Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
9 Super Star Athletes who Smoke Cannabis
Știri despre pariuri sportive

9 Super-Star sportivi care fumează canabis

Oamenilor le place să fumeze iarbă. Au făcut-o întotdeauna și o vor face mereu.

Vestele sportului nu fac excepție. Buruiana îi poate ajuta să se relaxeze, să facă față presiunii de a fi un activ tânăr, bine plătit, care trebuie să facă spectacol noapte în, noapte.

În prezent, în America de Nord există 11 state plus Districtul Columbia. unde este legal să cumpărați și să consumați marijuana de agrement, precum și cele 33 de state plus DC care au aprobat marijuana medicală.

Între timp, chiar peste graniță, în România, canabisul este complet legal.

Atitudinea statului față de canabis din America de Nord l-a schimbat de la „contracultură” la pur și simplu o parte din „cultură”. Acum vedem căun număr de vedete ale sportului de top și sportivi profesioniști devin din ce în ce mai sinceri cu privire la consumul lor de canabis.

Dragul NHL Riley Cote

Băiatul rău pensionat din NHL, Riley Cote, a devenit un avocat al canabisului, făcând o serie de afirmații cu privire la beneficiile sale și la utilizarea sa mai largă în comunitatea de hochei.

Hocheiul profesionist este unul dintre cele mai solicitante sporturi din lume, cu peste 80 de jocuri în sezonul NHL. Fostul bărbat de la Philadelphia Flyers a avut parte de lupte în timpul carierei sale, ceea ce s-ar fi adăugat la necazurile sale.

Deși nu a consumat canabis doar pentru recuperare. El a vorbit despre anxietatea care vine cu jocul la nivelul de vârf al sportului și despre cum a reușit-o fumând canabis. Recent, directorul general al Red Wings și legenda hocheiului Steve Yzerman au făcut oNHL transpirație după ce l-au întrebat în mod repetat despre obiceiul său de canabis.

A făcut afirmații. despre consumul de canabis în ligă în ansamblu, declarând „Cel puțin jumătate dintre acești tipi (am concurat cu și contra din 2006-2010) au consumat și o fracțiune dintre acești tipi au consumat în mod regulat. Ca, în fiecare zi... Și acest număr este probabil mai mare.”

Riley Cote a devenit un avocat al canabisului

| ||675

Michael Phelps and the greatest hits from the bong

Înotătorul olimpic este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari înotători ai tuturor timpurilor. El deține recordul pentru cele mai multe medalii câștigate la toate Jocurile Olimpice, cu 8. Are un total de 28 de medalii, dintre care 23 de aur.

Dar drumul său către glorie nu a venit fără. controversă. În anii săi de vârf de performanță, mass-media a fost peste el pentru o serie de incidente, inclusiv cele două infracțiuni de conducere sub influență (DUI).

Cel care iese cu adevărat în evidență, a fost episodul său celebru cu bongul de la petrecerea unui prieten. A ieșit și și-a cerut scuze publice pentru acțiunile sale, invocând indiscreția sa din tinerețe drept cauza acestei greșeli.

Deși incidentul a fost un eveniment fulgerător, popularitatea și succesul lui au arătat că restul țării că fumatul de iarbă nu era chiar atât de rău.

Phelps a arătat lumii că fumatul de iarbă nu era chiar atât de rău

James Hunt a fost primul petrecăreț de F1

Legenda lui James Hunt încă trăiește și astăzi, el este jucătorul inițial al F1. Statutul său printre fanii F1 este unul de mare dragoste și admirație pentru felul în care a spart modelul pilotului stereotip.

Era renumit pentru că a făcut tot felul de răutăți și chiar a făcut „Sex: the mic dejun al campionilor” brodat pe salopeta lui. Era foarte deschis în privința trăsăturilor sale extracurriculare, iar mass-media nu era niciodată departe.

Hunt era un fumător obișnuit, căpătând acest obicei de la vârsta de 10 ani. Se spunea că avea un 60-a- obicei de zi. S-a raportat în mod regulat că ar fuma iarbă și va exersa, dar nu a fost ceva pe care să-l confirme el însuși. Cu toate acestea, având în vedere modul în care a procedat, este greu să-l pun la îndoială.

Hunt și-a luat obiceiul de la vârsta de 10 ani

Nick Diaz

Frații Diaz au devenit unele dintre cele mai faimoase figuri din MMA. Au o atitudine blamată față de mass-media și banii i-au făcut eroi în cadrul comunității de luptă.

Nick, cel mai mare dintre cei doi frați, este idolatrisat de fratele său Nate, care adesea îi acordă credit fratelui său pentru propriile sale realizări. Ambii sunt susținători ai canabisului, vorbind în mod regulat despre fumat și despre beneficiile de a face acest lucru ca luptători.

Nate Diaz a fumat canabis la o sesiune de antrenament deschis înainte de lupta sa împotriva lui Anthony Pettis la UFC 241, după ce un membru publicului i-a dat o articulație.

Momentul cel mai infam al lui Nick Diaz a venit când a fost la o conferință telefonică cu experți care discutau despre lupta Strikeforce împotriva lui Marius Zaromskis. În timpul apelului îl puteți auzi fumând un bong, despre careJoe Rogan și Joey Diaz discută în detaliu - este hilar.

| ||714

Nate Diaz smoked cannabis at an open training session

Ross Rebagliati și medicamentul (NU!) pentru creșterea performanței

Ross Rebagliati won a gold medal in the giant slalom of snowboarding at the 1998 Olympic Games. He was on top of the world, and his victory surprised everyone involved in the sport, even well-rehearsed commentators couldn’t pronounce his name.

Rebagliati a fost descalificat la scurt timp după ce și-a câștigat medalia, din cauza faptului că avea canabis în sistem. Medalia lui de aur a fost restabilită ulterior după ce a declarat că nu a fumat droguri timp de aproape un an înainte de jocuri.

S-a descoperit ulterior că, deoarece stătuse în diferite zone ale Munților Stâncoși, în principal Whistler, se aflase în apropierea unor oameni care fumaseră, pe care îi inhalase pasiv.

Rebagliati și-a pierdut medalia de aur olimpică din cauza faptul că avea canabis în sistemul său.

Ricky Williams sa retras din NFL pentru că iubea iarba

Ricky Williams era un runner profesionist în floare, concurând în 12 sezoane în NFL. El a fost etichetat de leneș de către experții și comentatorii din sport, care au fost revoltați că a decis să renunțe la joc pentru a „pufă o articulație”. salarii, dar a încercat recent să transforme eticheta pe care a purtat-o ​​atât de mult timp într-o afacere.

His choice to pursue smoking cannabis cost him almost $10 million in endorsements and salaries, but he’s recently tried to turn the label he’s carried for so long into a business.

La începutul acestui an, am auzit de la un anonimjucător NHL care a afirmat fumează marijuana dintr-un stilou vape odată ce jocul se termină. Aceasta este o altă recunoaștere, într-un lung șir de sportivi care fac comentarii despre starea buruienilor în joc.

Alegerea lui de a continua să fumeze canabis l-a costat aproape 10 milioane de dolari

Arnold Schwarzenegger a pompat mai mult decât Just Iron

Cosicul austriac și fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzemegger a fost un fumător de canabis de foarte mult timp. A avut chiar probleme în 2007 pentru că a susținut „Acesta nu este un drog. E o frunză.”, în perioada în care a fost guvernator.

Comentariile sale controversate nu au avut niciodată repercusiuni majore, deoarece Arnold a susținut că nu a mai încercat-o de când a făcut-o o singură dată în anii '70.

Schwarzenegger a fost întotdeauna un susținător al politicilor ecologice. și a predicat mult împotriva războiului din Irak în timpul mandatului său, așa că nu este surprinzător că îi place să fumeze marijuana.

Schwarzenegger: „Acesta nu este un drog. Este o frunză.”

Kareem Abdul Jabbar

Kareem Abdul-Jabbar este o legendă a NBA și a jucat în Hall-of-Famer. 20 de sezoane în NBA pentru Milwaukee Bucks și Los Angeles Lakers.

A fost prins încercând să aducă iarbă de la Toronto înapoi, peste graniță, în Statele Unite, în 1998. Din păcate, pentru marele centru a fost de asemenea, arestat sub suspiciunea că se afla sub influența marijuanei.

Deși a fost prins la graniță, el a justificat-o făcând afirmații cu privire la necesitatea de a fuma din cauza migrenelor neplăcute pe care le tot avea. Indiferent dacă acest lucru a fost adevărat sau nu, el a câștigat aplauze de la Tommy Chong pentru că a fumat în timp ce „se juca cu opt ani după vârsta lui.”

A fost arestat suspectat că era sub influența marijuanei

JR Smith

J.R. Smith, gardianul de la Cleveland Cavaliers, a fost de mult un fumător sincer. El a fost suspendat în 2013 pentru că a eșuat la un test pozitiv de droguri pentru marijuana.

Nu părea să existe vreo consecință mare pentru descoperiri. Cu toate acestea, s-ar presupune că aceasta nu a fost prima sau ultima dată când a avut probleme pentru același lucru. Fumatul de iarbă în NBA a fost un subiect fierbinte de conversație de ceva vreme și nu pare să dispară.

Recent, fostul jucător NBA Kenyon Martin a făcut câteva afirmații foarte îndrăznețe despre consumul de canabis în comunitatea jucătorilor pro-baschetbalist.El a susținut de fapt că 85% din NBA fumează în mod regulat muguri, ceea ce v-ați imagina că include JR

J.R. Smith is one of the many smokers in the NBA.