Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Midweek Serie A Top Picks

Cele mai bune alegeri din Serie A la mijlocul săptămânii

Pandora Hughes vă oferă toatecele mai recente sfaturi din runda de la mijlocul săptămânii din Serie A of fixtures.

The Bătălia pentru titlul Serie A este un concurs larg deschis în acest sezon, cu cel puțin patru echipe în competiție. Cu o altă rundă de jocuri care va avea loc la mijlocul săptămânii, vă prezentăm cea mai recentă actualizare de pariuri în Serie A.

Cele mai bune alegeri din Serie ASports InteractionBetwayBet99
Milan1,561,571,61
Torino5,316,005,75
Draw4,084,004,00
Lazio1,891,901,93
Fiorentina3,606,604,00
Remiză|| |6763.654,003,66
Empoli5,225,755,66
Inter1,491,501,52
Remiză4.624,054,75
Juventus1,451,451,46
Sassuolo5,676,507,00
Remiză4,66|| |7014.754,75

AC Milan v Torino, 2021-10-26

Există două moduri de a privi performanțele recente ale Milanului. Sâmbătă, au avut 2-0 în fațaBologna, care fuseseră reduse la 10 bărbați, dar au primit două goluri înainte de a câștiga în cele din urmă cu 4-2 împotriva unei echipe care până atunci scăzuseră la nouă.

Înainte de asta, ei au pierdut al treilea meci al sezonului în Liga Campionilor împotriva lui Porto, care a venit după o victorie restrânsă cu 3-2 asupraVerona., în care au trecut cu două goluri. Acest lucru indică fie o echipă care se luptă, fie o echipă care a demonstrat o mare disponibilitate de a câștiga. În orice caz, tendința lor de a scurge goluri în ultimele jocuri este o problemă și îi face o propunere riscantă la cote mai mici.

Pe hârtie, recordul lui Torino de o victorie din cinci nu este grozav, dar a jucat cu Lazio. ,Napoli și Juventus în timpul acelei runde și arată foarte puternic defensiv. Această încăpățânare îi poate ajuta să reziste adversarilor afectați de accidentări pentru care meciurile s-au acumulat.

Torino Pentru a egala cu AC Milan
4,08| ||737
Sports Interaction

Lazio v Fiorentina, 2021-10-27

Lazio au fost simbolul imprevizibilului subMaurizio Sarri| ||745 and that trend has continued in recent games. A 3-0 defeat at Bologna was followed by a convincing home win against reigning champions Internazionale and then another big defeat, at Hellas Verona.

Sunt ferit să sugerez că ar putea exista un model, deoarece stilul de joc al lui Sarri poate dura mai mult pentru a deveni a doua natură pentru jucătorii de la Lazio și ne putem aștepta ca imprevizibilitatea să continue. Totuși, ați putea argumenta că s-au simțit mai confortabil acasă împotriva părților vizitatoare care stau pe spate.

Adversarii de miercuri au fost aproape la fel de inconsecvenți, făcând un început luminos al campaniei lor, înainte de a pierde trei din patru și apoi au revenit la moduri câștigătoare împotrivaCagliari at the weekend. They are a point ahead of Lazio in the Serie A standings, but they’ve mostly struggled against the better teams in the league, losing to Roma, Internazionale and Napoli, and with Ciro Immobile in such good form, I’m siding with Lazio to get the three points in this one.

Lazio Pentru a învinge Fiorentina
1,90
Betway

Empoli v Inter Milan, 2021-10-27

Empoli se bucură până acum de un sezon bun și au dat dovadă de mult spirit în obținerea a patru victorii din nouă meciuri. Cel mai recent succes al lor a fost o victorie impresionantă cu 4-2 la Salernitana și ei intră în acest joc împotriva campionilor în vigoare pe poziția a zecea din Serie A.

În schimb, Inter Milano a suferit o perioadă frustrantă. Mai întâi a venit o înfrângere împotriva Lazio, iar apoi, în ultimul meci în Serie A, au fost ținuți cu 1-1 deJuventus. Rezultatul este că ei sunt acum al treilea și sunt la șapte puncte de ritmul stabilit de Napoli.

Așa că echipa lui Simone Inzhagi s-ar putea să nu se bucure de o echipă Empoli care a învins deja o echipă de top la Juventus. Totuși, trei dintre victoriile lor au venit pe drum, unde sunt capabili să se apere în profunzime și să lovească la pauză. Forma lor de acasă a fost mai puțin impresionantă și, în timp ce am fost tentat de egalitate, Empoli pare să fie o echipă cu totul sau nimic, fără meciuri egale până acum, așa că o victorie a Inter pare cel mai bun pariu.

Internazionale Pentru a învinge Empoli
1,52
Bet99

Juventus v Sassuolo, 27-10-2021

Începutul lor dur de campanie îi poate costa în cele din urmă o șansă realistă de a recâștiga titlul din Serie A, dar Juventus pare să fie pe drumul cel bun acum și pare un pariu solid împotrivaSassuolo aici.

Echipa lui Massimiliano Allegri a acumulat doar două puncte din primele patru meciuri, dar a câștigat patru din ultimele cinci și are un record perfect înCampioni. Liga Grupa. Ei au avut cel mai rău rezultat din egalitatea cu Inter în weekend, dar ca oaspeți, vor fi fericiți că au venit de la Milan cu un punct împotriva unei rivale de top și se îndreaptă în direcția bună.

Sassuolo intră în această egalitate de la mijlocul săptămânii în poziţia a treisprezecea în clasamentul din Serie A, ceea ce este puţin dezamăgitor, dar forma lor nu este prea rea. Toate cele patru înfrângeri au fost la un singur gol, iar două dintre acele jocuri au venit împotriva Romei și Inter.

Totuși, forma lor în deplasare este o ușoară îngrijorare, la fel ca și apărarea, care a părut puțin șubredă uneori. Acest lucru i-ar putea costa în cele din urmă împotriva unei echipe Juventus care are o mulțime de opțiuni în față și o victorie pe teren propriu pare a fi o perspectivă solidă aici.

Juventus Pentru a învinge Sassuolo
1.46
Bet99

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe fotbal

Consultațisite-uri de pariuri de top mai jos. Puteți obține cele mai recentecele mai recente cote la fotbal și cea mai bună valoare când pariați pe fotbalul european cu acești parteneri de pariuri.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive| ||1329