EveryGame
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Scottish Premiership Betting Guide 2021/22

Ghid de pariuri în Premiership scoțian 2021/22

Obțineți imaginea completă aPariuri în Premiership scoțian markets with this 2021/22.

După un moment important sezonul Scottish Premiership 2020/21 în care || |649Rangers au încheiat în cele din urmă seria de nouă ani de victorii a lui Celtic pentru a marca revenirea lor în vârful jocului scoțian, există un nivel suplimentar de interes în ediția 2021/22 și ghidul nostru de pariuri va începeți.

Sports InteractionBetwayBet99
Rangers1,451,501,45
Celtic2.742,622,75
Aberdeen66,0051,0070,00
Inimi126,00151,00130,00
Hibernian126,00|| |67581.00130,00
Motherwell501,00251,00800,00
Dundee United501,00251,00500,00
St Mirren501,00251.001000,00
St Johnstone501,00251,00500,00
Livingstone501,00251,001000,00
Dundee501,00501,001500,00
Ross County501,00501,001500,00

Cine face Favoarea pariorilor pentru Premiership 2021/22?

 porturi sportive piața futures pentru Premiership scoțian este de obicei dominată de cele două cluburi principale din Glasgow, iar acest lucru anul nu face excepție, deși raportul de putere s-a schimbat decisiv, potrivit pariorilor, deoarece Rangers sunt favoriții puternici, cu Celtic un pic înapoi în pariuri.|| |715

Outside the top two, there are some typically big odds to be found on the main challengers. Aberdeen finished fourth last time around but have the clear edge on the rest of the field, according to bettors, while there is a hint of support for Hibernian și rivalii lor din Edinburgh Hearts .

Ce echipă va câștiga Premiership în 2021/22?

Dacă Vă întrebați de ce Celtic și Rangers domină pariurile în Premiership scoțian, luați în considerare acest fapt: între ei, acești doi giganți din Glasgow au câștigat ultimele 36 de titluri în Premiership. Trebuie să te întorci la sezonul 1984/85 pentru a găsi ultima dată când un alt club a pretins coroana, și acesta a fost Aberdeen, care a câștigat titluri consecutive sub Sir Alex Ferguson.

Supremația a scăzut și s-a scurs de-a lungul anilor, iar sezonul trecut a văzut o altă schimbare majoră a dominației în Premiership, deoarece Rangers, sub conducerea lui Steven Gerrard, au câștigat primul lor titlu în zece ani, punând capăt rundei lui Celtic. succes și precipitând plecarea șefului Neil Lennon și o vară de criză la Celtic Park. Noul antrenor Ange Postecoglou nu a fost prima alegere a fanilor și el se confruntă cu provocarea de a reconstrui o echipă mult epuizată în timp ce găsește o modalitate de a-i învinge pe Rangers.

Nu există astfel de griji pentru Gerrard, care are a reușit să-și păstreze toți jucătorii cheie și are o latură stabilă, încrezătoare, și nu este surprinzător să-i vezi pe Rangers la un preț atât de mic aici.

Rangers Pentru a-l învinge pe BC. Lions
1,50
Betway

Ce echipă este un pariu bun pentru primele cinci din Premiership League?

Numai primele două în Premiership se califică în Liga Campionilor, dar echipele care termină pe locul al treilea până pe al cincilea câștigă un loc în tururile de calificare din Europa League, așa că sunt multe de jucat pentru echipe din afara topului doi, care se așteaptă să termine primul și al doilea din nou în acest sezon.

Aberdeen, Hibernian și Hearts nou-promovați sunt principalii concurenți pentru primii cinci. Stephen Glass i s-a dat sarcina de a produce un stil de joc mai ofensiv la Aberdeen, dar ar putea fi greu presat să rețină provocarea lui Hibernian, care a terminat pe locul al treilea la prima încercare sub conducerea lui Jack Ross sezonul trecut și Hearts, care vor dori să aibă un impact înapoi în primul rând.

În timp ce toți trei au șanse excelente de a intra în primii cinci și, eventual, chiar de a depăși Celtic dacă clubul din Glasgow are o campanie de coșmar, un miu mai bun ar putea fi St Johnstone. Echipa lui Callum Davidson a fost a doua cea mai mare poveste dinfotbalul scoțian (fotbal) sezonul trecut, câștigând ambele competiții de cupe interne și terminând pe locul cinci în clasament, iar dovezile sugerează că nu a fost campanie accidentală, așa că arată ca niște străini buni pentru a termina în locurile europene.

Aberdeen Pentru a termina în top-5
1.06
Betway

Cine va câștiga Gheta de Aur Premiership?

Odsonne Edouard de la Celtic a câștigat ultimele două titluri de marcator în Premiership scoțian, în timp ce vechiul său adversar de la Rangers Alfredo Morelos a câștigat acum trei ani, dar de data aceasta ar putea exista un nou nume în fruntea clasamentelor.

Ca parte a reconstruirii lui Celtic, l-au adăugat pe Kyogo Furuhashi, semnat de Vissel Kobe în Japonia, iar atacantul a avut deja impact, marcând de trei ori într-un baterea lui Dundee. Sosirea sa a diminuat șansele lui Edouard de a domina în această competiție, iar fanii Celtic vor spera că competiția dintre cei doi va ajuta la propulsarea echipei la cote mai mari.

Morelos și vicecampionul de anul trecut Kemar Roofe sunt de asemenea proeminente în pariuri, dar sistemul Rangers tinde să răspândească runda de scor (sezonul trecut au avut patru jucători în primii zece), ceea ce nu favorizează atacanții individuali. În schimb, pariorii ar putea fi interesați de Kevin Nisbet, de la Hibs, care a marcat 14 goluri în sezonul trecut, sau de noul atacant incitant al lui Aberdeen, Christian Ramirez.

Alfredo Morelos Pentru a câștiga Gheata de Aur
8,00
Bodog

Ce echipe vor fi retrogradat din Premiership?

O echipă coboară automat din Premiership, în timp ce a doua din partea de jos ajunge în play-off, iar într-o ligă cu douăsprezece echipe, lupta pentru retrogradare poate fi intensă .

Ross County va fi în fruntea listelor multor pariori, deoarece, în ciuda scăderii în sezonul trecut, au cea mai mică echipă și bugetul oricărei echipe din Premiership.Dundee vor spera că Charlie Adam să le aducă experiența de care au nevoie pentru a supraviețui, în timp ce atât Livingstone, cât și Motherwell ar putea fi vulnerabil. Ei au terminat pe locul șase și, respectiv, pe al optulea sezonul trecut, dar ambele cluburi au pierdut un număr de jucători cheie în această vară și nu este greu să-i vezi absorbiți de luptă.

Dundee To finish last
3,25
Betway

Verifică acestea și altelecote la fotbal în topul caselor de pariuri sportive din România enumerate mai jos.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive