$
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Legile jocurilor de noroc în România 2021

Alberta Sports Betting 2021

Tot ce vrei să știi despre pariurile sportive din Alberta este disponibil pe această pagină...
16 noiembrie 2021
Alberta Sports Betting 2021

Loteria Atlanticului Pariuri Proline

Activează în Nova Scotia, New Brunswick și Insula Prințului Eduard, Atla...
03 noiembrie 2021
Atlantic Lottery Proline Betting

Pariuri sportive din Manitoba 2021

Dacă locuiți în Manitoba și doriți să pariați pe sport, ați venit la r...| ||626
Nov 17, 2021
Manitoba Sports Betting 2021

Pariuri sportive din New Brunswick 2021

Dacă aveți peste 19 ani, aveți multe opțiuni pentru sporturile din New Brunswick b...| ||632
Nov 04, 2021
New Brunswick Sports Betting 2021

Pariuri sportive în Newfoundland și Labrador

Fie că este vorba despre istorie, oameni sau peisaj, Newfoundland și Labrador...
16 noiembrie 2021
Newfoundland And Labrador Sports Betting

Pariuri sportive Loteria Nunavut

În timp ce teritoriul este mic ca populație și nu găzduiește niciun sport profesionist...
19 noiembrie , 2021
Nunavut Lottery Sports Betting

Ontario Sports Pariuri 2021

Ontario este cea mai populată provincie din România și este, de asemenea, cea mai bună...
18 noiembrie 2021
Ontario Sports Betting 2021

Pariuri sportive din Insula Prințului Eduard 2021

Asemănător cu mulți juriști provinciali ictions, Prince Edward Island loteries in...
19 nov 2021
Prince Edward Island Sports Betting 2021

Quebec Sports Betting 2021

Quebec este mecca pariurilor sportive din România, chiar și după noua indemnizație...
15 noiembrie 2021
Quebec Sports Betting 2021

Pariuri sportive Saskatchewan 2021

Ca carnea în sandvișul din trei provincii de prerie din România, flancat...| ||668
Nov 16, 2021
Saskatchewan Sports Betting 2021

Pariuri sportive în Columbia Britanică și jocuri de noroc 2021

Ca a treia provincie cea mai populată din România, BC este plină de sporturi turbate c.. .
13 decembrie 2021
Sports betting in British Columbia And Gambling 2021

Pariuri sportive în Teritoriile de Nord-Vest

Un ghid complet despre loteria NWT și alte servicii de jocuri de noroc.
Nov. 16, 2021
Sports betting in Northwest Territories

Pariuri sportive în Nova Scotia 2021

Locuitorii de pe coasta de est se bucură de acces la o gamă largă de servicii de pariuri...
17 noiembrie 2021
Sports betting in Nova Scotia 2021

WCLC Sports Select Betting

Furnizori de pariuri Sports Select, Western România Lottery Corporation...
17 noiembrie 2021
WCLC Sports Select Betting

Yukon Sports Betting 2021

The sma În cele mai multe dintre cele trei teritorii ale României, Yukon este un loc fără ...
17 noiembrie 2021
Yukon Sports Betting 2021

În general,toate formele de jocuri de noroc sunt ilegale în granițele României. Dacă nu este licențiat sau gestionat de o autoritate guvernamentală, nu există strict jocuri de noroc, în special pariuri sportive online, precum și cazinouri terestre și opțiuni caritabile, cum ar fi bingo și tombole. La nivel federal sau provincial,jocurile de noroc sunt permise prin sistemul de pariuri propriu al României. Aceste sisteme se schimbă de la o provincie la alta, așa că merită întotdeauna să verificați care este legalitatea pariurilor de la o provincie la alta.

Pariuri sportive legale Subiecte abordate în această pagină

Am menționat anterior că jocurile de noroc sunt disponibile prinCompaniile de loterie teritoriale și provinciale proprii ale României. However, sports betting is technically not allowed. Depending on where you reside, most Românias can walk down to the corner store and bet on sports via the local company. In some cases, bettors are even able to wager on sports online. Regardless as to whether a bettor wagers in-store or online, the betting ticket they use must include at least two games, with all picks made correctly in order to win (this type of wager is known as a parlay).

Proiectul de lege pentru pariuri sportive din România C-218 - Cronologie actualizată

Camera Comunelor

Senat

Măgarul Regal ent

Guvernul va stabili o dată de lansare

Sus

Ce provincii au pariuri sportive legale?

Pariurile sportive online în România sunt disponibile doar într-o capacitate limitată. Fiecare provincie are reglementări diferite privind pariurile sportive online și cu amănuntul. Pariurile pe sport sunt legale în România, dar cu restricții majore în comparație cu alte țări. Cu modificările recente pentru a permite pariurile sportive cu un singur joc în România, deocamdată, am văzut schimbări majore.Pariurile sportive online sunt permise numai în șapte provincii:

 • Columbia Britanică
 • Noua Scoție
 • Nou Brunswick
 • Newfoundland and Labrador
 • Insula Prințului Edward
 • Ontario
 • Quebec

Desigur, chiar dacă pariorii sunt capabili să parieze online, există încă restricții majore care fac ca pariurile sportive offshore să fie preferate. Deocamdată, nu putem confirma dacă alte provincii se vor adăuga pe lista de mai sus.Parierii sportive offshore profită de acest decalaj pe piață și oferă pițe excelente de pariuri sportive pariorilor din România.

Sup

Pariuri sportive cu un singur joc România

Pariurile sportive cu un singur joc sunt legale în România. Guvernul național permite acum oficial provinciilor să adopte și să reglementeze pariurile sportive cu un singur joc.Începând din august 2021, nu mai este ilegal. asta nu înseamnă că fiecare provincie și-a deschis cu ardoare piețele.

Unele provincii, cum ar fi Ontario, Quebec și Columbia Britanică, care aveau deja unele dintre cele mai mari industrii de pariuri sportive, s-au grăbit să adauge această posibilitate. Alții sunt mai reticenți. Consultați paginile noastre de pariuri din provincie pentru cele mai recente actualizări legale privind pariurile sportive pentru fiecare provincie și teritoriu România.

Sus

Offshore Sports Betting România

Pariurile offshore sunt principala sursă de pariuri în România, cu uncheltuit de 14 miliarde de dolari prin intermediul acestor furnizori în anul 2020. În mod uimitor, aceste cifre nu au fost un catalizator al schimbării, țara fiind fermă în privința pariurilor Parlay ca singura opțiune viabilă de pariuri sportive pentru jucătorii din țară. Casele de pariuri sportive offshore sunt disponibile pe scară largă, anumite case de pariuri sportive concentrându-și întregul serviciu pe jucătorii din România și au avut mult succes în acest sens. Deși există adesea multe discuții despre modificările aduse legii, încă nu a existat nicio schimbare semnificativă. Pariorii așteaptă cu nerăbdare o formă de schimbare.

 • Joacă online acum
  Cele mai bune site-uri de pariuri din România
 • România are o istorie lungă de jocuri de noroccă poate fi urmărită până la indigenii care pariau pe jocul cu bățul Slathal. Acest lucru s-a întâmplat cu mult înainte ca John Cabot și Crew să aducă pariurile cu cărți în România în 1497. Legalizate cu peste patru decenii în urmă, fanii pariurilor sportive din România au jucat scheme de loterie reglementate de guvern din 1976. Mai jos listăm opțiunile de pariere pentru fiecare provincie.

  Prezentat de cinci organisme de reglementare, membri Interprovincial Lottery Corporation loteria sportivă România opțiunile de pariuri urmează concepte similare. Acestea includ ratele de rentabilitate, piețele oferite, cotele și prețurile de pariuri, plus structuri de pariuri precum parlay-uri forțate. Atlantic România, Quebec, Manitoba și BC au opțiuni online administrate de guvern.

 • Joacă online acum
  Interacțiune sportivă Recenzie
  BONUS 500$
 • PROLINE în unele provincii, Sport Select în altele, plus loterii sportive Mise-O-Jeu în Quebec;oferă opțiuni de handicap sportiv în România. Societățile de loterie din Atlantic România, Quebec, Ontario, Vestul României, plus Columbia Britanică, oferă pariuri sportive, cazinouri, loterie și bingo. România primește alegeri mult superioare online.

  Aici, la România Sports Betting,ne stăm la înălțimea numelui nostru, îndrumând România către acțiuni de jocuri de noroc offshore de nivel superior . Recenziile site-ului nostru de pariuri recomandă cea mai bună acțiune de pariuri sportive, cazinouri, cai și poker. De asemenea, direcționăm pariorii Canuck către cele mai bune programe de recompensă pentru jucători online, plus site-uri care oferă fairplay și metode bancare sigure.

 • Joacă online acum
  Bodog Recenzie
  BONUS 400$
 • Sus

  Pariuri la loteria sportivă provincială în România

  Schemele de loterie sportive, o formă de jocuri de noroc care includeelemente de șansă și necesită pariuri pe bani reali, sunt oferite în toată România. Disponibil online în unele provincii și la chioșcurile de loterie de pe uscat doar în altele, platforme precum PROLINE și Sport Select oferă acțiuni limitate de pariere. Cu fiecare opțiune - sunt implicate unele complexități.

  Când vine vorba de pariuri sportive, fiți avertizat că opțiunile de loterie sportive provinciale oferă piețe limitate, oferă cote care rămân stagnante odată postate, plus vin cu temutul acumulator forțat cerința de pariuri. Deși sunt comune în pariurile pe fotbal, cotele opțiunii TIE sunt adăugate și la multe scheme de loterie pentru fotbal, baseball și hochei.

 • Joacă online acum
  Bet365| ||936 Review
  BONUS 200$
 • Fie că se joacă online, la chioșcuri de loterie sau în cazinouri, România trebuie să aibă vârsta legală în provincia de reședință pentru a participa la jocurile de noroc active în România. A avea un cont bancar este util atunci când pariezi, nu? Biletele de loterie sportive provinciale pot fi achiziționate cu un card de debit bancar, plus cărți de credit populare și numerar, la o varietate de magazine de vânzare cu amănuntul.

  Meciuri de la NHL, NFL, NBA și NHL, plus MMA, NCAA, acțiunea de fotbal și golf, sunt piețe comune acoperite de vânzătorii de loterie sportive interprovinciale. Deși nu sunt la înălțime cu acoperirea de pariuri sportive offshore, jucătorii din BC, Manitoba, Quebec și Atlantic România au acces la o varietate mai largă de piețe de pariuri decât restul României.

   

  Sus

  Ce sisteme de loterie sportive din România sunt disponibile

  La fel de variate precum provinciile și teritoriile din România, care au toate propriile puncte de vânzare,opțiuni de pariere terestre sunt abundente în Marele Nord Alb. Acestea includ cazinouri precum River Rock Resort din Vancouver, acțiuni fantastice de pariuri pe piste de curse de cai precum Woodbine din Toronto, precum și numeroase chioșcuri de loterie sportive din fiecare oraș.

  Strict reglementat de guvern,Loteriile sportive din România sunt disponibile în câteva forme diferite. Pariorii din Atlantic România și Ontario pariază pe platformele Pro-Line, în timp ce cebeceenii pariază pe schemele de loterie sportive Mise-O-Jeu. Provinciile și teritoriile Prairie se ocupă de opțiunile Sport Select în timp ce PlayNow este oferit în Manitoba și Columbia Britanică.

  Iată membrii Interprovincial Lottery Corporation:

  • Loto-Quebec (LC)| ||971
  • Atlantic Lottery Corporation (ALC)
  • Corporația Loteriei Columbia Britanică (BCLC)
  • Western România Lottery Corporation (WCLC)
  • Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG)

  Membri ai unei familii mari și însărcinați cu protejarea „Iazurilor de pariuri de aur” din True North de invadatori,guvernul menține un control foarte strict asupra tuturor produselor de jocuri de noroc oferite în România. Acestea includ diverse forme de pariuri sportive care sunt disponibile la benzinării, magazinele din colț și centrele comerciale din nordul adevărat.

  În timp ceplatformele de joc variază în funcție de jurisdicție, toate oferă unele un fel de direct, împotriva spread-ului și a opțiunilor de pariuri sportive totale ale jocului. Pariurile la piscină, în care jucătorii aleg câștigătorul a până la 15 concursuri pentru un cost fix, este o ofertă de grup. Participanții cu cele mai corecte alegeri împart banii din bazin. Pariurile aproape prop sunt de asemenea disponibile.

  Verificând o carte de joc WCLC, ofertele Proline au fost limitate la 40 de pariuri în ziua în care am scris acest articol. Navigand la România online original Bodog, lista a fost prea numeroasă pentru a fi numărată, dar au ajuns la peste 50 numai la opțiunile de fotbal LIVE în joc. Având în vedere marilebeneficii ale offshoresite-uri de pariuri – este înțelept să evitați Loteriele Sportive din România.

  Jucătorilor li se reamintește că singuri - pariurile sportive sunt încă ilegale în România.Asta înseamnă că fiecare pariu necesită minim două sau trei selecții per bilet. Numărul de alegeri necesare depinde de platforma jucată și de furnizorul care oferă acțiunea. Pariurile minime sunt de 2,00 USD, iar maximele de pariere variază în funcție de jurisdicție.

  Deși nu sunt asociate cu loteriile sportive administrate de guvern, echipele all-pro oferă diverse concursuri și promoții bazei lor de fani| ||999. We outline some of the offers below and the details are posted on team websites and social media platforms. Românias can also win $1 million during NHL and CFL games via the Safeway “Score & Win” promotion.

  Sus

  Ce provincii din România oferă cele mai bune pariuri la loterie sportivă?

  Schemele de pariuri sportive la loterie sunt disponibile pentru oricine, în orice provincie sau teritoriu, la toate chioșcurile terestre. Pariurile online sunt deschise doar jucătorilor care locuiesc și se află fizic în provincia care oferă acțiunea. Asta înseamnă că, dacă un rezident al BC se află în Jasper, Alberta, care se află la doar câteva mile de granița BC, nu poate paria pe sistemul PlayNow.

  Aplaudă echipele CFL, NBA, NHL, MLB și MLS,Româniile iubesc sportul și le place să parieze pe acțiune. De asemenea, nu uitați de meciurile incitante din România Premier League pe care Bet365 le acoperă ca o mănușă. Liniile de dinainte de joc, pariurile LIVE în timpul meciului, plus viitoarele campionate și elementele de recuzită, ar trebui să fie toate faruri care să-i ghideze pe Canucks către magazinele de pariuri online.

  Fie în Cape Spear, Newfoundland, jucând jocurile ACL ProLine Stadium sau în Victoria. , Columbia Britanică, pariând pe acțiunea BCLC PlayNow, loteriile sportive controlate de guvern sunt oferite de la mare la mare în România. Deși recomandăm cu căldură furnizorii de pariuri online de top CSB – Consultați scena jocurilor de noroc din România prezentată mai jos.

  Sus

  Loteria sportivă Ontario PROLINE (OLG)

  Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG) reglementează activitățile de pariuri în provincia Heartland.Ontario fanii sportului au o mulțime de opțiuni LIVE de vizionare a jocurilor. Raptors, Blue Jays, Toronto FC, plus Maple Leafs și Senators, au sediul în Ontario. Redblacks, Tiger-Cats și Argonauts, sunt echipe CFL care găzduiesc cea mai mare provincie din România.

  Renumitul circuit Woodbine Racetrack este locul principal de curse de cai din România

  Disponibil doar la comercianții de loterie, PROLINE , Point Spread, Pools și Props sunt patru opțiuni principale de pariuri oferite de OLG. Există numerar de câștigat, deoarece site-ulPROLINE arată jucătorilor cu „cecuri” de până la 30.000 USD pe pool-uri și 25.000 USD pe pariuri cu punct spread. Împreună cu peste 70 de cazinouri concrete  – PLAYOLG.ca oferă acțiune de cazinou online LIVE. OLG oferă acum atât pariuri sportive acumulatoare, cât și pentru un singur joc.

  Sup

  Loteria sportivă Quebec Mise-o-jeu (LQ)

  Operată deLoto-Québec,rezidenții din La Belle Province primesc unele dintre cele mai bune acțiuni de pariuri din România. Încă trebuie să urmeze regula parlay forțată pentru două pariuri minime,Loteria sportivă Mise-o-jeu este oferită online rezidenților permanenți din Quebec care au un cont Espacejeux. Mise-o-jeu este, de asemenea, oferit oricărei persoane cu vârsta peste 18 ani la chioșcurile de loterie, unde pot plasa atât pariuri parlays, cât și pariuri directe.

  Habilitatorii de cai pariază pe ponei de la hipodromul Trois-Rivières

  Elimină cotele nefavorabile și cotele TIE obligatorii, iar Mise-o-jeu este un site decent.În timpul sezonului NHL 2018-19, un Quebecor a câștigat 125.000 dolari și a fost încoronat Campion NHL Pool. Montreal Impact (MLS) Românias (NHL) și Alouettes (CFL), plus zece destinații de joc de sloturi și poker, au sediul în Quebec.

  Sus

  Alberta Sports Select Lottery (WCLC) )

  Alberta Liquor Gaming și Cannabis reglementează jocurile de noroc din Wild Rose Country în colaborare cu Western România Lottery Corporation. Site-ul de informații arată câștigători ProLine și Pools de la 12.000 la 33.000 USD, dar adesea ne întrebăm de ce jucătorii pariază pe schemele Alberta Sports Select. Chiar și cu pariurile într-un singur joc acum permise, cotele slabe și pariurile limitate la 100 USD nu sunt atrăgătoare.

  Century Downs Racetrack & Casino din Balzac este un loc de top pentru cursele de cai din Alberta

  Acasă la Edmonton Oilers și Eskimos, plus Calgary Flames și Stampeders pariurile online nu sunt disponibile sub nicio formă într-una dintre cele mai sportive provincii din România. Da, chiar și pe vreme de -31 de grade, Albertanii trebuie să se îndrepte către un magazin pentru a cumpăra bilete. Slot, poker și jocuri de masă sunt abundente, deoarece 28 de cazinouri sunt răspândite în 12 orașe diferite.

  Sus

  Loteria Saskatchewan Sports Select (WCLC)

  În produsele Land of the Living Skies, Western România Lottery Corporation sunt vândute deSaskatchewan Lotteries Corporation. Împărtășită cu Alberta, plus teritoriile de nord, pariorii sunt plini de scheme de pariere Sports Select din epoca dinozaurilor. Chiar și cu pariurile cu un singur joc în Saskatchewan care se vor deschide în 2022, nu glumim oameni buni, creioane stupoase și toate; chioșcurile de loterie sportivă trebuie puse în trecut.

  Marquis Downs din Saskatoon găzduiește acțiuni LIVE de pariuri pe ponei în Saskatchewan

  Nu sunt disponibile pentru cumpărare online este o grevă majoră împotriva Proline și Point din prerie Spread opțiuni de pariere. Cotele stagnante, piețele limitate și lipsa confortului ar trebui, de asemenea, să determine „Rider Nation” să parieze online. Există nouă cazinouri, cu peste 3.000 de aparate de slot, în casa celor 4x campioni CFL Grey Cup Saskatchewan Roughriders.

  Sus

  Manitoba Sports Lottery (BCLC)

  Residents in the Postage Stamp Province also have access to online betting offered by Manitoba Liquor & Lotteries. Fanii Winnipeg Jets (NHL) și Blue Bombers (CFL) au jucat BCLC PlayNow.com la pariuri sportive, la cazinou și la jocuri de poker din 2013. Ei permit chiar și acum pariurile cu un singur joc în Manitoba. Acesta este un lucru foarte bun, deoarece unii oameni rareori pleacă de acasă în timpul iernilor din Manitoba.

  Manitoba Jockey Club prezintă curse de cai la Assiniboia Downs din Winnipeg

  Deschis tuturor rezidenților permanenți din Manitoba, dar nu oameni buni care locuiesc la câteva mile depărtare în Yorkton, SK, Manitoba mai vinde cumva și produse WCLC. Este sigur să presupunem că vânzările au scăzut de la sosirea platformei de jocuri BLCL. Când Patrik Laine a marcat cinci goluri (24.11.18) un fan Jets a câștigat 1 milion de dolari la promoția Safeway Score & Win.

  Sus

  Nova Scoția PROLINE Sports Lottery (ALC)

  Rezidenții Ocean Playground din România pariază pe produsele Atlantic Lottery Corporation oferite deNova Scotia Gaming Corporation. Pescarii de homari, pe bărcile lor în Golful Fundy, pot paria pe platforma ALC STADIUM•BETS. După o dimineață câștigătoare, în care se năvăleau în capcane pline, ei pot paria cu dispozitive mobile populare în timp ce se bucură de prânz. Cu toate acestea, pariurile cu un singur joc nu sunt încă permise la Nova Scotia Proline.

  Inverness și Truro găzduiesc curse de cai LIVE în Nova Scoția

  Varând, de la 10.000 la 60.000 dolari,PROLINE plătește niște sporturi mari premii de pariuri. Se apropie vremuri interesante, deoarece Halifax, NS găzduiește a zecea franciză România Football League. Atlantic Schooners se va alătura Diviziei de Est CFL și va începe să joace în sezonul 2021. Halifax și Sydney găzduiesc cele două cazinouri principale din Nova Scoția.

  Sus

  Loteria sportivă PROLINE din Newfoundland and Labrador (ALC)

  Atlantic Lottery Corporation oferă pariuri sportive în Newfoundland și Labrador. Nu la fel de puternic ca PlayNow și Mise-o-jeu Sports, ACL oferăPRO•LINE STADIUM•BETS plus scheme de pariere Fantasy și Futures. Nord-American Big Four plus MMA, fotbal, golf și tenis sunt cele mai importante sporturi oferite pariorilor de pe coasta de est a României. Acum puteți plasa atât drepte cât și parlays la Newfoundland and Labrador Proline.

  New Brunswick PROLINE Sports Lottery (ALC)

  Parătorii din The Picture Province joacă opțiunile de pariere ale Atlantic Lottery Corporation sub îndrumareaNew Brunswick Loteries|| |1123 and Gaming Corporation. Casino New Brunswick in Moncton, and the Grey Rock Casino in Edmundston, offer poker, table games, and slot action. Exhibition Park Raceway, in Saint John, is the premier LIVE horse betting venue.The sports lottery. isone. of the many across România to add single-game sports betting in August 2021.

  Loteria sportivă PROLINE din Insula Prințului Eduard (ALC)

  Fanitorii sporturilor din Insula Spud pariază pe opțiunile ALC oferite deLoteriile Insula Prințului Eduard Comisia. Deși PEI este cea mai mică provincie din România, rezidenții au acces la o mulțime de oportunități de jocuri de noroc, inclusiv pariuri sportive cu un singur joc. Pe lângă loteriile sportive, pariorii își pot juca jocul și la Charlottetown Red Shores Racetrack & Casino și la Summerland Casino.

  Sus

  Nunavut Sports Select Sports Lottery (WCLC)|| |1135

  Bettors in The Land of the Midnight Sun play WCLC products offered by NWT și Nunavut Loteries. Sună ca un record blocat, nu putem să recomandăm cu bună conștiință opțiunile Sport Select găsite la chioșcurile de loterie din Nunavut. De la cerințele de pariuri înclinate la case la cote îndoielnice și o lipsă totală de confort, ocoliți schemele WCLC. În loc să vă ocupați de jocurile obligatorii la Nunavut Sports Select Sports Lottery, consultați acțiunea incitantă de la furnizorii de pariuri online de top CSB.

  Northwest Territories Sports Select Lottery (WCLC)

  NWT și Nunavut Loteries supraveghează opțiunile de jocuri de noroc WCLC în România's Last Frontier și au decis să nu permită pariurile sportive cu un singur joc. Fanii sportului dinTeritoriile de Nord-Vest, la fel ca toți Canuck ‘Cappers, merită mai bine. De aceea, le sugerăm cu tărie să se îndrepte către acțiuni captivante de pariuri sportive, cazinouri, poker și pariuri pe curse recomandate de experții de aici sunt România Sports Betting. Pariorii din NWT pot câștiga bani bonus pe pariuri parlay la o varietate de case de pariuri sportive offshore de top.

  Yukon Territory Sports Select Lottery (WCLC)

  De la orașe precum Old Crow din nord la Whitehorse din sud,Loterie Yukon oferă WCLC Sports Select pariorilor sportivi din nordul adevărat. Datorită ofertelor inferioare, cum ar fi nepermiterea pariurilor sportive cu un singur joc, nu ne sfiim să recomandăm case de pariuri sportive online de clasă mondială. Pariurile de acasă, de la birou sau din afara unui magazin de loterie cu un dispozitiv mobil sunt simple și sigure pe site-urile web de pariuri online. În plus, există o mulțime de piețe care nu sunt disponibile pe cardurile WCLC.

  Sup

  British Columbia PlayNow Sports Lottery (BCLC)

  Ofertele British Columbia Lottery Corporation platforme de pariuri pentru fanii sportului din Beautiful British Columbia. Fiind una dintre cele mai diverse zone urbane din România, Vancouver găzduiește Canucks (NHL) BC Lions (CFL) Whitecaps FC (MLS) plus Pacific FC în România Premier League. Oferite rezidenților BC, care au peste 19 ani și sunt fizic în provincie, BCLC PlayNow.com șiSports Action opțiunile sunt unele dintre cele mai bune din România, inclusiv recenta adăugare a pariuri sportive cu un singur joc.

  Hastings Racecourse & Casino din Vancouver oferă pariuri LIVE și Simulcast

  PlayNow oferă piețe extinse de pariere și cote sunt furnizate de Irlanda case de pariuri bazate pe Paddy Power. În timpul alegerilor prezidențiale din SUA din 2016, pariorii din BC au pariat 223.000 dolari pe Donald Trump și 427.000 dolari pe Hillary Clinton.Susținătorii lui Trump au împărțit 837.000 USD când a șocat lumea și a câștigat. Acestea fiind spuse, parlay-urile forțate rămân un dezavantaj major. River Rock Casino Resort din Richmond este cea mai mare casă de jocuri de noroc din vestul României.

  Sus