Joacă acum!

Teritoriile de Nord-VestPariuri sportive

Un ghid complet despre loteria NWT și alte servicii de jocuri de noroc.

 • Numai site-uri de pariuri sigure
 • Plăți rapide garantate
 • Calitatea celor mai bune cote și varietatea sporturilor
Interacționează cu casa de pariuri sportive online preferată din România. Alăturați-vă astăzi pentru a colecta un bonus de 100% care plătește până la 200 USD în numerar suplimentar pentru pariuri.
 • Site-ul de pariuri All In One
 • Deservirea României din 1997
 • Exclusive bonus of up to $600 (instead of $500)
 • 100% România focus
Disponibil pe computere desktop, plus mobil dispozitive, PowerPlay oferă platforme de pariuri sportive și cazinouri de clasă mondială.
 • Exclusiv CSB: Bonus de bun venit de 500 USD
 • LIVE Sports and Casino Paris Action
România Sports Pariuri Exclusive! Conectați-vă la BetWay pentru a primi un bonus de meci de depunere inițială de 100% de până la 300 USD în pariuri gratuite.
 • Lista extinsă de pariuri sportive la nivel mondial
 • Serviciu excepțional pentru clienți prin chat live
Closing in on three decades of providing secure, reliable and exciting gaming, Bodog is a leading online wagering industry innovator.
 • Platforme de pariuri elegante și intuitive
 • Servind Românias online Din 1994
 • 100% până la 500$ Bonus de bun venit
 • 100% până la 300 USD Bonus de bun venit
 • 100 % Bonus de înscriere - Până la 150 USD
O legendă a pariurilor din Regatul Unit, fondată în 2000, Bet365 este o familie de sporturi online, cazinou. , site de pariuri pe poker și bingo.
 • Până la 200 USD în credite pentru pariuri pentru clienții noi (se aplică T&C)
 • Bonus în numerar la toate biletele Parlay câștigătoare
 • 100% până la 150 C$ (Cod bonus: WFUNBETSBCA)
Veterani de pariuri în afaceri, 888sport a fost înființată în 1997 și a crescut constant într-un furnizor de top de jocuri de noroc online de calitate.
 • Laser concentrat pe opțiunile de pariuri sportive
 • Bonus de înscriere 100% - Până la 250 USD în pariuri gratuite
 • Bonus de depozit 100% u p la 500 USD Pariu fără risc
Cu adevărat un lider global în industria de pariuri online, William Hill oferă pariuri sportive de top din 1934.
 • Aproape Century of Trusted Bookmaking
 • Sponsori ai evenimentelor internaționale majore
 • Serviciul fulgerător
 • inclusiv pariuri live.
În susținerea sloganului „Pentru parior”, 10Bet oferă o gamă largă de produse de jocuri de noroc într-un mediu de pariuri de înaltă tehnologie și fără probleme.
 • Lista masivă a piețelor de pariuri LIVE
 • 100% din bonusul de depunere inițială până la 300 USD
 • Get a 100% bonus up to $250 for your first deposit!
Oferind o acoperire extinsă a favoriților din România și internațional, LeoVegas este dedicat să ofere o experiență de top pariuri sportive.
 • Excelent portal pentru pariuri live
 • 100% Bonus la prima depunere până la 300 USD
 • 100% până la 300 C$ bonus de egalitate
Servicii bancare sigure și securizate, plus platforme de joc interesante și asistență pentru clienți 24/7, ajută la realizarea Spin Spo este o destinație preferată pentru jocuri.
 • Până la 200 $C Pariu gratuit
 • Oferă o gamă largă de piețe de pariuri

Cum evaluăm casele de pariuri sportive

Cele mai rapide plăți

Ne plac casele de pariuri sportive care se străduiesc să-ți plătească câștigurile rapid și în siguranță.

Best Bonuses

Examinăm doar casele de pariuri sportive unde veți găsi bonusuri mari și pariuri gratuite.

Depunere ușoară

Pariurile noastre sportive acceptă depuneri cu Visa, Interac , Bitcoin și multe alte metode.

Toate sporturile

Vă oferim cele mai bune cote pentru ligi mari de la NHL la NBA și cai la sport.

Securitate și Încredere

Pariurile noastre sportive au protejat toate informațiile confidențiale prin SSL (Securizat Socket Layer).

Client Su pport

Contactaţi Asistenţa pentru a găsi cote, răspunsuri la întrebările dvs. şi uneori chiar bonusuri ascunse.

Actualizări legale pentru pariuri din Teritoriile de Nord-Vest

Deșipariurile sportive cu un singur joc au fost permise la nivel național, acest lucru nu înseamnă că fiecare provincie și teritoriu își va deschide piețele. Teritoriile de Nord-Vest au decis, deocamdată, să nu facă acest lucru.

Pariurile sportive cu un singur joc nu sunt legale în Teritoriile de Nord-Vest. Acest lucru se poate schimba, dar având în vedere atât de multe provincii și teritorii care urcă imediat la bord, ne putem imagina că NWT ar putea dura ceva mai mult.

Cum să joci de noroc în Teritoriile de Nord-Vest

În ciuda Absența echipelor sportive profesioniste și o populație rară, Teritoriile de Nord-Vest găzduiește unii dintre cei mai pasionați fani ai sportului și pariori. Și acum, cuamendamentul la pariurile cu un singur joc înTeritoriile de Nord-Vest și țara în ansamblu, comunitatea de pariuri din provincie este probabil să crească.

Șijocurile de noroc în Teritoriile de Nord-Vest nu au fost niciodată mai ușoare datorită RomânieiSportsBetting.ca care oferă un punct unic- cumpără toate cele mai bune case de pariuri sportive online.

Aceste cărți sunt deschise oricui din Teritoriile de Nord-Vest și îndulcesc potul oferind un bonus de înscriere pentru jucătorii noi. Cel mai bine, vă permit să pariați pe multe sporturi diferite, de la favoritele României, cum ar fi hochei pe gheață și baseball, până la sporturi globale emergente, cum ar fi MMA și esports.

În mod tradițional,Loteria NWT este responsabilă pentru toate jocurile de noroc acțiune de aici. Sediul lor se găsește în Yellowknife, capitala teritoriului și orice magazin care speră să fie vânzător de jocuri de noroc trebuie să-și cumpere licențele de aici.

The Northwest Lottery și Northwest Proline|| |1790 have been the only local sports opțiuni de pariere aici. Și, deși sunt deservite, casele de pariuri sportive online oferă doar o mulțime de mai multe opțiuni.

În plus, când afară este un frig de moarte, este mult mai multsă stai acasă și să te bucuri de pariuri sportive. o ciocolată caldă și snuggies.

Cum să pariezi pe sporturi în teritoriile de nord-vest

Puteți paria cu sporturi în Teritoriile de Nord-Vest dacă respectați toate reglementările impuse atât de casele de pariuri sportive online, cât și de Loteria NWT.

Aceasta include să fiide peste 18 ani, având o adresă de e-mail și/sau verificarea identității dvs. cu un act de identitate cu fotografie valid emis de guvern.

În unele cazuri, este posibil să fiți, de asemenea,să fie necesar să furnizați dovada adresei (rar) și un extras de cont bancar sau un control al creditului. Depinde în mare măsură de casa de pariuri sportive online la care te înscrii.

Când vine vorba de Northwest Proline, este ca și cum ai cumpăra țigări sau alcool: arată-ți actul de identitate pentru a dovedi că ești major și funcționarii ar trebui să aibă fara probleme. Asigurați-vă că citiți și înțelegeți regulile când pariați pe Proline sau când jucați online.

Cândjucați cu case de pariuri sportive online, faceți-vă diligența necesară până la || |1819comparing the books. Aceasta înseamnăsă le citești recenziile și să le folosești pentru a compara avantajele și dezavantajele fiecăruia. Dar dacă vrei să fii meticulos, deschide aceste cărți în diferite file sau ferestre și vezi.

Câțiva factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți cartea sunt eficiența, șansele și promoțiile acesteia.

Vrei să vă asigurați că cărțile au un aspect complet funcțional șieasy-to-navigate interface atât pentru site-urile desktop, cât și pentru cele mobile. Verificați pentru a vedea dacă oferă cote devreme și dacă sunt cote bune care reflectă piața. Și, de asemenea, fii atent la ce fel de promoții oferă.

Restrângeți opțiunile concentrându-vă pe ce fel de sport doriți să pariați.Găsiți casa de pariuri sportive care oferă cele mai bune cote, cele mai multe piețe și cele mai bune promoții pentru acest sport. Diferitele cărți se vor concentra pe sporturi diferite, chiar dacă toate oferă cote pentru toate sporturile.

Comparați pariuri sportive pentru cele mai bune oportunități de pariere din NWT

Pe bazacompararea caselor de pariuri sportive, opțiunile Loteriei Northwest sunt simple și limitate. Cu casele de pariuri sportive online, va trebui săexaminați cu atenție fiecare.

Unul dintre primele lucruri pe carecomparați este bonusurile, după cum am menționat. Majoritatea caselor de pariuri sportive oferă un bonus de înscriere, dar toate diferă în ceea ce privește denumirea. Unele cărți oferă bonusuri în numerar de până la 500 USD pentru a egala depozitul dvs. Majoritatea vor oferi până la 200 USD.

În al doilea rând, va trebui săcomparați campaniile și promoțiile oferite de cărți. După cum am discutat, cărțile oferă aceste promoții în funcție de sport. Campaniile și promoțiile tind să se desfășoare în același timp cu începerea sezonului. Principalele ligi sportive: NFL, MLB, NBA, NHL și ligi de fotbal se desfășoară de la sezon la sezon, la fel ca promoțiile corespunzătoare.

Și în timp ce Loteria NWT ține un capac strâns pe scena pariurilor la nivel local, online casele de pariuri sportive sunt puțin mai liberale. Veți putea juca folosind mai multe moduri de depunere a banilor, inclusiv folosind bitcoin.

Pariurile sportive Bitcoin sunt un lucru în România chiar dacă Loteria Nord-Vest nu acceptă asta ca formă de plată. Dar unele cărți precum Bodog preferă această metodă și este, de asemenea, cea mai rapidă plată pe care o poți accesa. Cu toate acestea, unele cărți încă nu acceptă bitcoin.

Într-o notă suplimentară, va trebui să fii un utilizator Bitcoin verificat pentru a începe să gestionezi moneda.

Alte forme de plată pe care le puteți utiliza includ carduri de credit, mandate de plată și datorii de la terți. Sunt, de asemenea, forme rapide de plată.

Cele mai bune case de pariuri sportive din teritoriile de nord-vest

The Cel mai bun lucru despre casele de pariuri sportive online din Teritoriile de Nord-Vest este că nu diferă în ceea ce privește serviciul lor de atunci când deservesc alte provincii sau teritorii la fel ca un naționalLoteria sportivă în România. Aceste cărți, atâta timp cât NWT este eligibilă, vor oferi același tip de serviciu legitim.

The absența echipelor sportive sau a evenimentelor din NWTnu înseamnă lipsă de entuziasm sportiv în teritorii. În plus, cu ierni lungi și grele și fără multe de făcut, cei mai mulți locuitori s-ar ține de pub-urile lor locale sau stăteau acasă și urmăreau sporturi.

Și datorită magiei tehnologiei moderne, este ușor de prins. orice fel de sport. Acesta este motivul pentru care casele de pariuri sportive online acoperă toate sporturile mari.

Hochei pe gheață

Hocheiul pe gheață este principalul sport al României iar NHL este regele de necontestat aici, în nord. Casele de pariuri sportive online oferă o mulțime de opțiuni de pariere, de la presezonul NHL până la finala Cupei Stanley. Acestea acoperă, de asemenea, ligi de hochei pe gheață non-NHL și evenimente precum KHL, World Juniors și World Cup of Hochei.

Piețele pentru hochei pe gheață sunt, de asemenea, abundente și includ „Linia România” aka „ Puck line”, care este ca și punctul de răspândire al hocheiului pe gheață. Această piață unică are o strategie alternativă și adaugă o întorsătură vizionării meciurilor de hochei.

Fotbal

Pentru a atinge popularitatea hocheiului pe gheață estefotbal, ambele American şi România. NFL se bucură de un succes internațional mai mare și este un gigante al unei ligi sportive. Dar România sunt, de asemenea, îndrăgostite de CFL-ul local, care produce niște meciuri de fotbal interesante în sine.

Cartile oferă, de asemenea, nenumărate piețe atât pentru CFL, cât și pentru NFL, de la jocurile lor de expoziție până la Grey Cup și Super Castron. Ambele evenimente strâng audiență larg răspândită și acțiune de pariuri de la coasta la coasta. Planificarea CFL să se extindă la Halifax, combinată cu NFL-ul care introduce din ce în ce mai multe jocuri în România, poate însemna doar creșterea continuă a ambelor ligi.

Alte sporturi

Alteleevenimente sportive majore, cum ar fi Finala NBA, MLB World Series, Kentucky Derby și atât de vară, cât și de Jocurile Olimpice de iarnă sunt disponibile. Ascensiunea Toronto Raptors aduce baschet și mai mare aclamație în România. Iar baseball-ul a fost de multă vreme favoritul României, iar revenirea Expos-urilor de la Montreal nu va face decât să facă sportul mai mare.

Tipuri de pariuri 

Pentru a rivaliza cu acoperirea lor sportivă suntdiferite tipuri de pariuri pe care le oferă. În timp ce Northwest Proline este aproape un joc, în care pariezi mai multe rezultate într-un singur pariu, casele de pariuri sportive online oferă oriunde, de la cote înainte de meci până la pariuri live până la futures.

Pariurile sportive online oferă, de asemenea, sute de diferite. piețe:

 • Straight-up: acesta este cel mai comun tip de pariu de făcut; pur și simplu alegeți cine câștigă jocul sau meciul (sau alegeți o egalitate/remiză, dacă este cazul); șansele aici se manifestă în trei moduri:
 • Moneyline: se manifestă ca un număr minus (favorit) sau plus (defavorizat); minus indică cât de mult pariezi pentru a câștiga 100 USD, în timp ce plus arată cât câștigi atunci când pariezi 100 USD
 • Decimală: manifestată ca zecimală; pentru a calcula câștigurile, înmulțiți pariul cu numărul zecimal
 • Fracționat: manifestat ca o fracție; calculează-ți câștigurile înmulțind-o cu fracția
 • Spreads: cunoscut în principal ca „punct spread”, aceasta este o alternativă la linia monetară; punctele de handicap sunt alocate ambilor concurenți și oricine câștigă, după adăugarea sau scăderea handicapurilor, câștigă pariul; spre deosebire de linia monetară, cotele aici sunt stabilite la par pentru ambele
 • Peste/Sub (Totale): spre deosebire de pariarea pe un câștigător, puteți paria pe suma totală de puncte/ goluri/ alergări ambele echipe/jucători vor marca în cadrul evenimentului; ca și spread-ul, această propunere 50/50 are ca rezultat cote par pentru ambele părți
 • Propoziții: un pariu exotic, acesta este un pariu secundar pe care îl faci și care se ocupă cu rezultate mai specifice ( ca o anumită cantitate de puncte pe care un jucător va înscrie sau o echipă va câștiga) fie în timpul pre-joc, în timpul jocului sau după acesta

Loteria Teritoriilor de Nord-Vest

Cu casele de pariuri sportive online, este mai ușor să faci bani cu cunoștințele tale sportive în comparație cuLoteria Nord-Vest or the Northwest Proline. 

La pariuri, nimic nu este garantat. Dar când joci cu Loteria NWT, ei pun pachetul împotriva ta. Luați ca exemplu Northwest Proline.

The Northwest Proline este udat. Dacă faci același tip de pariu într-un pariu online, vei câștiga aproape de două ori mai mult.

Dar ceea ce face să câștigi Proline atât de dificil este sistemul său de punctare, care include o remiză. Și combină ambele pariuri de stil direct cu pariuri cu puncte sparte în propria lor categorie de punctaj.

Cu Proline,fac o discrepanță între un câștig și un câștig+. Aceasta înseamnă că echipele trebuie să câștige cu cinci sau mai multe puncte sau, respectiv, cu 11 sau mai multe puncte pentru a acoperi oricare dintre ele. Câștigând sub cinci ani contează ca o remiză.

Acest lucru este în concordanță pentru toate tipurile de sporturi sau echipe și nu se aliniază cu șansele pe care le stabilește Vegas pentru casele de pariuri sportive online, întorcând și mai mult totul.

Cu toate aceste condiții, | ||1961sports betting becomes akin to playing the lottery. Cu casele de pariuri sportive online, puteți face acest lucru și puteți face pariuri mai informate cu pariuri cu rezultat unic cu cote mai flexibile. Și cel mai bine, poți să alegi cotele de pariuri dacă selectezi casele de pariuri sportive potrivite.

Acum, dacă ești și un fan al cărților răzuibile și al loteriei, poți găsi cazinouri online de la casele noastre de pariuri sportive partenere. . Nu numai că oferă pariuri sportive, ci și cazinouri complete cu jocuri precum Poker, Ruletă și jocuri arcade.

Pariuri sportive în alte provincii


Întrebări frecvente privind pariurile sportive din Teritoriile de Nord-Vest

 • Da,jocurile de noroc sunt total legal în Teritoriile de Nord-Vest. Deși nu există cazinouri terestre, există o mare varietate de opțiuni disponibile pentru cetățeni online, cu furnizorii de pariuri sportive din România, precum și piețele PRO-LINE.

 • PRO-LINE is absolutely available și una dintre cele mai populare linii de pariuri din provincie.

  Cel mai popular tip pentru pariorii din Teritoriile de Nord-Vest este PRO-LINE pariu care le permite utilizatorilor să parieze până la 100 USD pe un pariu parley de cel mult șase jocuri. Pariorii pot paria pe victorie sau egalitate, cu numeroase selecții disponibile.

 • Teritoriile de Nord-Vest nu are restricții în ceea ce privește jocurile de noroc and with no land-based casinos, all the bettors play online.

  Ca atare, reglementările pe care trebuie să le respecte utilizatorii sunt alese de fiecare pariu, așa că merită să verificați cu casa de pariuri în cauză și să vedeți ce anume au de oferit în carnetele lor de curse.

 • Nu există cazinouri în funcțiune în prezent în Teritoriile de Nord-Vest, lăsând pariorii cu cazinouri online și furnizori de pariuri sportive pentru a juca.

 • Capitala Yellowknife are un număr de echipe sportive mai mici, dar niciuna care să concureze la un nivel de sport universitar pe care le vedem în SUA. Este, de asemenea, demn de remarcat, rarefia cetățenilor provinciei înseamnă că este puțin probabil ca o echipă să aibă un număr suficient de urmăritori pentru a garanta dezvoltarea unei echipe.

 • While the services provided by the provincia permit utilizatorilor să joace cu furnizorii online deoarece nu există cazinouri în jur, dar oferă și servicii sociale. Pentru cei care se confruntă cu jocurile de noroc, pot contacta 800 661 0830 pentru mai multe informații.

 • Paria minimă va fi depind întotdeauna de furnizorul online în cauză, deoarece unii dețin limite de depozit foarte mici, în timp ce alții necesită o cifră puțin peste ceea ce se așteaptă de la un minim. În general, minimul va fi între 2 USD și 10 USD - deși verificați întotdeauna înainte de a depune!

 • La fel ca limitele minime pe care le-am discutat înainte,limitele de depozit sunt dictate de casa de pariuri sportive pe care utilizatorul joacă, deoarece limitele variază foarte mult.

  Limitele de depozit și bonusurile sunt aspecte cheie ale unui pariuri sportive și trebuie luate în considerare și revizuite înainte de a plasa primul lor pariu. Depunerea recompensă foarte mult utilizatorii, așa că asigurați-vă că profitați din plin de ceea ce este oferit!

 • Cea mai bunăcea mai bună pariuri sportive este un lucru dificil de găsit, deoarece cotele și piețele variază de la una la alta, ceea ce înseamnă că cea mai bună pariuri sportive este o întrebare subiectivă. Totuși, ceea ce putem face estesă vă recomandăm unii dintre furnizorii de pariuri sportive de top chiar acum.

  Pentru cetățenii din Teritoriile de Nord-Vest, există o varietate dintre casele de pariuri sportive grozave din care puteți alege, precumSports Interaction (SIA) șiPowerPlay sunt ambele alegeri de top.

 • Orașul Yellowknife este capitala provinciei, dar chiar și în Yellowknife, nu există competiții de echipe și de nivel superior de sport în România, nici în America de Nord.