Casumo
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Top 4 Finish Premier League Picks & Picks

Top 4 alegeri și alegeri de la sfârșitul Premier League; Alegeri

Aceasta este probabilcea mai interesantă piață rămasă în fotbalul european, alături de meciul pentru La Liga, precum șiEuropa șiLiga Campionilor Finale.

Înapoi câteva săptămâni și primii patru păreau să fie încheiați sus. Cu toate acestea, un Chelsea renaștet sub Tuchel a făcut lucrurile foarte interesante pentru echipele de lungă durată din top 4Leicester.

Klopp's Liverpool a fost foarte slab în acest sezon și va fi norocos dacă va ocupa ultimul loc al patrulea.Cote la pariuri pe fotbal încă îl au pe Leicester ca favorit, dar se confruntă cu niște meciuri grele în zilele următoare.

The Cotele din Premier League pentru un clasament în top-patru sunt disponibile pentru toateparile sportive de top.Am evaluat cotele și vom oferi câteva alegeri și pronosticuri pentru cele trei echipe dintr-o lovitură când intrăm în ultimele trei jocuri.

Liverpool să termine în primii 4 (2,00)

Liverpool ar fi atât de norocos să ajungă în primele patru, după ce am aruncat atât de multe puncte ușoare în acest sezon. Echipa lui Klopp pare obosită și nu a primit impulsul pe care l-au sperat cu noi sosiți precumThiago Alcantara.

O semnare foarte dezamăgitoare, care a surprins atât de mulți experti și fani, deoarece a fost considerat unul dintre cei mai performanti jucători din ligă când a început sezonul.

Au cea mai simplă listă de meciuri a echipelor aflate în competiție. However, Liverpool has been consistently unreliable all season long, so don’t expect them to capitalize on that. Nonetheless, they are reigning champions, so we expect them to make a push at the end.

Liverpool Pentru a termina în primii 4
2.00|| |758
Sports Interaction

De la unul 🥅 la celălalt 👌

Deschiderea de sâmbătă, totul a început cu@AlissonBecker 🧤pic.twitter.com/Olwp1ngxIa

— Liverpool FC (@LFC)10 mai 2021

West Ham va termina în primii 4 (15.00)

Mulți fani de fotbal ar fi râs asta la începutul sezonului. Dar,David Moyes West Ham a început cu adevărat de Crăciun și a devenit o forță.

Sosirea împrumutatului lui Manchester United Jesse Lingard a sporit cu adevărat șansele lui Hammer de a ajunge în Liga Campionilor anul viitor.

Cu doar câteva jocuri rămase și câteva jocuri slabe pentru Moyes echipa, cu siguranță pare mai puțin probabil acum. Cu toate acestea,Liverpool și Leicester au fost greșite în ultimele câteva săptămâni.

Dacă pot câștiga toate ultimele jocuri, atuncisper că Manchester United să învingă atât Leicester, cât și Liverpool în această săptămână, apoi au o lovitură — O lovitură din afară la asta.

West Ham Pentru a termina în top 4
15.00
888 Sport

Un rămas bun de neuitat ❤️⚒

🗓#OnThisDay acum cinci ani...pic.twitter.com/XatHlmNWPA

— West Ham United (@WestHam )10 mai 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:|| |836

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive