#SCCL2020
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Who will win the 2020 MLS Cup?

Cine va câștiga Cupa MLS 2020?

Sezonul regulatsezonul regulat începe în ultima zi a lunii februarie|| |635, apoi avem peste șapte luni de acțiune MLS înainte de a afla cine va fi încoronat campioni în Cupa MLS 2020. Listele au fost asamblate și echipele se vor familiariza bine în pre-sezon.

Calitatea ligii se îmbunătățește constant, ceea ce face dificil de spus cine va ieși pe primul loc în MLS 2020.. Dar, pe măsură ce lucrurile vor începe, vom afla rapid care echipe au fost productive în extrasezon.

Să aruncăm o privire la ce echipe ar putea fi campioni.

 

LAFC (4.00)

LAFC a luat cu asalt Conferința de Vest anul trecut, câștigând-o la o distanță clară. Au avut ghinion în playoff-urile MLS, pierzând în fața campionilor MLS, Seattle Sounders.

Dar vor fi înfometați să modifice acest sezon în acest sezon.Ei intră ca favoriți fierbinți pentru a câștiga competiția în 2020. O echipă care promovează jucători precum Carlos Vela și Diego Rossi justifică șansele favorabile pentru The Black and Gold.

LAFC a semnat un număr de jucători, inclusiv câțiva mijlocași uruguayeni, pentru a sprijini acolo echipă.Dar accentul nu s-a pus pe semne de marcaj, ci pe aducerea actualilor jucători în echipă și maximizarea potențialului unei liste deja excelente.

General managerul John Thorrington s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni manageri din ligă. A cumpărat jucătorii potriviți și i-a dezvoltat bine.tânărul prospect uruguayan Brian Rodriguez este unul de urmărit.

Luați LAFC pentru a câștiga Cupa MLS 2020.

LAFC| ||692 To win the 2020 MLS Cup
4,00
Betway

 

Seattle Sounders (8.00)

The Seattle Sounders a luat Cupa MLS în 2019 și va încerca să o repete în acest sezon. În ciuda faptului că au câștigat anul trecut, Sounders sunt pe locul trei favoriți cu majoritatea caselor de pariuri.

Seattle a avut un sezon grozav și a fost campioni meritați. Dar pur și simplu nu au profunzimea în echipă, în comparație cu alte echipe. Deși am văzut asta în Anglia cu Leicester, nu este întotdeauna vorba despre calitatea jucătorilor.

L-au pierdut pe Victor Rodriguez cu Elche CF în extrasezon, dar au adus un număr de jucători noi și și-au dat demisia. împrumutați. Miguel Ibarra, Alex Roldan și João Paulo vor împrospăta echipa și vor aduce câteva fețe noi unei părți câștigătoare a campionatului.

Conducerea echipei este o sarcină grea.Chiar și după câștigarea unei competiții majore,asigurându-vă că jucătorii sunt gata de plecare și din nou și fără a aduce prea mult proaspăt sânge, care poate tulbura restul echipei, nu este o sarcină simplă.

Alege Seattle Sounders pentru a câștiga Cupa MLS 2020.|| |749

Seattle Sounders Pentru a câștiga Cupa MLS 2020
8,00
PowerPlay

 

Toronto FC (9.00)

Roșii au terminat pe locul patru în Conferința de Est sezonul trecut, dar au reușit să obțină la finala Cupei MLS. Ei au pierdut cu 3-1 în fața Sounders, dar au dat dovadă de un spirit deosebit și de hotărâre de a depăși șansele în numeroase ocazii.

Toronto nu a avut un presezon grozav, câștigând 2 victorii în cinci jocuri|| |789. But they still have strike star Jozy Altidore pentru a le pune golurile în acest sezon. Ela reușit 12 goluri și 5 pase decisive sezonul trecut. El va fi din noucuplat cu Alejandro Pozuelo, ceea ce face un parteneriat.

Omar Gonzalez a venit la mijlocul sezonului în 2019 și a studiat nava pentru The Reds. SUAVeteranul Michael Bradley rămâne la club și va fi un atu grozav pentru echipă.

Greg Vanney și consiliul de conducere au luat-o pe 30 argentinianul Pablo Piatti de -ani. Este prea devreme pentru a spune dacă se va rezolva sau nu, dar dacă va funcționa, vor avea un alt extremist decent cu care să lucreze pe măsură ce sezonul va continua.

Mergi cu Toronto FC pentru a câștiga Cupa MLS 2020 .

Toronto FC Pentru a câștiga Cupa MLS 2020
9.00
Bet365