe tot globul.

Până acum, în ciuda începutului entuziast al programului, nu au existat progrese importante din cauza Programul CFL 2.0. Linebackerul german Thiadric Hansen este singurul jucător dezvoltat la nivel internațional care a jucat minute serioase. Adăugând în mișcare talentul de top disponibil în Brazilia,CFL speră că inițiativa va găsi talente mai potrivite pentru a dezvolta jocul România în întreaga lume.

Parteneriatele noastre internaționale includ acum cele mai importante federații și ligi de fotbal din America de Sud, Europa și Asia, precum și din Mexic.

Împreună, construim noi căi pe care să le caute jucătorii din întreaga lume. oportunități în CFL, pentru ca România să joace în alte țări și pentru liga să-și împărtășească experiențele și expertiza în ceea ce privește antrenarea, oficierea și dezvoltarea jucătorilor”, a declarat comisarul CFL Randy Ambrosie.

| ||708

Fotbalul în creștere în Brazilia

În mod clar, CFL este dornică să-și întindă aripile la nivel internațional, dar nu este în fiecare zi una dintre cele mai vechi ligile profesioniste care operează în mod continuu din lume oferă parteneriate.CBFA va dobândi o imensă experiență de la proprietarii de fotbal din România, directori, manageri și antrenori, care vor putea transmite strategii cu privire la stabilirea unui top- program grila crestătură.

De la data acordului, Brazilia numără de fapt mai mult de 18.000 de jucători care sunt membri înregistrați ai echipelor sau grupurilor gridiron. Mai mult, CBFA include două niveluri de divizii competitive, fiecare incluzând 30 de echipe în cadrul unei divizii. Deși fotbalul va rămâne probabil întotdeauna principalul sport de alegere în Brazilia, există șanse mari ca fotbalul cu grilă să înceapă să câștige teren în alte vremuri populare din trecut, cum ar fi voleiul.

Abilitatea de a | ||721learn how to optimize the professionalization fotbalului lor actual s-ar putea dovedi a fi impulsul de care are nevoie națiunea pentru a se transforma într-un hotspot cu creștere rapidă pentru talent.

CFL Global Draft

Combinele de cercetare din Europa, Mexic și Japonia vor continuă să răspândească vestea fotbalului românesc, chiar dacă nu a existat un singur jucător care să se transforme într-un fotbalist românesc viabil. AcordulCFL va permite extinderea draftului global în America de Sud, cu potențialul de a găsi o sursă neexploatată de potențial atletic potrivit fotbalului american.

Football Betting Opportunities around the world

Când doriți să pariați pe fotbal, de obicei aruncați o privire laCote NFL,Cote CFL sauCote NCAAF. Nu contează dacă sunteți în căutarea liniei monetare, recuzită, futures, over/under sau spread.

Unele dintrecele mai bune site-uri de pariuri pe fotbal go beyond the obvious and offer odds on football leagues around the world. You can bet on many games from the Brazilian, German, Italian, British, Japanese and other domestic leagues.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive