Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România Premier League Top Picks for Cavalry vs Pacific

România Premier League Cele mai bune alegeri pentru Cavalry vs Pacific

Celedouă echipe de top din CPL se întâlnesc joi și promite să fie o luptă fascinantă pentru fanii CPL, pe măsură ce sezonul regulat se apropie de încheiere. Să aruncăm o privire la aceste alegeri de pariuri.

Cavalerie v PacificSports InteractionBodogComeOn
Cavalerie2,852,75 2,75
Pacific2,282,202,20
Remiză3,40| ||6613.253,25

Cum este CPL Shaping Up?

A treia ediție a CPL| ||669 has had an unusual narrative, due to the pandemic, with the initial games taking place in a bubble, but the regular schedule has since been resumed and three teams: Pacific, Cavalry and last season’s winners Forge, pulling clear of HFX Wanderers pe locul al patrulea. Doar primele patru echipe se vor califica în play-off, iar sezonul regulat se va încheia pe 16 noiembrie, lupta pentru calificarea și avantajul în play-off este intensă.

Cine fac pariorii favoare pentru cavalerie v Pacific Game?

Cavalry sunt neînvins la ATCO Field în acest sezon și intră în acest joc la doar un punct în spatele Pacificului în clasament, dar pariorii par să favorizeze vizitatorii în pariurile dinaintea acestui joc. Cavaleria poate fi susținută în jurul valorii de 2,85, în timp ce Pacific sunt favoriți în casele de pariuri sportive și sunt de până la 2,28 la unele companii. Între timp, egalitatea este evaluată la aproximativ 3,40.

Ghid pentru forma recentă

De la înfrângerea lor din Ottawa la sfârșitul lunii septembrie, Cavalry a echilibrat nava cu o serie neînvinsă de cinci jocuri, deși trei dintre aceste meciuri s-au încheiat la egalitate, ceea ce nu i-a ajutat să se îndepărteze de campionii de anul trecut, Forge, care sunt doar cu un punct înapoi în clasament, cu două jocuri în mână. Ei se confruntă, de asemenea, cu o confruntare grea, deoarece ultimele lor două meciuri din sezonul regulat îi vor vedea înfruntând din nou Pacific înainte de a se îndrepta către Forge pentru meciul final.

Forma lui Pacific a fost mai inconsecventă. Au învins Valor acasă și în deplasare luna aceasta, dar au pierdut și în fața HFX Wanderers, Edmonton și Forge și, la fel ca Cavalry, se uită peste umeri, doar cu un două puncte decalaj față de câștigătorii de anul trecut. Două dintre ultimele trei jocuri ale lor sunt împotriva echipelor din jumătatea inferioară York United și Edmonton, așa că pe hârtie, ei au un meci mai ușor.

Ce spune Recordul Head to Head ?

Acești rivali s-au întâlnit până acum de patru ori în acest sezon, Pacificul câștigând două, Cavalry unul și o egalitate. Pacific și-a câștigat întâlnirea de deschidere pe 30 iulie cu 2-0 și, de asemenea, au rămas câștigători în ultimul timp în care s-au întâlnit pe 9 septembrie, când s-au întors de la un gol până la castiga cu 3-1. Singura victorie a cavaleriei a venit pe 20 august, când au rămas cu 2-1 în BC. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că trei dintre cele patru jocuri au fost pe Stadionul Starlight, iar celelalte două vor fi pe Terenul ATCO.

Cavalerie Pentru a remiză cu Pacific
3,40
Sports Interaction

Care este cel mai bun pariu pentru jocul Cavalry v Pacific?

Există o calitate semnificativă diferența în CPL între primii trei și restul, așa că terminarea în fruntea clasamentului este probabil să însemne să înfrunte o echipă mult mai slabă în primul tur al play-off-urilor.În acest moment, acel loc este pus în joc și o victorie aici pentru ambele părți ar fi un pas major către terminarea în partea de sus a grămezii. Dar este adesea cazul în fotbal că jocurile cu cele mai multe călărețuri tind să fie lucruri precaute, neplăcute, dacă teama de a pierde depășește dorința de a merge spre victorie.

Pacific sunt favoriții clar aici, dar recordul lor recent îi face o echipă pe care să se bazeze greu și, la cotele lor actuale, nu reprezintă prea multă valoare. Cavaleria, cu un meci mai dur, are un stimulent puțin mai mare pentru a obține ceva din acest joc, dar, deși sunt greu de învins, ei și-au dezvoltat un obicei de egalitate în ultimele săptămâni, patru dintre ultimele șapte jocuri terminând nivelul. Având atât de mult în joc aici, cred că acesta ar putea fi unul nepotrivit și sunt de partea remiză.

Sub 2,5 goluri
1,83| ||746
ComeOn

Pariul secundar pe jocul Cavalry v Pacific

Nouă din ultimele douăsprezece jocuri în care au implicat oricare dintre aceste echipe au văzut ambele echipe înscriind, așa că am sunt tentat să susțin Da pe piața Ambele echipe pentru a înscrie, dar așa cum am menționat mai sus, văd că acesta este un joc prudent în care niciuna dintre părți nu este capabilă să stabilească un ritm și ambii ar putea încerca să împacheteze apărarea dacă preiau conducerea, așa că voi trece pe piața respectivă.

În schimb, ar putea merita uitându-se la Peste/Sub piață. Cele patru meciuri dintre Cavalry și Pacific din acest sezon au produs o medie de 2,5 goluri și există motive întemeiate să ne așteptăm ca acesta să fie un concurs mai strâns decât media. De asemenea, merită remarcat faptul că trei dintre ultimele patru ai Cavaleriei au înregistrat mai puțin de trei goluri, așa că, la cotele actuale, merită să riscați opțiunea sub 2,5 goluri.

Sub 2,5 goluri
1,83
Bet99

Cele mai bune case de pariuri sportive online pe care să pariezi pe fotbal

Consultă primele betting sites mai jos. Puteți obține cele mai recente cote de fotbal și cea mai bună valoare când pariați pe fotbalul din România cu acești parteneri de pariuri.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive