Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Updated Premier League Futures Picks

Selecții de viitor pentru Premier League actualizate

Pandora Hughes ne aduce toate cele mai noi alegeriSelecții viitoare pentru Premier League.

Aproximativ o treime din sezonulEPL este gata și au existat deja o mulțime de surprize. Deci, la ce ne putem aștepta pentru restul competiției și care suntcele mai bune opțiuni futures?

Câștigătorul EPLSports InteractionBetwayBet99
Manchester Oraș1,781,721,71
Chelsea3,193,25| ||6633.45
Liverpool5,516,005,40
Manchester United|| |669270.00151,00120,00
West Ham99,00126,00101,00
Arsenal128,00151,00140,00
Tottenham148.00151,00180,00
Leicester417,00751,00 500.00

Pe cine favorizează pariorii?

Manchester City este la trei puncte în spatele liderului ligii Chelsea, dar o verificare rapidă a celor mai bunesite-uri de pariuri EPL|| |695 shows that bettors are sticking with the reigning champions, care sunt încă cote pe toată lumea

Chelsea este al doilea favorit, în timp ce Liverpool este singurul alt favorit. pretendenți încă în cifre unice, deoarece Manchester United, West Ham United și Leicester au căzut.

Liverpool Pentru a câștiga Premier League
6,00
Betway

Cine va câștiga Premier League?

În octombrie, bătălia pentru titlul Premier League părea mai deschisă ca niciodată. Manchester City, Chelsea și Liverpool s-au numărat printre principalii concurenți, dar Manchester United, West Ham și chiar Leicester au fost, de asemenea, demne de luat în considerare, în timp ce Arsenal începea să câștige avânt.

Dar noiembrie a fost o lună grea pentru mulți concurenți și lista probabilă a câștigătorilor a fost redusă considerabil de declinul spectaculos al lui Manchester United, în timp ce Leicester a căzut complet, iar West Ham a început să dea semne de slăbiciune.

În acest moment, este este greu să vezi pe cineva în afara primelor trei amenințări cu titlul.Manchester City domină în continuare pariurile, deși Chelsea și Liverpool au arătat ambele la fel de bine ca echipa lui Pep Guardiola. Oricare ar reprezenta un pariu solid, dar preferința este pentru Liverpool care știu să facă față presiunii de a fi în concurență pentru titlu în primăvară.

Tottenham Pentru a termina în Top Patru
5,50
Betway

Ce echipe pot termina în Top Patru?

Cursa pentru primii patru este adesea la fel de înverșunată ca și competiția pentru titlul din Premier League, dar cu primele trei echipe care caută un loc, asta lasă o singură șansă pentru grupul urmăritor de a obține. în zona de calificare a Ligii Campionilor.

Manchester United are o echipă superbă și mai este timp pentru ei să întoarcă lucrurile, dar asta va depinde de alegerea managerului potrivit care să-l înlocuiască recent demisul Ole Gunnar Solskjaer și recordul lor recent în acel departament nu este încurajator.

West Ham este o alegere evidentă, dar de data aceasta, este posibil să se confrunte cu o concurență acerbă. atât de la Tottenham, cât și de la Arsenal, care se închid rapid. Arsenal este prețul mai scurt dintre cei doi, dar Tottenham îl are pe managerul mai bun în Antonio Conte și mai sus, având în vedere că este la club de mai puțin de o lună. Ei arată deja mult mai puternici și evaluează ca fiind un bun top four-bet.

Newcastle Pentru a termina jos
5,99
Sports Interaction

Cine va fi în partea de jos a Premier League?

Având în vedereÎnceputul îngrozitor de sezon al lui Norwich, acest Piața părea să fie în mare măsură decisă la începutul acestei luni, dar înlăturarea lui Daniel Farke și sosirea fostului antrenor de la Aston Villa au coincis cu o mini-renaștere laCarrow Road.

Consecutive victories have lifted the Canaries off the bottom while Newcastle United, încă fără un antrenor, au alunecat la piciorul tabelului. Newcastle are prețul drept al treilea favorit pentru a ajunge ultimul în Premier League, dar asta se bazează probabil pe așteptarea că Eddie Howe va putea cheltui mult în ianuarie. Până atunci, totuși, ei ar putea fi cu multe puncte în derivă în partea de jos.

Villa, Watford și Leeds au toate suficientă calitate pentru a supraviețui, în timp ce Burnley sunt duri la retrogradare, așa că în acest moment, Newcastle arată un excelent pariază la cotă de 5,99.

Sadio Mane Pentru a câștiga Ghete de Aur
19,89
Betway

Which Player will Win the English Golden Boot?

Mohammed Salah de la Liverpool a găsit deja poarta de 11 ori și are un avantaj de patru goluri față de cel mai apropiat adversar al său în cursa Ghetei de Aur , ceea ce explică de ce șansele ca Salah să revendice acest prestigios premiu pentru a treia oară sunt atât de mici.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale succesului lui Salah a fost capacitatea lui de a acumula titluri mari de goluri, în ciuda faptului că își împărtășește îndatoririle izbitoare. cu la fel de prolific Sadio Mane

În acest moment al sezonului, este dificil să faci un caz împotriva lui Salah. Cristiano Ronaldo are patru goluri în opt apariții pentru Manchester United, dar asta îl lasă la șapte din ritm și, cu identitatea noului antrenor încă nedeterminată, ar putea fi înțelept să așteptăm și să vedem șansele lui Ghete de Aur.

Leicester’s decline will damage Jamie Vardy’s chances, and Harry Kane has only one goal to his name so far, while Chelsea’s main striker Romelu Lukaku has just three. Right now, it is hard to argue with anyone backing Salah, but at much bigger odds, Mane looks like an interesting bet and is the sort of striker who can score a lot of goals in a short space of time.

Best Online Sportsbooks to Bet on Soccer

Consultați cele mai importante case de pariuri sportive de mai jos. Puteți obține cele mai bunecote la fotbal și cele mai recenteEnglez Premier League atunci când pariați prin acești parteneri.| ||844

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive