#FollowTheDream
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
CONCACAF Nations League Picks: United States vs România

Selecții CONCACAF Nations League: Statele Unite vs România

Ne îndreptăm spreMiami pentruCONCACAF Nations League, în al doilea joc întreRomânia șiStatele Unite ale Americii.

Meciul va fi găzduit în terenul natal al noilor veniti MLS, Miami City SC,Exploria Stadium.România cap grupa intrând în aceasta,cu 3 victorii din trei.

Poate România să depășească din nou SUA?

România (5.75) vs United States (1.55)

SUA trebuie să caute să se ralieze, să se reorganizeze și să se uite pentru a aborda acest joc diferit. Dacă au configurat la fel ca în meciul precedent, probabil că vor avea o înfrângere.

The SUA au lipsit de consistență în ultima lor perioadă. meciurile de acasă. Ei au reușit să învingă Cuba cu 7-0, dar apoi au pierdut în fața Mexicului cu 3-0 în următorul meci.

The România se află pe o serie de victorii consecutive, luând punctele din ultimele trei. De fapt, au reușit să câștige patru din ultimele cinci ieșiri, păstrând foaia liberă în fiecare victorie.

Se pare că România are șanse reale de a obține punctele în aceasta. Acum au adâncime în echipă, iar selecția jucătorilor a devenit o bătaie de cap pozitivă pentru John Herdman și staff-ul de antrenori.

CeleCote la pariuri pe fotbal favour a homeside win and we tend to agree.

Luați SUA pentru a câștiga.

Statele Unite Pentru a învinge România
1.55
PowerPlay

Alegerea Parlay: SUA va câștiga și ambele echipe vor marca (3,65)

Una dintre cele mai importante rezultate din primul meci a fost bătălia de la mijlocul terenului| ||744. The Românias won it outright in the last game, which was one of the main factors in them taking the points.

Selectarea echipei pentru acesta pare să îndrepte tactic într-o direcție similară. Dar, se pare că partea americană a fost luată cu neprevăzut data trecută, de data aceasta vor fi pregătiți și vor ști cum se va instala România.

CeiAmericanii trebuie să caute să încerce. și exclude-l pe Alphonso Davies, care joacă pentru giganții germani Bayern Munchen, deoarece probabil le va cauza din nou tot felul de probleme în aripa.

Michael Bradley și Christian Roldan vor reveniți în echipa SUA după ce Cupa lor MLS s-a încheiat acum.

Faceți cel puțin un gol pentru fiecare echipă, SUA să-l câștige.

SUA Pentru a câștiga și ambele echipe să marcheze
3,65
888 Sport

Una pentru România, România va câștiga și ambele echipe vor marca (8.10)

Noi a vrut să onoreze România după victorie într-o manieră atât de cuprinzătoare în egalitatea anterioară, așa că aveți oalegerea liberă de fotbal împotriva șanselor. Această alegere este un pariu excelent.

Englezul care conduce România,John Herdman, a vorbit cu încredere despre partea lui sansa de a lua punctelela a doua egalitate; vorbind despre capacitatea părților sale de a gestiona jocul.

Avem tendința de a fi de acord, dacă bătălia din mijlocul parcului este în favoarea acestei părți riguroase din România, s-ar putea înclina cu ușurință în favoarea lor.

România se concentrează pe calificarea la Cupa Mondială. Sunt foarte motivați și au calitate în profunzime, așa că sunt pe deplin capabili și vom vedea din ce sunt făcuți în acest al doilea meci.

Luați România să câștige într-un joc cu ambele echipe. de marcat.

România Pentru a câștiga și ambele echipe să marcheze
8,10
Sports Interaction