Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLS Cup Conference Semifinals Free Picks & Predictions

Semifinalele Conferinței Cupei MLS Alegeri și predicții gratuite

Pe măsură ce ne apropiem de finala Cupei MLS Conference, ne uităm mai întâi laVest șiConferința de Est semifinale. Cele 4 meciuri se vor juca pe parcursul a două zile, joi și vineri, 23-24 octombrie.

A fost un sezon memorabil pentru MLS, jucători precum Ibrahimovic și Rooney traversând Atlanticul pentru a adăuga mai multă calitate. -gamă tot mai mare de talente expuse.

Am văzutNYC FC șiLAFC triumful în ligile lor respective, acestea din urmă arătând un sezon dominator.

Dar cine va lua acasăcupa MLS în noiembrie?

 

Vizitațiseleții gratuite de fotbal pagina dacă sunteți în căutarea pronosticurilor pentru alte competiții.

Semifinalele Conferinței de Est

Semifinalele Conferinței de Est prezintăNYC FC, Toronto FC,Atlanta United șiPhiladelphia Union. Cu doar 2 meciuri rămase până la gloria în cupă pentru unul dintre aceste cluburi, vor fi câteva zile foarte interesante.

NYC FC (2.00) vs Toronto FC (3.50) - joi, 1:00 am CST

NYC FC găzduiește echipa Românieila Citifield pentru prima din cele 4 semifinale în cele două conferințe. Câștigătorii din 2017 vor căuta să valorifice modul în care s-au calificat în play-off, după ce duminică a lovit DC United cu 5-1.

Toronto FC au 3 victorii și 2 remize în ultimele 5 și vor căuta pe cel mai bun marcatorAlejandro Pozuelo pentru a găsi plasa, precum și pe veteranul MLS Jozy Altidore, care are 11 goluri pentru sezon.| ||711

NYC FC have taken 3 wins, un egal și o înfrângere în ultimele 5 jocuri. Ei au ajuns în fruntea ligii cu o diferență de puncte de 6, despărțindu-se de locul doi Atlanta.

Există un pic de istorie între aceste două părți, una care este cel mai bine uitată pentru partea din New York. În 2016, roșii au zdrobit NYCFC cu 7-0 la general. În timpul sezonului, Toronto a distrus NYCFC cu 4-0 în martie, iar echipele au remizat 1-1 în septembrie.

IaNYCFC lacâștigă în Queens.

NYC FC Pentru a învinge Toronto FC
2,00
Betway

 

Atlanta United (1.66) vs Philadelphia Union (4.33) - vineri, ora 2:00 CST

The Philadelphia Union va fi susținut după ce a făcut istorie în MLS pe Duminică, învingându-i pe New York Red Bulls într-o victorie 4-3, pentru a înregistra prima lor victorie în play-off.

Ei revin direct în acțiune împotriva deținătorilor MLS, Atlanta United, care a ajuns să fie terminând pe locul al doilea în ligă.

DacăUnion doresc să-și prelungească călătoria în play-off, trebuie să realizeze ceva ce nu au mai avut până acum, wi n pe stadionul Mercedes-Benz. Totuși, au făcutcâștigă the ultimul egalitatea dintre cele două părți,3- 1 acasă.

Managerul AtlantaFrank de Boer, și-a îndrumat echipa către un titlu MLS sezonul trecut pentru primul timp din istoria clubului. Echipa olandezului nu a fost la nivelul în care a fost sezonul trecut, dar sunt în el și vor fi mulțumiți de această egalitate.

Atlanta United starman, venezuelenulJosef Martinez pentru a oferi obiectivele așa cum a făcut el pe tot parcursul sezonului. El este al treilea în clasamentul ligii, în urma fostului jucător de la Arsenal Carlos Vela și a legendarului suedez, la27 de goluri.

Așteptați-vă laAtlanta United să fie prea mult pentru Philadelphia șiwin.

Atlanta United To beat Philadelphia Union
1,66
PowerPlay

Conferința de Vest Semifinalele

Semifinalele Conferinței de Vest prezintăSeattle Sounders,Real Salt Lake, | ||827LAFC și de 5 ori câștigătoriLA Galaxy. Vor fi o mulțime de talent la vedere în timp ce căutăm să organizăm finalul sezonului.

Seattle Sounders (1.61) vs Real Salt Lake (5.50) - joi, 4:00 am CST

It’s been years since these two teams last met in the postseason. You’d have to go all the way back to 2011, când Salt Lake a luat victoria și2012 când Sounders au ieșit în frunte.

Câte 7 ani mai târziu, iar cei doi merg pe CenturyLink Field pentru un meci eliminatoriu important pentru a decide cum se termină sezonul fiecărei echipe.

Cele două echipele s-au jucat între ele de două ori în acest an, cuReal câștigătoare 3-0 șiSounders câștigătoare1-0 înapoi în aprilie.

Ultimul5| ||856 times these teams met at this stadium the games have been one-goal affairs, with Salt Lake reușind doar să ia o victorie.

LuațiSeattle Sounders lacâștigă acesta.

CoteleCote de pariuri la fotbal MLS sunt destul de unilaterale în acest meci, dar oferă cote foarte bune pe Real Salt Lake. Seattle sunt favoriți clar, dar sunt play-off-urile MLS și fotbal - orice se poate întâmpla. Dacă vă simțiți curajos, faceți un pas pe RLS la 5.50.

Seattle Sounders Pentru a învinge Real Salt Lake
1.61
Bet365

 || |903

LAFC (1.45) vs LA Galaxy (5.58) - Wednesday, 4:30am CST

El Trafico a dezvoltat o rivalitate feroce între cele două cluburi din LA de-a lungul anilor, lăudându-se cu unele dintre cele mai dramatice întâlniri din istoria MLS. Victoria lui Galaxy în Minnesota ne-a pregătit pentru o nouă confruntare în LA.

Los Angeles FC intră în aceasta cu un record de3 victorii și2 remize în ultimele lor5. Au avut un sezon fenomenal, înregistrând 72 de puncte și o diferență uimitoare de goluri de +48, ​​totuși rivalii lor din LA rămân un ghimpe în partea lor.

LA Galaxy au văzut un amestec amestecat de rezultă în ultimele lor 5, cu3 victorii și2 înfrângeri. A fost un sezon dificil pentru cei 5 ori câștigători ai MLS. Ei au înregistrat 51 de puncte în ligă, dar cu o diferență șocantă de -1 gol.

Vor trebui să joace jocul vieții lor pentru a depăși LAFC și oameni ca cel mai mare marcator al MLSCarlos Vela.

LA Galaxy sunt veterani ai acestei competiții și îl au pe unul dintre cei mai mari atacanți care s-au bucurat vreodată de joc în formația lor.Zlatan a scos30 goluri în deplasare în acest sezon și va trebui să producă din nou, dacă Galaxy va câștiga.| ||936

It feels like this tie will be much closer than the bookmakers predict, but we feel the smart money says LAFC vor continua de unde au plecat. în ligă șiwin.

LAFC Pentru a învinge LA Galaxy
1.45
Sports Interaction