@RangersFC
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Soccer Free Picks: Rangers vs Celtic

Selecții gratuite de fotbal: Rangers vs Celtic

Famosul Old Firm Derby se întoarce pentru a doua ediție a anului, în timp ce ne îndreptăm către Stadionul Ibrox pentru meciul de duminică de la 8:00 am (EST).

Rangers au căzut din vacanța de Crăciun, Celtic conducând Rangers cu 13 puncte, cu mai puțin de 10 meciuri rămase de jucat pentru campania 2019/20. Cu doar unLiga Campionilor locul unde să joace pentru Rangers va trebui să se mulțumească cuEuropa League anul viitor.| ||651

Can Rangers claw back some points?

 

Rangers (2,80) vs Celtics (2,40)

Celtic a triumfat în Cupa Ligii Scoției împotriva Rangers la final din 2019, câștigând jocul cu 1-0 la general, Jeremie Frimpong primind un cartonaș roșu.

Totuși,primul în fața față-n față seria din acest sezon s-a încheiat cu 2-1 în fața Rangers. Cel mai bun marcator Alfredo Morelos a fost exclus în ultimele minute ale jocului, dar până atunci lucrurile s-au încheiat pentru Blues.

The Cote de pariuri în Premiership scoțian favorizează o victorie pentru Celtics pe drumul către Ibrox. Tindem să fim de acord. Celtic a fost pur și simplu cea mai bună echipă de-a lungul sezonului.

La fel ca în sezonul trecut,Odsonne Edouard a fost o senzație pentru Celtic în acest sezon, adunând 21 de goluri în campionat. liga pana acum. Alături de Edouard, Ryan Christie a fost de asemenea grozav cu 11 în ligă și 19 în toate competițiile.

Alege Celtic pentru a-l câștiga.

Celtic|| |693 To beat Rangers
2,40
Spin Palace Sports

 

Alegerea Parlay: Ambele echipe vor marca și Celtic va câștiga (5,00)

CoteleCote la pariuri pe fotbal sunt destul de favorabile pentru ambele echipe să marcheze. Având în vedere intensitatea și hype-ul din jurul acestui meci, putem vedea că aceasta este o afacere înflăcărată.

Atacantul star de la RangersJermaine Defore a fost în formă maximă în acest sezon, adunând 13 goluri în liga. În atac, Rangers îl au și pe partenerul columbian de atac al lui DefoeAlfredo Moreles, care a fost încă o dată excelent, punând12 goluri și 29 în toate competițiile..

The Hoops vor dori ca atacanții lor să apară în ziua respectivă, după ce au văzut ce au făcut până acum în acest sezon, este corect să ne așteptăm goluri de ambele părți. Au odiferență de goluri de +70, în timp ce Rangers au o diferență de doar +45.

Rangers au câștigat două în ultimii cinci, pierzând doi și remizând unul. Între timp, The Hoops va intra în aceasta după ce au câștigat patru din ultimele cinci, remizând recent împotriva Livingston.

Alegeți Celtic pentru a câștiga și ambele echipe pentru a marca.

 

Alegerea jucătorului: Alfredo Morelos va înscrie oricând (2,60)

Alfredo Morelos a avut o serie de probleme pe teren și în afara terenului pe parcursul campaniei 2019/20 și se pare că acest lucru ar putea fi || |776his last Old Firm derby, deoarece probabil că va pleca în vară.

Tânărul de 23 de ani a fost favoritul fanilor printre unii fani Ibrox, în timp ce lui Incidentele din afara terenului au făcut ca mulți fani să se întoarcă împotriva lui. Cu12 goluri și 1 assist, știm că este capabil să marcheze.

Acesta va fi meciul de fotbal al weekendului, în toate ligile, și ca atare, am vrut să organizăm cea mai mare ciocnire din fotbalul britanic ca șialegerea noastră gratuită de fotbal pentru această săptămână.

Din toți jucătorii care vor Caracteristica de duminică, Jermaine Defoe este favorizat să înscrie „oricand” mai mult decât orice alt jucător.Ne așteptăm ca Moreles să înceapă și credem că va căuta să aibă un impact în ultimele sale săptămâni la Ibrox.

Îl duceți oricând pe Alfredo Morelos să marcheze.

Alfredo Morelos Pentru a înscrie oricând
2,60
Betway